3. H9 Nieuw Neefje

1.1K 65 2
                                    

Pov Loenita

We zijn onderweg naar mijn ouders. Ja mensen ik heb hem zo ver gekregen. Helaas zit ik nu wel aan een training vast. Dat was de voorwaarde. Mijn moeder en vader weten nog niet dat Aiden mee komt. Mijn moeder zei dat hij welkom was dus ik denk dat hij mee mag.

Mijn moeder is alleen blij en mijn vader te beschermend. Maar als Aiden me iets doet is mijn moeder echt een soort van mama beer. Dan moet je  echt rennen. 'Zin in?' Zegt Aiden en legt zijn hand op mijn been. 'Ja, jij?' Zeg ik en glimlach. 'Weet niet, ik hou niet van familie bezoeken.' Zegt Aiden. 'O, Aiden heb je familie?' Zeg ik zacht.

'Ja, een oma en de rest wil ik niet zien.' Zegt hij en kijkt gefocust naar de weg. Ik leg mijn hand op die van hem. Evan blijft grappen maken. Over dat we moeten zeggen dat ik zwanger ben of iets. Maar Aiden en ik weigeren. Nee ik wil nog niet zwanger worden ofzo. Nee alsjeblieft niet. 'Mag ik haar ontmoeten?' Zeg ik. 'Kijken wel.' Zegt hij.

Ik knik. Na een tijdje zijn we er en ik bel aan. 'O liefje. Wat heb ik je gemist.' Zegt mijn moeder en knuffelt me. Ze kijkt me blij aan en trekt Aiden in een knuffel. Aiden verstard van schrik. Hij houdt niet van knuffels. 'Mam' Zeg ik. 'O, sorry. Ik ben blij dat jullie er zijn.' Zegt ze en lacht. We lopen naar de woonkamer en zien iedereen zitten.

'Hallo Loena.' Zegt Thom. Hij geeft me een knuffel. Ik zeg iedereen gedag. Ik zie Aiden in de deur opening staan en hij kijkt naar....mijn vader. Die hem strak aan kijkt. 'Hallo.' Zegt Aiden en loop geruisloos naar mijn toe. 'Wat doet hij hier?' Zegt mijn vader. 'Nou hij is haar mate en hij hoort bij de familie en ik vroeg of ze Aiden wilde mee nemen.' Zegt mijn moeder en gaat naast mijn vader zitten.

Mijn vader bromt iets en is dan stil. 'Kom wil je haar zien?' Zegt mijn zus en staat op. We lopen naar een kamer en mijn zus pakt een kleine jongen op. 'Dit is Jake Blue Moon.' Zegt mijn zus. Ik kom dichter bij. Mijn hoofd buig ik iets over de kleine jongen. Hij pakt mijn haar vast. 'Wat schatje.' Zeg ik. 'Aiden hij bijt niet.' Zeg ik. 'Ik hou niet van kinderen.' Zegt hij.

Ik zucht. Mijn zus kijkt trots naar haar zoon. Lief en klein. Breekbaar en super cute. Hij heeft bruine haartjes en bruine ogen. Mijn zus geeft hem voorzichtig aan mij. Ik kijk naar mijn neefje. Ik wil later graag kinderen. Maar nu ik Aiden zie weet ik niet of dat gaat lukken. Vast wel. Ik loop naar Aiden. 'Aiden wil je hem ook vast houden?' Zeg ik. Mijn zus kijkt strak naar Aiden.

Snap ik wel. Zij kennen hem alleen als een niet zo'n aardig persoon. 'Denk niet dat je zus er blij van wordt Loena, ik blijf me zelf. Ik ga wel naar huis. Oké ik haal je over 3 dagen gewoon op.' Zegt Aiden. Je merkt dat hij niet hier op zijn gemak is. Terwijl dat wel hoort. Ik bedoel bij hem thuis is iedereen aardig tegen me en hier is iedereen bang, bezorgd of wat dan ook.

Behalve mijn moeder maar die heeft ook een mate gehad waar iedereen tegen was. Die wil mijn dat niet aan doen. Maar ze meent het wel als ze zegt als je gaat iets doet kom ik je vermoorden. Dat doet ze. Ze is tegen moorden maar dan is het je komt aan mijn kind, kom je aan mij. Ik hou echt van mijn familie. 'Nee, Aiden blijf.' Zeg ik. Ik kijk mijn zus aan. Hij loop de deur uit.

Ik geef Jake aan mijn zus Lilly. Ik loop snel achter mij mate aan. 'Wacht.' Zeg ik en doe iets doms. Ik spring op Aiden rug. We vallen samen op de grond. 'Loena, wtf' Zegt Aiden. Iedereen komt de gang in en ik lig hier op Aiden. Ik sta op en Aiden ook. 'Wat doen jullie?' Zegt mijn vader. 'Nou ik ga naar huis en Loena haal ik op na 3 dagen.' Zegt Aiden.

Zijn masker staat op. Hij heeft zijn panser aan, waar niks door komt. 'O wat fijn.' Zegt mijn vader zacht, heel zacht. Aiden kijkt hem boos aan. 'Oké, nu ben ik er klaar mee. Ik heb een mate en die is goed voor me en als ik hem mee neem naar mijn huis, hoort hij met open armen te worden ontvangen. Maar in plaat van dat jullie dat doen. Zijn jullie bang, bezorgd en achterdochtig. Niemand bij hem thuis doet zo tegen mij en hier wordt hij nog net niet weg gepest.' Zeg ik boos.

'Lieverd, hij kiest zelf om weg te gaan zonder je en nu geef je mij de schuld. Hij laat je gewoon alleen.' Zegt mijn vader. 'Loena, ik ga. Het liefst met jou maar ik snap dat jij met familie tijd door wil brengen.' Zegt Aiden en kijk me aan. 'Ik ben het met mijn dochter eens. Hij heeft ons niks aan gedaan en we behandelen hem alsof dat zo is.' Zegt mijn moeder en slaat haar om me heen. Ik kijk mijn moeder blij aan.

'Je hebt gelijk zusje.' Zegt Liam en komt ook bij mij staan. 'Iemand er op tegen dat we stoppen met hem zo behandelen.' Zegt mijn zus. Iedereen kijkt mijn vader aan. 'Wat' Zegt hij. 'Oké nou dan kunnen we gaan eten.' Zegt Max en pakt mijn zus haar hand vast. Iedereen van mijn gezin zit aan tafel. Mijn broer en zus met Mate en kind en mijn ouders en mijn mate. Ja Aiden bleef.

Ook Thom en Cars zijn er bij. Aiden is vrij stil. Snap ik wel. Iedereen doet zo als altijd. Na het eten zitten we met ze alle op de bank en stoelen in de woonkamer. Ik zit naast Aiden. Aiden heeft zijn arm beschermt om me heen. Ik voel me veilig bij hem. Dat is belangrijk. Mijn moeder staat op en pakt iets uit de kast. Ze heeft de camera vast. Ik dacht dat ze gewoon een foto wilde laten zien maar nee.

Ze maakt een foto van mij en Aiden. 'Waag het niet om nog een keer een foto van me te maken. Ik haat foto's.' Zegt Aiden stil. 'O sorry, vindt dat jullie zo lief zitten.' Zegt mijn moeder. Hij glimlacht een beetje. 'Maakt niks uit mam' Zeg ik. Iedereen gaat slapen na een uur. Ik loop met Aiden naar mijn oude kamer. We kleden ons om en gaan dan slapen.

--------

Weer een deel. Ik had lekker veel tijd en heb een deel kunnen schrijven. Hoop dat jullie het een beetje leuk vonden.

1142 woorden

The Daughter Of The Alpha {Deel 1,2,3,4&5}》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu