H.13 Zuigzoenen & Boze John

3.4K 150 32
                                    

Pov Lola

Ik wordt wakker en zie dat Jayden nog slaapt. Ik besluit om me te douchen en aan te kleden. Ik loop met mijn kleren naar de badkamer. Als ik klaar ben met douchen en kijk in de spiegel zie ik dat er een grote blauwe zuigzoen in mijn nek zit. Ik ga Jayden zo terug pakken. Ik loop zijn kamer weer in en zie dat Jayden nog slaapt.

Ik grijns. Ik ga naast hem zitten en maak een zuigzoen in zijn nek. Hij wordt wakker en merkt meteen wat ik heb gedaan. 'Lola waarom? Nu heb je mijn lichaam verpest.' Zegt hij en loopt naar een spiegel. Ik lach. 'Nu staan we gelijk. En ik heb er ook 1 hoor plus een mark.' Zeg ik. Hij kijkt me aan met een grijns van ik krijg je nog wel.

Hij gaat wraak nemen. Hij loopt naar me toen en geeft een zoen op mijn wang en mark en loopt naar de badkamer. Ik had verwacht dat hij me tegen de muur ging drukken om duidelijk te maken dat ik dit niet mag doen. Ik pak mijn sjaal en loop naar beneden. Iedereen zit al in de eetzaal.

Het is zomer en ik loop met een sjaal. Iedereen kijkt me raar aan. Ik ga naast mijn ouders zitten en begin met eten. 'schat, waarom heb je een sjaal om? Je bent toch niet ziek hè.' Zegt mijn moeder. 'Nee, ik heb het gewoon koud.' Zeg ik snel.

'Lola, waar heb je Jayden gelaten?' vraagt Dylan en trekt zijn wenkbrauw omhoog. 'die is douchen. Wacht maar tot jij je mate hebt dan stoppen die gedachten wel van je.' Zeg ik. 'k*t gedachtelezer.' Zegt Dylan zacht. Op dat moment komt Jayden binnen.

'Dylan zo praat je niet tegen haar. Ze wordt Luna.' Zegt Jasper. Jayden lacht en gaat naast me zitten. 'Mam hoe laat wil je naar huis?' vraagt Jayden aan zijn moeder. 'Na het ontbijt. Jay waarom heb jij een trui aan?' zegt Gina. 'Nou dat komt door Lola.' Zegt hij en wijst naar mij.

Ik verslik me in mijn drinken. 'sorry.' Zeg ik. 'Lola doe je sjaal af.' Zegt mijn vader Mario. 'Nee ik heb het koud.' Zeg ik koppig. 'Nu!' zegt Mario. 'Nee.' Zeg ik. Jayden staat op en doet de sjaal af. Nu hangt mijn haar er voor.

Iedereen is nu ook al klaar met eten. 'Jayden geef terug.' Zeg ik boos. 'kom maar halen schoonheid.' Zegt Jayden met een grijns. Ik sta op en ren op vampier snelheid naar Jayden. Ik wil de sjaal uit zijn handen pakken alleen pakt Jayden mijn handen vast en draait ze op mijn rug.

Hij haalt mijn haar uit mijn nek en iedereen ziet nu mij nek met zuigzoen en mark. 'Lola gang nu!' zeggen mijn ouders boos. Jayden laat me los en ik loop met mijn ouders naar de gang. 'Lola, was je mark vrijwillig?' vraagt mijn vader. 'ja.' Zeg ik.

Ik lees hun gedachtes. Mijn vader is hier niet blij mee en is ook boos dat ik al zo snel het proces heb voltooid. Hier was ik dus al bang voor. Mijn moeder vind het snel maar hoopt nu wel op klein kinderen.

'Lola krijg ik nu klein kinderen?' vraagt mijn moeder met hoop. 'Nee, want hij heeft me alleen gemarkt en veder is er niks gebeurt. Het proces is nog niet voltooid.' Zeg ik. Mijn vaders gezicht klaart op. 'Maar ik krijg toch wel klein kinderen hè?' vraagt mijn moeder.

'geen idee, ik denk het wel.' Zeg ik. 'ik ben blij dat je gemarkt bent maar kijk je wel uit.' Zegt mijn vader. Ik knik. Ik geef mijn ouders een knuffel en we lopen terug.

*In de tussen tijd. Pov Jayden.*

Lola is nu met haar ouders aan het praten. Ik zie de hoofden van de jongens. Ze denken dat we het proces voltooid hebben. 'Jayden doe jij ook is je trui uit.' Zegt mijn moeder. Ik knik en doe mijn trui uit. Ik heb nog een hemd aan. 'Heeft hier er eentje een wilde nacht gehad.' Zegt Tim met een grijns.

'Nee, alleen een mark. Haar nek is blauw als grap dat jullie dit dachten. Dit heeft ze me vanochtend gegeven als payback.' Zeg ik. Mijn moeders gezicht klaart op. De jongens kijken elkaar aan en lachen.

'wat?' zeg ik. 'Tuurlijk Jayden. Je bent me broer maar dit is echt niet geloofwaardig.' Zegt Jasper. Ik snap ze wel maar Lola zal nooit zo snel willen. En ik wacht tot ze het wil. Lola en haar ouders komen ook aan lopen. 'Lola is zo niet en ik weet wat waar is.' Zeg ik.

De jongens zeggen tegelijk 'Best we geloven je.' 'ik kan jullie gedachten lezen en jullie geloven het niet op Jasper, Gina en jullie mates na.' Zegt Lola. Ik lach nu. 'Mam zullen we je weg brengen?' vraag ik aan mijn moeder.

'Ja is goed, leuk dat ik hier was. Doei iedereen. En Monique we moeten een keer afspreken om te praten.' Zegt mijn moeder. 'doen we Gina. En wij gaan ook maar is terug. Doei iedereen.' Zegt Gina. 'Bedankt Jayden voor het verblijf.' Zegt Mario. 'graag gedaan en tot de volgende keer.' Zeg ik en geef ze een hand.

Lola geeft ze een knuffel en zegt gedag. ' Jasper wil jij even hier op letten dan breng ik mam naar huis.' Zeg ik. Jasper knikt.

*bij mijn ouders hun huis. Pov Lola*

We stappen uit en John komt naar buiten. 'a daar hebben we de verrader.' Zegt John. 'ik ben geen verrader.' Zegt Gina. 'tuurlijk, maar wat kom je hier doen?' vraagt John. 'Ik kom hier omdat ik hier woon.' Zegt Gina en kijkt John raar aan.

Jayden kijkt geschokt naar zijn vader. Ik kijk net als Jayden raar naar John. Jayden lijkt te weten wat er gaat gebeuren. 'hoe kan je je mate weg sturen bij haar eigen huis.' Zeg ik tegen John. 'hoe durf jij zo tegen mij te praten.' Kaatst John terug. 'omdat ik niet bang voor je ben.' Zeg ik tegen John.

Jayden pakt me vast en probeert me achter hem te duwen. John veranderd en wil aanvallen. Maar Gina veranderd en gaat voor mij en Jayden staan. 'ga aan de kant Gina, dat kind moet leren wie hier de baas is.' Zegt John. 'Nee, je valt haar niet aan.' Zegt Gina. Ze beschermt me. John valt Gina aan om naar mij te komen. Ze rollen over de grond.

Gina lijkt te verliezen. John staat boven haar. Jayden houd me tegen. Ik wil Gina helpen. Hij wilde mij aanvallen niet haar. Ik schop Jayden in zijn kroonjuwelen. Jayden laat me los en ik verander en ren naar Gina en John. Ik geef John een duw zo dat hij van Gina af is.

Jayden is weer bij gekomen en veranderd ook. Ik verander terug. Gina ligt gewond en terug veranderd op de grond. Ik kniel bij haar neer. 'je hebt je eigen mate verwond en wil nog steeds mij verwonden in plaats van haar helpen. Je bent wreed.' Zeg ik tegen John.

Jayden veranderd terug en kijkt ook boos naar zijn vader. 'nu ging te ver pap. Je gaat naar de kerker. Wegens het verwonden van je mate en de moeder van de alpha en het bedreigen van de toekomstige Luna.' Zegt Jayden met een brok in zijn keel.

Er komen 2 wachter aan. John veranderd terug. 'hoe kun je eigen vader in de kerker gooien. Je bent mijn zoon niet meer.' Zegt John. 'Ik kan doen wat ik wil als jij dit soort dingen doet. Je bent nooit is aardig tegen mensen die niks verkeerd doen.' Zegt Jayden. De wachters nemen John mee.

'sorry dat ik je schopte Jayden. Gina gaat het wel?' zeg ik. 'ja wel. Jayden voel je niet schuldig. Je hebt goed gehandeld. Kan ik zo lang ik geen huis heb bij jullie logeren?' zegt Gina. 'Tuurlijk, je hoeft geen huis te zoeken. Je komt bij ons wonen.' Zegt Jayden.

'Dank jullie wel.' Zegt Gina. 'Nee jij bedankt. Je beschermde me tegen je mate.' Zeg ik. 'graag gedaan. Je bent familie en hij mag je niet verwonden. En mijn wonden zijn al bijna genezen.' Zegt Gina. We rijden terug naar huis.

Het is onder tussen al weer 5.30 als je aan komen. Jayden en ik kijken nog een film na het eten en gaan dan slapen.

The Daughter Of The Alpha {Deel 1,2,3,4&5}》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu