2. H13 Uitgaan part 2

1.5K 84 10
                                    

Pov Samantha

We lopen naar de uitsmijter. 'Jo, nieuwe mee.' Zegt de uitsmijter. 'Ja, mijn mate.' Zegt Lars en slaat zijn arm om me heen. 'Gefeliciteerd gast maar hoe oud is ze.' Zegt de uitsmijter. '17.' Zeg ik. 'Eigenlijk mag je niet naar binnen maar als Lars goed op je let mag het.' Zegt de uitsmijter. Hij laat ons er door. We lopen naar de bar. De jongens bestellen bier.

Ik drink geen alcohol. 1 keer geprobeerd en wordt heel snel dronken. Nee geen alcohol voor mij. Ik zeg tegen de barvrouw dat ik cola wil. Ik pak mijn glas. We drinken ons drinken. 'Kom we gaan dansen.' Zeg ik en trek de jongens mee. Sander en Tyler verdwijnen in de menigte. Na veel drankjes en dansen verder is Lars aangeschoten.

'Kom.' Zegt Lars en gaat achter me staan. Ik draai me om en kijk hem aan. 'Lars, je hebt te veel op.' Zeg ik. Hij schut zijn hoofd. Nee tuurlijk hij niet. Die Cupcake ook. 'Kom op, heb wat plezier.' Zegt Lars. 'Ik heb plezier.' Zeg ik. 'Weet je het zeker.' Zegt Lars. Ik knik. Lars gaat even naar het toilet en ik sta bij de bar. Ik vraag een cola aan de barman dit keer. Er slaat een jongen van ongeveer 20 op mijn kont.

Ik draai me om. 'Hallo, schoonheid.' Zegt hij met een dubbele tong. 'Ja hoi.' Zeg ik terug. Lars komt aan lopen.
'Dus als ik weg ben flirt je gewoon met een ander.' Zegt Lars. Wacht wat. 'Nee.' Zeg ik. 'Echt teleurstellend.' Zegt Lars en loopt de club uit.

De jongen van 20 is al weg. Ik zie Quinten. 'Quinten.' Zeg ik en tik op zijn schouder. 'Hey Sam.' Zegt hij. Gelukkig hij is niet dronken. 'Waar is Lars.' Zegt Quinten. 'Weg, er was een jongen die tegen me praatte en nu denkt Lars dat ik flirte met een ander en is nu weg. Hij was ook aangeschoten.' Zeg ik. 'Oké, we gaan naar huis. Ik bel Tyler enzo wel. Het komt goed.' Zegt Quinten.

Als iedereen er is lopen we naar huis. 'Je voeten doen pijn.' Zeg ik. 'Kom.' Zegt Caleb en tilt me op. 'Caleb, hoe heet je mate.' Zeg ik. 'Clara.' Zegt hij en zucht. 'Wat is er.' Zeg ik. 'Ze is ziek. We weten niet of ze het haalt.' Zegt Caleb. Ik geef hem een knuffel en fluister sorry in zijn oor. Hij knikt dat het goed is. We kunnen het huis zien. Ik bel aan. Lars doet niet open.

'Lars.' Zeg ik. Niks. Geen voetstappen of iets. 'Kom je kan bij ons thuis slapen.' Zegt Caleb. Tyler en Sander hebben een meisje mee. Typisch. Ik knik en kijk sip naar het huis van Lars. Hij is zo snel boos of jaloers. 'Sam, we hebben niet echt een bed over.' Zegt Quinten en krapt aan zijn nek. 'Ik ga wel op de bank.' Zeg ik. 'Nee, gek. Je kan wel bij mij er bij.' Zegt Caleb.

Hij pakt mijn hand en trekt me mee. We lopen een kamer in. Een donker blauwe, zwart, witte kamer. 'Hier.' Zegt Caleb en geeft me een te groot shirt. Ik loop de badkamer in en kleed me om. Ik loop terug en zie Caleb in alleen een sport broek staan. 'Is het erg als ik zo slaap.' Zegt hij. 'Nee hoor, maar is Clara het hier wel mee eens.' Zeg ik.

' Ja.' Zegt hij zacht en gaat liggen. Ik ga ook liggen. Ik val snel in slaap. Moe van al het dansen en drama.

•volgende ochtend•

Ik wordt wakker. Ik voel een arm om me heen. Ik open mijn ogen. Ik draai me om en zie Caleb met zijn arm om heen liggen. Ik wil net zijn arm van me afhalen als de deur open vliegt. Lars en de rest staan in de deuropening. 'Dus als we even ruzie hebben, ga je al bij iemand anders liggen.' Zegt Lars.

Caleb is ook wakker. Zijn arm is al weg. 'Lars, ik heb hier geslapen omdat jij de deur niet open deed.' Zeg ik. ' Dus daarom ga je bij mijn beste vriend in bed liggen en dan jij, Caleb je mate is ziek dus ga je maar voor die van je beste vriend. Heel laag. Dit is gewoon wraak van 1 jaar geleden.' Zegt Lars. Waarom zo boos. 'We hebben niks gedaan. We konden haar niet op die oude bank laten liggen.' Zegt Caleb.

'Lars, rustig.' Zegt Quinten. De rest van de jongens staan nu ook in de kamer. 'Rustig, hoe zou jij het vinden als Bella bij mij in bed lag.' Zegt Lars tegen Quinten. 'Als jullie niks hebben gedaan, niet erg. Ik heb vertrouwen in haar.' Zegt Quinten. 'Lars, ik heb niks gedaan. Ik wist niet dat je zo boos werdt. Je bent altijd zo snel boos en jaloers. Ik zal niks willen met die gozer van gisteren.' Zeg ik.

'Dus nu ben ik weer te boos en te jaloers. Weet je Sam, je kan weer thuis komen als je inziet wat je hebt gedaan.' Zegt Lars. Met die woorden stormt Lars de kamer en het huis uit. 'Sorry, jongens en Caleb. Ik wist niet dat dit ging gebeuren.' Zeg ik en sta op. 'Sam, hij is gewoon snel jaloers. Hij draait wel weer bij.' Zegt Sander.

'Ik ga even rennen.' Zeg ik. Ik sta op en loop naar buiten. Even me hoofd leeg maken. Hoe kan ik zo stom zijn en hij zo jaloers. En waarom is hij zo boos op Caleb, welke wraak en wat heeft zijn mate...

----------------------

Sorry dat het zo lang duurde. Ik moest even gaan kijken hoe ik dit ging opschrijven. Het is een kort hoofdstuk. Ik ga zo snel mogelijk weer door schrijven

The Daughter Of The Alpha {Deel 1,2,3,4&5}》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu