Deel 2 The prinses of the Alpha

2K 87 21
                                    

Hallo, hier is dan deel 2 🤗
Na de cover staat een korte samenvatting. Het boek gaat over de kinderen van Lola en Jayden. Het heet ''The Prinses of The Alpha.''

Nieuwe cover⏬

LightUnicornGirl heeft de foto gemaakt

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

LightUnicornGirl heeft de foto gemaakt. Ze maakt echt mooie covers. Heel erg bedankt😘🤗 Ik ben er heel blij mee💋😘

Samenvatting:

Deel 2 The Prinses of the Alpha:

Hoi ik ben Samantha Black Water. Ik ben de dochter van Alpha Jayden en Luna Lola. Ik heb nog een oudere broer Finn die Alpha wordt. Hij is bijna 18 en ik ben bijna 17. We zijn op de zelfde dag jarig maar in een ander jaar geboren. Ook heb ik nog een jonger zusje die nu 6 is en bijna 7. Ze heet Davina.

Ik pest mijn broer altijd en kom er mee weg. Ik ben zeg maar de lieveling thuis en hij nog al de badboy en is altijd irritant en scheld veel. Nou en dan heb je mij. Ik ben iemand die niet van schelden houd en zelf niet scheld en ik ben verslaafd aan cupcakes en mijn lievelings kleur is roze en ben verliefd op disney.

Mijn wolf is licht grijs met blauwe ogen. Het nieuwe school jaar begint weer. Ik ga nu naar 5 havo en mijn broer is net klaar met zijn Havo. Hij is een jaar blijven zitten. Hij gaat een thuis studie doen en mee doen met mijn vader voor het Alpha-schap. Als hij 20 is mag hij Alpha worden van papa.

Maar wat gebeurd er als er brand komt in school en je naar een andere school moet?

!!!!!bij 2. 1 staat de 2 voor deel 2 even voor het vervolg😘

The Daughter Of The Alpha {Deel 1,2,3,4&5}》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu