2. H4 Je hebt een Mate?!

1.6K 92 17
                                    

Pov Samantha

De hele kantine kijkt ze aan. Met ze bedoel ik Lars, Quinten en Sander. Maar wat onze tafel het meest verbaast is dat Bella met hun mee loopt. Quinten heeft haar hand vast. Bella is een persoon die veel vriendjes heeft. Ik vraag me af of ze voor elkaar zijn gevallen of dat het gewoon perongluk is. Bella komt naar me toe rennen.

'Ik heb een Mate.' Schreeuwt ze. 'Huh wat, wie?!' Zegt Mason. 'Quinten.' Zegt ze en gaat naast me zitten. Wacht wie. Die aardappel. Nee dat kan niet waar zijn. 'Serieus. Die jongens zijn niet helemaal goed.' Zegt Finn.

'Ja ik ben serieus en ze vallen reuze mee. Je bent gewoon jaloers.' Zegt Bella en loopt boos weg. ' Bella, wacht.' Zeggen Mason en ik gelijk. We staan op en gaan achter haar aan. Ook Quinten gaat haar achter aan. 'Nee ik dacht dat jullie wel blij voor me zouden zijn.' Zegt ze.

'Ik ben blij voor je, ik had het gewoon niet verwacht.' Zegt Mason. 'Oké ik vergeef het je maar Finn ging te ver.' Zegt Bella en geeft Mason een knuffel. 'Bella het spijt me voor Finn. Hij bedoelt het niet zo. Ik moet gewoon er aan wennen.' Zeg ik. 'Nee Sam, hij moet sorry zeggen. Ik ben niet boos op jou. Kom hier.' Zegt Bella en trekt me in een knuffel.

Quinten staat er ongemakkelijk bij. 'Bella, waar heeft Samantha het over?' Zegt Quinten. 'Bella als je dit zegt heb je een boze Finn en zijn vrienden en neef gaan mee er in. Niet doen.' Zegt Mason. Mason heeft gelijk. Finn is snel boos. Dat heeft hij van mijn vader geërfd. Die is ook snel boos. Zit in de familie.

Ik heb daar niet heel veel last van. Gelukkig maar. 'Dat bepaal ik zelf. Ik ga nu en Quinten gaat mee.' Zegt Bella en pakt Quintens hand en loop naar onze kamer. Als ze uit het zicht zijn gaan we terug naar binnen. 'Waar is Bella?' Zegt Jason. 'Weg met Quinten.' Zegt Mason. Lars en Sander komen naar ons toe. 'Waar is Quinten?' Zegt Lars.

'Weet ik veel. Niet mijn vriend.' Zegt Finn bot. 'Niet zo bot.' Zegt Lars. 'Dat...' Zegt Finn maar ik stop hem. 'Finn klaar. We weten het niet.' Zeg ik. 'Maar kleine je weet het wel naar zegt het niet.' Zegt Sander. 'Laat haar met rust' Zegt Shane. 'O dus dat is wel je mate.' Zegt Lars.

'Nee, dat is de zoon van Alpha Jasper Red Water dus mijn neef.' Zeg ik. 'O sorry, je bent wel vreemde vogel jij Samantha.' zegt Lars maar meent het niet de sorry niet dat andere wel. Stomme aardappel. Finn trilt. Hij is echt boos. Hij kan elk moment veranderen. 'Ik ben niet vreemd, ik ben een unieke uitgave.' Zeg ik.

Lars grijnst. 'Lars en Sander ga weg, ze zijn er gewoon vandoor gegaan met ze tweeën dus laat ze.' Zegt Shane. Lars grijnst nog steeds naar me en draait zich om en loopt weg met Sander achter hem aan. 'De volgende keer sla ik hem tot moes.' zegt Finn en staat op. De bel galmt door de kantine.

We gaan naar buiten. We hebben nu vecht training. Om te kijken waar iedereen staat. Ik ga met mijn krukken richting de docent. Er staat een meisje van mijn leeftijd te gillen en te stampvoeten. 'Meneer ik wil niet vechten dat hoor ik gewoon niet te doen. Daarvoor heb ik wachters.' Zegt ze en kijkt de docent aan.

'Nee Isabella je gaat gewoon mee doen.' Zegt de docent. Isabella is de hoofd fan van Lars. Ze kwijlt altijd over hem heen. Niet letterlijk natuurlijk. 'Dat mag u niet verplichten.' Zegt Isabella verontwaardigd. Boos loopt ze naar Lars, Quinten, Bella en Sander ook Mason zit erbij maar die is alleen er om Bella want hij ziet er niet vrolijk uit.

Ik loop met krukken naar de docent. 'Hallo meneer, ik kan alleen niet transformeren door me enkel.' Zeg ik. 'O dat is niet erg. Je kan gewoon kijken.' Zegt hij lief. Ik loop naar Mason en ga naast hem zitten. Bella begint te praten over waarom ik op krukken loop. Ik antwoord 'Lars + voetbal= ik op krukken.' Zeg ik. 'O wat erg.' Zegt ze en geeft me een knuffel.

'Oké klas we gaan in 2 tallen vechten zonder te verwonden. Wie als eerst de ander tegen de grond heeft, heeft gewonnen. Ik maak de tweetallen. Lars&Mason, Sander&Quinten, Bella&Isabella enz....' Zegt de docent. Iedereen gaat naar het tweetal. Isabella is aan het protesteren tegen de docent. Mason is ook boos.

Hij moet met Lars. Alpha's hebben het voordeel dat ze sterker en sneller zijn dus is Lars ik het voordeel. Mason is niet slap maar Finn is sterker. En die is ook Alpha. 'Meneer Black, ik moet weg kan u mijn klas overnemen?' Zegt de docent van Finn's klas. Meneer black knikt en zegt 'Oké iedereen we beginnen. 'Meneer mag ik tegen Lars?' Zegt Finn.

'Uhh ja hoor. Maar weet je het zeker?' Zegt meneer Black. 'Tuurlijk dat wordt niet moeilijk.' Zegt Finn. 'Oké Mason dan ga jij tegen Erik.' Zegt meneer en iedereen begint. Mason heeft gewonnen van Erik. Quinten van Sander en Bella van Isabella. Ik kijk naar Finn en Lars.  Finn lijkt te winnen. Lars bijt in Finn's schouder. Bella en Mason zien het en rennen naar Lars.

Mason duwt Lars van Finn af. Bella gaat voor Lars staan. Lars gromt naar Bella. Lars springt op Bella en gromt in haar snuit. Quinten transformeert ook en bijt in Lars. 'Stop!' Gil ik. De docent verplicht ze terug te veranderen. Ik ren naar Finn. Nou rennen kan je het niet noemen. Zo snel mogelijk met die krukken.

'Finn gaat het?' Zeg ik en kijk naar zijn schouder. 'Ja, het geneest wel weer.' Zegt hij en lacht naar me. 'Hoe kun je me bijten. Ik ben je toekomstige Alpha. Je moet respect voor me hebben en me niet aanvallen.' Zegt Lars tegen Quinten.

'Nee jij hebt niet het recht om Bella op haar plaats te zetten. Ze zit niet in jouw pack.' Zegt Quinten. 'Quinten laat het maar.' Zegt Bella zacht. 'Genoeg nu. Lars en Fijn naar de zuster en dan naar de directeur.' Zegt Meneer Black. Ze zuchten en gaan op weg.

-------------------------
Weer een hoofdstuk. Ben er blij mee. Hoop dat jullie het leuk vonden🤗

Willen jullie weer een foto hoofdstuk van de personen? Want die heb ik al gemaakt maar nog niet gepubliceerd.

1085 woorden

The Daughter Of The Alpha {Deel 1,2,3,4&5}》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu