4. H11 Chique uit eten

946 55 4
                                    

Pov Charlotte

Mason wil vandaag chique uiteten om te vieren dat ik terug ben. Dus hij wil graag uiteten met zijn vrienden en mates daarvan. Dus we gaan met ze achten uiteten. Dus Mason wil gaan shoppen, nou eigenlijk willen de mates van zijn vrienden shoppen en die gaan mee en wij gaan ook mee met zijn tweeën.

Dus 8 mensen en 4 outfits. De jongens hebben al een overhemd enzo dus alleen de meiden gaan voor kleding en de jongens geven hun mening. In ieder geval, we zijn nu op weg naar de stad. Mason die hier gewoon te veel zin in heeft, zit zo wat te stuiteren. Hij is zo blij dat ik terug ben.

Ik hou niet echt van shoppen en heb al gekeken op internet zodat ik weet wat ik wil en naar welke winkel in moet. Ik hou er niet van en nu ben ik echt veel sneller klaar. Dus hopen dat de rest er niet heel lang over doet. Mason parkeert de auto en we stappen uit.

We zijn met 2 auto's, omdat we niet in 1 auto passen. We lopen winkel in en winkel uit. Als we de winkel in gaan waar ik heen wilde, loop ik naar wat ik zoek. 'Hoe weet je wat je wil? Je loopt er gewoon op af.' zegt Mason geïnteresseerd.

'Ik heb thuis gekeken wat ik wilde en dat ga ik nu passen en dan kan ik weer naar huis.' zeg ik. Ik wilde een schattig rood jurkje. 'Mag ik ook iets voor je zoeken.' zegt Mason. 'Ja, is goed.' zeg ik. 'Oké, thanks.' zegt Mason en loopt weg. Oké raar. Ik zie het jurkje en pak de goede maat.

Ik loop naar de kleedkamers en zie Mason en de rest staan. Ik ben de enige die nog geen outfit heeft. Mason heeft een rok en zwart shirt vast⬇️

 Mason heeft een rok en zwart shirt vast⬇️

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

'Hier en passen.' Zegt hij en duwt me lief het hokje in. Ik trek eerst het rode jurkje aan en zie dan dat het niet goed valt bij mijn lichaam. Jammer. Ik trek de kleding van Mason aan. Misschien is het wel heel leuk. Ik kijk in de spiegel en ben eigenlijk heel tevreden.

'Char, leef je nog.' Zegt Mason. 'Ja.' Zeg ik en loop het hokje uit. 'Dat is echt fantastisch.' Zegt Lizz. Iedereen stemt in. 'Je ziet er schitterend uit.' Zegt Mason. 'Dank je, ik zal je Alpha titel aan iemand anders geven en styliste worden, want je bent veel beter in kleding uitzoeken als in Alpha zijn.' Zeg ik. Iedereen lacht.

'Ik krijg jou nog wel jonge dame.' Zegt Mason serieus. Ik krijg payback natuurlijk. Ik reken af en dan gaan we naar huis. Iedereen kleed zich om en maakt zich op. Ik wil net beginnen met mijn make-up als Mason binnen loopt. 'Charlotte, ga is staan.' Zegt Mason. Ik ga staan en hij legt me op bed en begint me te kietelen. Ik lach me bijna dood.

'Maaassssoonnnn.....stttooopppp.' Zeg ik lachend. 'Wat krijg ik er voor.' Zegt hij. 'Een kus.' Zeg ik. 'Oké.' Zegt hij en stopt. Hij tuit zijn lippen. Ik druk er gauw een kusje op. Ik kijk in zijn ogen en hij in de mijne. Hij drukt zijn lippen op die van mij. Ik open mijn mond en Mason grijnst.

Na een tijdje laten we elkaar los en kleed Mason zich om en ik doe mijn haar opnieuw en make-up. Als iedereen klaar is gaan we uiteten. Alles verloopt soepel. We hebben plezier en zijn blij. Even geen zorgen. Het is een duur en chique restaurant. Je hebt je eigen zaal. Dus niemand heeft last van jou en jij ook van niemand dus lekker maar wel een beetje raar.

Ik eet patat met witvis en wortels. 'Ze hebben hier zulke chique dingen en jij eet patat, wortels en witvis. Heb je vroeger vaak klappen op je hoofd gehad?' Zegt Nathan. 'Nee, ik heb geen klappen gehad, ik vind dit gewoon lekker. Laat me.' Zeg ik. Mason eet kreeft en sommige eten allemaal moeilijk gerechte en ik lekker dit.

Iedereen doet wat die wil. Mason heeft dure champagne laten komen. Ik hou niet van al die luxe. Ik vind een plaatselijk restaurant ook helemaal prima. Mason vindt dit heerlijk. Zo veel luxe. Ik bedoel kijk naar zijn huis. Zo groot en luxe. Ik zeg niet dat ik niet luxe ben opgegroeid maar dat is fijn maar wel een beetje over de top soms.

Hij woonde er eerst met 4 mensen en nu 8 en het halve huis heeft nog geen mensen voor de slaapkamers. Hij heeft een eigen bios, bieb, gamekamer, werkkamer, sauna, zwembad binnen en buiten, balzaal, alles zo wel. Even een ander onderwerp.

De uitvaart van de vader van Mason is morgen. We gaan met z'n tweeën. Mason wilde er toch heen na alles en dat snap ik ook. Het is en blijft je vader. Dus zo even een avond is goed. We gaan vroeg weg en zijn laat thuis.

~tijdens de uitvaart~

Mason en ik zijn in het zwart, net als zijn familie en moeder. Er wordt gepraat en muziek gedraaid. Er wordt gehuild en gelachen. Het is mooi. Ik ben niet vaak bij begrafenissen.

Mijn oma Lola en opa Jayden zijn gestorven, helaas ze waren zo leuk. Echt hele lieve mensen. Maar goed. Na de uitvaart gaan we weer terug naar huis. Mason is heel stil vandaag. Hij is in verwerking en rouw.

(Mijn jurk van de uitvaart⬇️)

(Mijn jurk van de uitvaart⬇️)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

____________________

Weer een deel, niet heel groot maar het is een deel. Ik ga denk ik iets minder snel updaten, want ik heb het best druk met school. Ik doe me best om om de 2 a 3 dagen te publiceren. Het liefst om de dag maar ik moet kijken hoe het gaat.

Publiceerd: 06-12-17

974 woorden

The Daughter Of The Alpha {Deel 1,2,3,4&5}》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu