4. H3 Ruzie

922 64 5
                                    

Pov Charlotte

Zo veel ruzie en geschreeuw. Mijn vader en broer zijn echt heel pissig dat ik een vriendje heb. Jesse is ook niet blij dat het zijn toekomstige delta is en vriend. Mijn moeder kan best begrijpen dat ik ren vriendje heb.

Ook is de blij dat we dit stand houden tot dat ik mijn mate heb. 'Charlotte King, jij gaat nu hem bellen en zeggen dat het klaar is en dat hij jou nooit meer hoeft te zien.' Zegt mijn vader boos. Dat kan hij niet maken.

'Dat kan je niet maken. Ik ben oud genoeg om zelf te bepalen wat ik doe. Waarom mag Jesse alles en ik nooit iets.' Zeg ik en ben echt boos. Dit is gewoon oneerlijk. 'Charlotte, we willen gewoon dat je niet met iedereen van alles doet voor je mate.' Zegt Jesse.

'Dus jongens mogen alles doen voor dat ze een mate hebben en vrouwen moeten het naar bewaren. Dat is gewoon discriminatie. Ik ga.' Zeg ik en draai me om en ren naar het huis van Luuk. Luuk woont naast zijn ouders in een apart huis. Ik bel aan en voel tranen over mijn wangen. Luuk doet de deur open.

'Hey, wat is er gebeurd?' Zegt hij en neemt me in zijn armen. Hij sluit de deur achter me.

'Ik had ruzie thuis. Mijn vader en broer zijn boos omdat ik met jou ben en aangezien jij niet mijn mate bent is het nog erger. Ze zeggen dat ik het allemaal moet bewaren. Terwijl mijn broer dat allemaal niet heeft gedaan maar ik moet het wel omdat ik een meisje ben.' Zeg ik in 1 keer.

'Charlotte, ze zijn gewoon bezorgd. Ze willen gewoon dat je klein blijft. Want je vader weet dat als je mate niet in deze pack zit dat je waarschijnlijk naar een andere pack gaat.' Zegt Luuk. 'Je neemt het voor ze op?' Zeg ik. Ik duw zijn armen van mij af. Ik voel de woede door mij heen stromen.

'Nee, maar ik kan het ook begrijpen. Allebei de kanten.' Zegt Luuk. 'Ik dacht dat jij mij zou steunen maar nee. Jij bent net zo erg als hun. Ik dacht dat jij aardig was en me leuk vond maar nee. Je bent gewoon een arrogante zak. Het is uit en ik wil nooit meer dat je tegen me praat.' Zeg ik en sla hem in zijn gezicht en ren het huis uit.

Ik besluit naar mijn vriendin Lizz te gaan. Ik mindlink haar. Ze doet open en neemt me in haar armen. 'Ik heb het al gehoord je vader belde. Ik begrijp je.' Zegt ze. Ik knik. We gaan op de bank zitten en kijken film met ijs. Dit is wat je nodig hebt. 'Char, toen je net binnen kwam waren je ogen rood. Door je woede. Dat komt door je hybride ding toch' Zegt Lizz.

'Ja, denk het.' Zeg ik. Ik blijf slapen bij Lizz. De volgende ochtend ga ik weer met schorende voeten naar huis. Ik doe de deur open en mijn moeder kom naar me toe. 'De mannen willen wat tegen je zeggen.' Zegt ze en we lopen naar de woonkamer. Ik zie mijn broer, vader en Luuk zitten.

'Charlotte, ik begrijp dat je groter wordt. Ik snap dat je een vriendje of mate krijgt.' Zegt mijn vader en broer tegelijk. 'Luuk, wat doe je hier' Zeg ik. 'Ik wilde sorry zeggen en ik hoop dat we vrienden blijven.' Zegt Luuk. 'Dat blijven we.' Zeg ik. 'Mooi zo.' Zegt Luuk en zegt iedereen gedag en vertrekt.

'Charlotte, we zullen niet meer zeggen dat je geen vriendje of mate mag. Maar doe wel voorzichtig. Plus als ze je iets aan doen moorden we ze.' Zegt mijn vader en mijn broer knikt. Ik geef ze een knuffel. 'Alpha Jackson komt zo met zijn mensen. Dus Jesse en Char kleden jullie je om.' Zegt mijn vader. Hij wil een goede indruk.

We lopen naar boven en gaan naar onze kamer. Olivia voelt zich niet lekker en ligt op bed. Ze heeft iets verkeerds gegeten. Ik trekt me kleren uit en ga douchen. Ik was mijn hawe en lichaam en stap dan onder de douche vandaan en droog me af. Dan trek ik mijn badjas aan en föhn mijn haar.

Ik maak een losse vissengraat vlechten en stopt er bloemen speltjes in. Dan pak ik ondergoed en een jurk en trek die aan in de badkamer. Kleding⏬

De bel is al een tijdje gegaan maar ik ben nog niet klaar

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De bel is al een tijdje gegaan maar ik ben nog niet klaar. Ze kunnen vast wel zonder mij beginnen. Ik doe mijn make-up en loop als ik klaar ben naar beneden. Ik hoor mensen praten in de eetzaal. Ik open de deur en iedereen staart naar de deur.

Jesse kwam ik tegen op de trap en die staat achter me. 'Waarom heb jij hybride's in je huis en waarschuw je niet of is het dat de wachters jou ook niet hebben gewaarschuwd.' Zegt de Alpha denk ik. 'Alpha Jackson ik weet dat hun hier zijn en dit is mijn zoon Jesse King toekomstige Alpha en mijn dochter Charlotte King.' Zegt mijn vader.

'Jou kinderen zijn voor een deel van de vijand en je bedenkt niet omdat te vertellen.' Zegt de beta denk ik. 'Ze vormen geen enkele bedreiging.' Zegt mijn moeder. 'Hoe kunnen ze geen bedreiging, ze zijn gewoon voor een deel bloedzuiger.' Zegt de Alpha. Oké au. 'We zijn geen bloedzuigers. We zijn net als jij.' Zegt Jesse boos.

'Rustig, ruziën los nu niks op.' Zeg ik zacht. 'Ja luister naar je zusje.' Zegt de Alpha minachtend. Nu is het klaar. Jesse rent en slaat de Alpha op zijn muil. De Alpha grijpt naar zijn kaak. De ik denk delta wil uithalen naar Jesse maar voor ik het door heb. Blok ik de klap door zijn arm vast te pakken. 'Genoeg, jullie zijn net een stel kleine kinderen.' Zeg ik en duw Jesse naar achter.

'Laat zien, dat ze het niet waard zijn en dat je niet hoeft te vechten om te laten zien dat je beter bent. Stop gewoon.' Zeg ik tegen Jesse en zijn ogen veranderen weer naar zijn normale kleur. 'Alpha King jij kan je bondje wel vergeten.' Zegt de Alpha.

'Wacht, vergeef het hem. We zijn nog niet lang deze emoties gewend. We moeten nog leren. Als hij het niet had gedaan was ik het of iemand anders. Iedereen is wel eens boos en krijg wel eens een klap.' Zeg ik. 'Best, maar jullie hebben nog 1 kans.' Zegt Alpha Jackson.

____________

Gepubliceerd: 20-11-17

1094 woorden

The Daughter Of The Alpha {Deel 1,2,3,4&5}》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu