2. H16 Je bent Alpha!?

1.3K 84 12
                                    

Finn pakt me arm beet. En stevig ook. 'Au.' Zeg ik. Ik hoor een stem. Die stem komt me bekend voor....

Pov Samantha

We draaien ons om naar de stem toe. Ik zie mijn moeder die zegt 'Finn, laat onmiddellijk je zusje los.' zegt ze. Finn laat me los. 'Mam, ik kan het uitleggen.' zegt Finn. 'Nee niks uitleggen. Je gaat aardig doen tegen Lars en je zusje. Je vader gaat zich ook gedragen en ik weet dat jij het ook gaat doen anders kan je fluiten naar je alpha titel.' zegt mijn moeder streng.

'Ja mam.' zegt Finn. 'Ook jij Samantha kan niet zomaar weg lopen. Ook al heb je een probleem.' zegt mijn moeder. 'Ja mam.' zeg ik. 'Nou dat was het wel en ik ga weer naar huis, dag schatten van me.' zegt ze en geeft ons een knuffel en loopt weer weg.

------------- Tijdskip 6 dagen later

Morgen komt Lars terug. Het enige wat ik van hem heb gehoord is. Als je Luna wil worden moet je je volwassen gaan gedragen. Ik snap niet wat hij daar mee bedoeld. Of hij me gedrag naar hem toe bedoeld of me kleding. Dus heb besloten een hele nieuwe kleding selectie te maken. Dus dag dag stitch shirts en hallo nieuwe jurken en broeken. Ik loop dus nu met Mason door de stad.

Hij gaat me helpen. Bella kon niet namelijk. 'Oké we gaan hier binnen.' Zegt Mason en trekt me mee. Ik pas de hele dag door van alles uit allemaal winkels. Na 5 uur hebben we genoeg en gaan we terug. Ik kleed me om. *zie media voor kleding van Sam*
Ik pak nog schoenen en loop naar de eetzaal. Na het eten praat ik met Bella en kijken we een film. Daarna gaan we slapen.

*de volgende dag*

We volgen nu al weer een week les en Lars is nog steeds niet terug. Ik heb hem gebeld maar hij nam niet op. Ik wil het goed maken maar hij laat me niet toe. Als het goed is komt hij vandaag terug. Met de jongens heb ik wel contact maar niet veel en met mijn broer en vader is het ook weer goed.

Caleb heb ik niet veel meer gesproken, omdat ik niet vreemd kan gaan en trouw wil blijven aan Lars. Caleb snapt dat. Zijn mate is overleden en begraven. Nu is hij terug naar de roedel samen met Tyler. Quinten en Sander zijn er nog wel. Ook heb ik Bella en Mason nog.

Ik loop met Mason en Bella naar het veld. We hebben vecht trainen. Me hoofd is echt er vandaag niet bij. Als de docent midden in zijn uitleg is gaat de deur open. Ryan staat in de deur opening. 'Alpha Ryan, waar kan ik mee helpen?' Zegt onze docent. 'Ik wil graag Samantha Black Water spreken.' Zegt Ryan. Ik sta op en loop naar hem toe.

Als we van het veld zijn zegt Ryan. 'Hallo Sam, ik kom je zeggen dat Lars aangekomen is en ik moest je halen. Hij gaat morgen weer naar school maar wil je vandaag al zien.' Zegt Ryan. 'Oké ik ga me omkleden.' Zeg ik. 'O ja Sam, hij is in zijn kamer op de academy.' Zegt Ryan en loopt weer weg. Ik trek me jurk weer aan en pak me hakken. ⏬⏬

 ⏬⏬

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Als ik me omgekleed heb, ga ik richtings Lars zijn kamer

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Als ik me omgekleed heb, ga ik richtings Lars zijn kamer. Ik klop op de deur. De deur vliegt open. Ik zie de knappe verschijning van Lars staan. Mijn wolf is als een gek door me hoofd aan het rennen. Ze heeft hem zo erg gemist. 'Hey, kom binnen.' Zegt Lars. Ik loop naar binnen en ga op zijn kingsize bed zitten.

'Ik heb je gemist.' Zegt Lars en gaat naast me zitten. 'Laten we geen ruzie meer maken over het voorval van de vakantie en door gaan. Ik bedoel je wordt uit eindelijk Luna van mijn pack.' Zegt Lars en pakt me handen vast. 'Huh je bedoelt je vaders pack die je gaat overnemen.' Zeg ik verbaast. 'Nu je er over begint. Ik ben Alpha geworden vorige week.' Zegt Lars zacht.

'Wat, je bent Alpha en hebt niks gezegd. Daar in tegen heb je me niet gebeld, je telefoon opgenomen of geappt/gesmst.' Zeg ik boos. 'Sam, ik wilde wel maar ik wilde niet dat je boos werdt aan de telefoon. Ik snap niet dat je boos bent. Je bent nooit zo snel boos. Wat is er gebeurt.' Zegt Lars.


'Nou ik ben verandert. Ik heb me kleding en gedrag aan gepast. En jij meneer de Alpha had me kunnen bellen.' Zeg ik boos. Ik merk dat Zoey het heeft overgenomen. 'Praat niet zo tegen mij. Ik ben niet je bediende maar je mate.' Zegt Lars boos. 'Je bent inderdaad verandert. Je ziet er anders uit en bent te brutaal. Ik herken je niet meer.' Zegt Lars.

'Wat en nu is het mijn schuld. Jij verliet me voor bijna 2 weken en nu boos naar mij doen. Weet zoek het uit en ga weer weg. Was een stuk rustiger zonder jou.' Zeg ik en sta op. Ik wil naar de deur lopen maar ik wordt tegen gehouden door een warme hand. 'Sam, het spijt me. Ik heb je gemist en ik moest weg. Ik had geen tijd om afscheid te nemen. Je bent verandert en dat is prima. Ik vind je leuker zo. Alsjeblieft blijf.' Zegt Lars en kijkt me smekend aan.

Zoey doet haar best om de controle te krijgen. 'Oké, ik blijf.' Zeg ik. Lars trekt me in een knuffel. We praten bij en daarna kijken we nog wat tv. 'Sam, ik miste je heel erg.' Zegt Lars. Ik kijk hem aan. Hij komt dichter bij en drukt zijn lippen op die van mij. Ik ga er in mee en sla me handen om zijn nek. Ik merk nu pas dat ik Lars echt heel erg heb gemist. Ik laat hem los en leg me hoofd tegen zijn schouder.

'Samantha mag ik je markeren?' Zegt Lars. Ik kijk hen geschrokt aan en zeg....

--------------------------

Wat zal Samantha's antwoord zijn en wat als het nee is.

Vergeef me dat ik zo weinig update. Ik heb het druk met school. Ik probeer zo veel mogelijk te schrijven.

1043 woorden

The Daughter Of The Alpha {Deel 1,2,3,4&5}》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu