3. H2 De te grote fantasie van Thom

1.1K 64 0
                                    

Pov Evan

We moeten vandaag naar de bijeenkomst. Aiden en Christian hebben hun koffers en we rijden richting de Blue Moon Pack. Grote pack samen met de Black Moon Pack. Helaas voor hun zijn wij groter. Mijn Alpha heet Aiden King. Hij houdt er alleen niet van als andere zijn naam weten. Hij wil dat mensen hem aanspreken met Alpha of Alpha King en als mensen zijn voornaam weten kunnen ze die gebruiken.

Hij is ook niet blij met zijn naam. Hij vindt het stom. Eenmaal aan gekomen klappen we de deur open van de danszaal. Iemand valt voor mijn voeten. Knap en klein. Het is een meisje. De oude Luna van deze pack zegt tegen haar dat ze taart moet halen voor ons. 'We halen het wel in de keuken.' Zegt Christian en ik loop samen met Aiden en Christian naar de keuken.

Ze staat daar taart te snijden. Na dat er eten en drinken hebben, ga ik dansen met haar. Zelfs haar vader moedigt haar aan. Blijkbaar is ze de dochter van de Alpha. Zo ziet ze er niet uit. Eerder dienstmeisje als dochter met Alpha bloed. Haar zus is nu Luna van de Blue Moon Pack.

Zij is maar een jong meisje dat kookt. Ik ga slapen. Met een zucht val ik in slaap.

Pov Loenita

Ik wordt wakker en rek me uit. Ik sta op en pak kleren. Eigenlijk moet ik een jurk aan maar ik besluit een broek aan te doen. Kleding⏬

Ik loop naar beneden en zie de alpha's en Luna enzo zitten te eten

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik loop naar beneden en zie de alpha's en Luna enzo zitten te eten. Ik schuif aan naast Thom en Cars. 'Wat heb je aan?' Zegt Lilly. 'Een broek en shirt.' Zeg ik en pak een croissant. 'Ga een jurk aan doen en doe netjes.' Zegt mijn zus. Gaan we weer. 'Maar...' Zeg ik en Lilly kijk me aan van je gaat nu wat anders aan doen.

Ik zucht en sta op. Bij de deur gaat hij open en komt een jongen binnen rennen. We knallen tegen elkaar aan en vallen alle bij. 'O sorry' zegt hij en kijk me aan. 'Maakt niks uit, ik ben Loenita.' Zeg ik en sta op doordat hij me omhoog trekt. 'Ik ben Liam.' Zegt hij. Mijn ouders zijn opgestaan en lopen naar ons toe. 'Wat doe je hier.' Zegt mijn vader.

Hij kijkt geschrokt. 'Ik kom wat zeggen tegen Alpha King. Ik kom van zijn pack.' Zegt Liam. 'Liam, wat is er?' Zegt en zware stem, die hoort bij de Alpha van Liam. Ook wel Alpha King. 'Nou uw moeder is op bezoek geweest en ik moest dit aan uw geven. Ze zei dat je dit aan je mate moest geven als je die tegen kwam.' Zegt Liam en geeft de Alpha King een doosje.

'Nou Liam, je mag hier vast wel blijven tot we weer naar huis gaan.' Zegt Evan. 'Ja dat kan wel.' Zegt Max. Mijn vader knik moeizaam. Ik vraag me af wat hij heeft. Na het eten gaan ik en Thom trainen. Cars gaat met ons mee doen. 'Loena, vindt jij ook niet dat Liam op jou lijkt. Ik bedoel jullie kunnen een tweeling zijn.' Zegt Thom.

'Ja nu je het zegt.' Zegt Cars en ze kijken me allebij aan. 'Nee waarom zal hij dan bij de Alpha King in de pack horen en niet bij die van ons en mijn ouders zullen nooit zo iets achterhouden.' Zeg ik. We trainen en de jongens proberen me maar steeds te overtuigen. 'O Loena ik denk dat beta Evan een oogje op je heeft.' Zegt Cars en knikt naar de kant van de deur.

Ik zie Liam, Evan en Christian staan. 'Nee, plus ik wil wachten op mijn mate.' Zeg ik. 'Dat snap ik maar dan kan hij wel een oogje op jou hebben.' Zegt Thom. Ik kijk hem aan van bedankt voor je steun. De 3 jongens komen binnen. 'Hallo, mensen.' Zegt Christian. 'Mogen we mee doen.' Zegt Evan en grijnst. 'Ja tuurlijk.' Zegt Thom.

'Oké ik wil wel tegen onze keukenprinses.' Zegt Evan. 'Nee beta tegen beta.' Zegt Cars. 'Oké is goed dan gaat Christian tegen jou en Liam tegen de keukenprinses.' Zegt Evan. We veranderen en gaan staan. Liam valt aan en ik duik weg. In vechten ben ik nou niet echt goed. Ontwijken en rennen wel maar aanvallen niet.

Ik kijk Liam in zijn ogen en voel die van mij verkleuren. Ik zie zijn blauwe ogen aan verkleuren. De oogkleuren.

We stoppen allebij

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

We stoppen allebij. 'Wat gebeurd er?' Zeg ik tegen mijn wolf. 'Ik voel een band met hem net als met Lilly maar dan sterker. Hij is niet onze mate.' Zegt mijn wolf. 'Loenita, wat is je pack naam.' Zegt Liam. 'Blue Moon' Zeg ik. 'Wanneer is je geboorte dag?' Zegt Liam. '8 september 2000' Zeg ik.

Hij kijk me aan en verandert terug. Ik verander mee. 'Dan ben je mijn...' Zegt hij en kijkt me aan. 'Je bent mijn tweeling zus.' Zegt hij. 'Wat nee dat kan niet. Mijn ouders zullen nooit liegen tegen me. Je liegt.' Zeg ik en ren weg. Ver weg van iedereen. Ik voel de tranen over mijn wangen heen stromen. Ik en een tweeling broer. Nee echt niet dat is onmogelijk. Ik sla boos tegen een boom.

Mijn knokkels liggen open. Ik zucht en sla nog een keer tegen de boom. Ik sla en sla tot ik een hand voel op mijn schouder. 'Loena, stop.' Zegt de stem en ik voel dat handen die van mij vast nemen. Ik stop met slaan. Ik kijk naar de persoon. Ik zie Liam. Ik huil en hij neemt me in zijn armen. 'Ssstttt...het komt goed' Zegt hij en gaat zitten tegen de boom en neemt me op schoot.

'Ik snap dat het verwarrend is, maar ik ben blij. Blij met jou als mijn tweeling zus.' Zegt hij. 'Ik kan het gewoon nog niet geloven.' Zeg ik en dan merk ik dat ik heel moe ben en ik voel me ogen dicht vallen. 'Welterusten Loena.' Zegt een vertrouwde stem en ik zal weg in dromen land.

----------

Hoofdstuk 2 alweer. Zal Liam de waarheid zeggen of zit het anders en wat hebben haar ouders er mee te maken of wel een heel ander persoon.

1037 woorden.

The Daughter Of The Alpha {Deel 1,2,3,4&5}》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu