H.1 Welkom in onze pack

6.8K 237 71
                                    

Outfit vandaag van Lola
POV Lola

Ik wordt wakker van de wekker. Het is half 7. Ik ga douchen, make up op doen en aankleden. als ik net mijn broek aan heb hoor ik de bel. ik zucht kan niemand open doen, dan ga ik wel weer. ik kijk door het raam en zie dat het de auto is van Max. 'Layla voor jou doe ff open!' roep ik door het huis. Layla doet de deur open.

Binnen een uur zijn er al 5 alpha's. Er komen er een stuk of 15 met mijn vader mee. Jasper en Jayden zijn er nog niet gelukkig. 'Lola wil jij even naar boven ik roep je zo weer oké?' vraagt mijn vader. Ik knik en loop naar boven.

Na een kwartier gaat de bel ik ren naar beneden en zie Marco staan. Ik geef hem een knuffel. Er staat een meisje van ongeveer mijn leeftijd achter hem. Ze gromt. Ik denk dat dat de mate van Marco is. Ik laat Marco los. 'Lola dit is mijn mate Anouk, Anouk dit is Lola mijn beste vriendin en dochter van de Alpha van deze pack' zegt Marco. Ze kijkt opgelucht. ''hoi ik ben Lola, kom binnen.' zeg ik. We lopen naar binnen.

Mijn vader is nu in vergadering. Jasper en Jayden zijn er ook. We zijn tv aan het kijken. Plots hoor ik luid gegrom uit de vergader zaal. Ik spring op en ren er naar toe. Marco probeert me tegen te houden maar ik ben sneller door mijn half vampier zijn. Ik doe de deur open, ik zie dat Alpha Jeroen en zijn zoon, bèta, delta aan het vechten zijn met 4 zwart getinte wolven.

'stoppen jullie, pap doe iets ze slachten elkaar af!!'roep ik. Marco en zijn mate komen ook binnen lopen. Ik spring en verander in mijn wolf. De bewakers en mijn vader, bèta, delta veranderen ook. Al zeg ik het zelf ik ben best wel slim als het om vechten gaat. Ik ben alleen niet in staat om te vechten als ik niet aangevallen wordt en ik kan niet doden.

Ik ben veel sneller en dat is een voordeel en ik kan gedachten lezen als ik in mijn mensen vorm ben. Ik spring op Ryan en keer hem om. Ryan is de zoon van Alpha Jeroen. Ryan draai zich om en staat boven me. Als hij ziet dat ik het ben stopt hij en veranderd terug.

'Sorry Lola, ik wist niet dat jij het was.' zegt Ryan. Ik verander terug en ga staan. Ryan helpt me. 'maakt niks uit.' zeg ik. Iedereen is terug veranderd.

Mijn vader mind-linkt dat ik weg moet gaan. Ik draai me om en ren naar buiten. Ik moet na denken. Ik hoorde alle gedachten. Ze gingen vooral over hoe kan zij zo snel rennen en 3 nog al gore gedachten: lekker lijf, waarom viel ze mij niet aan, zal ik bij haar mogen slapen vannacht. Nou dat dus. Iel nee.

En wat het ergste is dat ze van de hoofden van Jackson, Jayden, Jasper en Daniël. Ik heb wel vaker dat soort gedachten gehoord maar toen kwam het niet van hun.

Na een uur rennen hoor ik gegil. Het klinkt als dat van een kind. Ik ren er heen en zie een rogue die voor een klein meisje staat.

Haar moeder staat verdedigend er voor. Ik stuur mijn vader een bericht via de mind-link ~help rogue bij de biswachtershut. Meisje en moeder ik kijk ga ik aanval als de rogue aanvalt.~ Lola ~kom er aan~ pap. De rogue gaat in de aanval.

Ik verander en spring er op. Hij had me niet zien aan komen. Ik gebaar naar de moeder dat ze naar achter of weg moet. Ik bijt in zijn poot. Hij is nu echt boos. Hij draait zich om en plat mij tussen hen en de grond. 'Zo zo de dochter van de Alpha. Je gaat met mij mee.' Zegt de rogue.

'O echt niet.' Zeg ik. Ik zie een zwarte wolf voorbij schieten en die door de rogue. Ik kijk goed en zie dat het Jasper is. 'Ik kon het zelf ook wel hoor.' Zeg ik als ik terug veranderd ben. 'Tuurlijk.' Zegt hij.

'Waarom redde je mij. En waar is mijn vader.' Vraag ik. 'Je vader was nog bezig met wachters commanderen en ik hoorde dat en ben je gaan zoeken omdat je het zeker niet in je eentje kon.' Zegt hij en zijn grijns wordt nog breder. 'Nou dank je maar ik kom het zelf. En hou je gedachte onder controle.' Zeg ik. Ik draai me om naar wordt vast gepakt bij mijn pols. ' Zeg me eens hoe kan jij mijn gedachte lezen en zo snel rennen want je bent een weerwolf of toch een vampier.' Zegt hij. Ik sta met mijn rug tegen een boom. ' Ik ben gebeten door een vampier en ben nu heel weerwolf en half vampier die vandaar. En laat me los als je leven je niet is klootzak.' Zeg ik boos.

'Oke hoe noemde je me.' Zegt hij duidelijk boos. 'Klootzak.' Zeg ik langzaam. Ik trap hem hard in zijn klokenspel en een weg. ' Ik ga jou nog respect leren Lola.' Roept hij me nog na. Hij probeert me in te halen. Wat hem bijna lukt. Knap maar ik ben sneller. Ik geef nog meer gas en ben eerder thuis. Ik ren naar binnen. Ik kleed me om en loop de eetzaal binnen. Iedereen zit er al. Ook Jasper raar genoeg. Iedereen kijkt me aan. Wacht dat is niet Jasper dat is Jackson waarom lijken ze zo op elkaar. Jasper loopt achter me.

'Laat die op merking Marco.' Zeg ik met een grom. Hij doet zijn mond weer dicht. Iedereen op mijn gezin lijkt me raar aan. Ik ga zitten en ga eten. Na het eten ga ik naar mijn kamer trek mijn pyjama aan en ga slapen. Ik ben echt moe. 2 aanvallen vandaag en veel rennen is vermoeiend.

Ik val in een rustige slaap. Met de gedachte wil ik mijn mate vinden?

The Daughter Of The Alpha {Deel 1,2,3,4&5}》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu