3. H23 Trouwen en de Toekomst

940 63 5
                                    

Pov Loena

We zijn nu 6 maanden verder. Met Jesse en Charlotte gaat het goed en ze mochten blijven. Jesse is al een tijdje 3 jaar en begint steeds meer te praten en Charlotte is nu 9 maanden oud. We gaan vandaag trouwen. Ik ben best gespannen. Mijn moeder en familie is in onze pack. Mijn ouders vinden onze kinderen ook super. Voor de rest wil de vader van Aiden, Aiden niet meer zien door het gebeuren met Caleb.

Mijn moeder is bezig met mijn haar en mijn zus doet mijn make-up. Ik heb al mij jurk en Charlotte ligt hier bij mij in de wieg en Jesse is aan het spelen met een autootje op de grond. Als mijn moeder en zus klaar zijn trek ik mijn jurk aan⏬

 Als mijn moeder en zus klaar zijn trek ik mijn jurk aan⏬

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Niet heel spectaculair maar we trouwen niet groot. Gewoon vrienden en familie. Dus dat zijn niet honderden mensen. Ik trek mijn schoenen aan.

We hebben het trouwen en de huwelijksreis omgedraaid vanwege de kinderen. We zijn 2 weken samen weg geweest en we gaan nog met de kinderen een week weg. Maar goed. We gaan richting de tuin. Iedereen zit en staat er al. Ik sta hier met mijn vader.

Jesse en Charlotte zijn bij mijn ouders. Ik zie Aiden staan bij het altaar. Ik zucht. 'Het komt goed' Zegt mijn vader en pakt mijn hand vast. 'Je kan ook met ons mee naar huis.' Zegt hij. Ik kijk hem aan zo van ja dag. ' grapje, was te proberen.' Zegt mijn vader. We lopen langs de stoelen.

'Zorg goed voor haar.' Zegt mijn vader tegen Aiden en ik pak Aiden's hand. We staan tegen over elkaar. 'Neem jij Aiden Demian King, Loena Mia Blue Moon tot u wettige echtgenote?' Zegt de meneer die het huwelijk voltooid. 'Ja, ik neem Loena Mia Blue Moon tot mijn wettige echtgenote.' Zegt Aiden.

'Neem jij Loena Mia Blue Moon, Aiden Demian King tot uw wettige echtgenoot?' Zegt de meneer. 'Ja, ik neem Aiden Demian King tot mijn wettige echtgenoot.' Zeg ik. 'Nou dan verklaar ik jullie nu tot man en vrouw. U mag uw bruid kussen.' Zegt de man. Aiden drukt zijn lippen op de van mij. We zijn getrouwd.

Omg ik ben getrouwd. Met iemand waar ik veel van houd. Wie had dat gedacht aan het begin toen we elkaar ontmoetten. Bizar wat er allemaal is gebeurd. Ik ben getrouwd, ik heb kinderen en ik ben gelukkig. Nou wat wil ik nog meer.

Pov Aiden

Vandaag ga ik trouwen met de vrouw van mij leven. Ik heb 2 super kinderen en een grote sterke roedel. Ik heb een familie en vrienden. Wat kan ik me nog meer wensen. Vroeger had ik echt niet verwacht dat ik kinderen zou krijgen of een mate.

Mijn vader zei altijd dat je een man moest zijn en dat mannen niet aan gevoelens doen. Dat is niet waar. Je kan een man zijn en gevoelens hebben. Gevoelens hebben is iets goeds. Niet iets slechts en daar ben ik achter sinds ik met Loena ga. Ik ben en blijf de Alpha King maar nu met gevoelens voor mensen.

Pov Loena

~2 jaar later~

Vandaag is Jesse 5 geworden. Alles is de afgelopen jaar zo snel gegaan. Charlotte heeft haar eerste woordjes gezegd.

Jesse gaat vandaag voor het eerst naar groep 2 vandaag. Kleine kinderen worden zo groot. Charlotte wordt over 3 maanden 3 jaar. Met Aiden en de roedel gaat alles goed. We hebben de aanvallen afgeslagen en hebben meer gebied.

Liam heeft ook nu een dochtertje van een jaar en Evan en Quinty hebben een jongens tweeling en die lijken heel erg op elkaar. Ze zijn nu 2 jaar en een half jaar oud. Christian zijn mate is nu zwanger.

Ik ben nu bijna 21 jaar. Best grappig dat alles zo snel gaat. Iedereen krijgt kinderen en gaat trouwen. Straks als ze groter zijn dan zijn ze allemaal van de zelfde leeftijd. Eigenlijk is dat best leuk.

____________

Dit is het laatste hoofdstuk van deel 3❤ Ik hoop dat iedereen het leuk heeft gevonden en er komt een deel 4. Gewoon in dit boek net als met deel 1,2 en 3. Ik wil graag snel een samenvatting schrijven en het eerst hoofdstuk.

707 woorden

The Daughter Of The Alpha {Deel 1,2,3,4&5}》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu