4. H16 Jarig

810 55 0
                                    

~1 maand verder~

Pov Charlotte

Mason is vorige week 21 geworden en we gaan een paar dagen samen naar een van de huizen van Mason aan het strand. Mason heeft echt heel veel huizen. 'Ben je klaar?' zegt Mason. 'Ja, ik ben klaar. Jij?' zeg ik. 'Ja, helemaal.' zeg ik.

We lopen naar zijn witte Porsche. We stappen in en gaan op weg naar het huisje. Als we er zijn lopen we samen naar binnen. 'Ik heb een cadeau voor je.' zeg ik. Mason wilde perse geen cadeaus. Toch heb ik een cadeau. 'Wat dan? Ik zei geen cadeaus. Ik heb alles al.' zegt Mason en kijkt me waarschuwend aan.

Ik steek onschuldig mijn handen op. 'Kom we gaan eerst de koffers weg zetten.' zeg ik. 'Oke?' zegt Mason en kijkt me raar aan. We komen in een hele grote slaap kamer met een heel groot bed. Ik zet mijn koffer neer. 'Oke, Char. Wat wil je doen?' zegt Mason en zet zijn koffer neer en komt dichterbij.

Hij slaat zijn armen om mij heen en wiebelt met zijn wenkbrauwen. 'Nee, niet dat. Dat is niet je cadeau. Viezerik. Ik ga naar beneden en jij blijft boven. Niet naar beneden komen tot ik je roep.' zeg ik. 'Waarom moet ik hier blijven. Wat moet ik dan doen?' zegt Mason.

'Nou, ga douchen. Doe een overhemd aan en ga tv kijken ofzo. Maar kom niet beneden.' zeg ik. Ik ga voor Mason lekker koken en een mooi diner maken maar dan moet hij niet beneden komen. Helaas is hij heel eigenwijs en blijf niet gewoon boven. 'Zeg gewoon wat je gaat doen.' zegt Mason en kijkt me aan.

Ik doe me best om het er nu niet uit te floepen. Serieus hij heeft zo'n blik dat hij je gewoon de waarheid laat zeggen. 'Kijk niet zo. Ik heb een verrassing en cadeau dus blijf hier of ik praat nooit meer tegen je.' zeg ik serieus. 'Oke oke. Maar als je te lang bezig bent kom ik naar beneden.' zegt hij.

Ik loop snel naar beneden en ga snel beginnen. Ik maak risotto met bloemkool en zalm. Mason vind dit heel lekker namelijk. Ik maak alles klaar en dek de tafel mooi. Ik zet kaarsen neer en leg het mooie servies neer. Ik pak de bloemen en zet die in een vaas mooi neer op de tafel.

Ik maak het eten af en na 1 uur en een kwartier hoor ik voetstappen op de trap. Ik ren naar de trap en zie Mason staan. 'Nee, blijf daar. Je mag niet naar beneden.' zeg ik en duw hem nou ja probeer hem de kamer in te duwen. 'Wat is er dat ik niet mag weten.' zegt Mason.

'Please, ga terug. Ik ben bijna klaar. Ik moet me alleen nog omkleden.' zeg ik. 'Best.' zegt Mason en gaat weer op het bed liggen. Ik pak mijn koffer en sleep hem mee naar de badkamer. Ik kleed me om in een mooie jurk en doe mijn make-up.

 Ik kleed me om in een mooie jurk en doe mijn make-up

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik pak de blinddoek.

'Mason, doe je ogen dicht.' zeg ik. 'Waarom?' zegt hij. Kan hij niet gewoon 1 keer mee werken. Zucht. 'Doe nou maar.' zeg ik en ik zie Mason zijn ogen dicht doen. Ik loop stil op mijn voeten naar hem toe. Ik doe de doek om zijn hoofd. 'Ga je me ontvoeren. Ik dacht dat jij niet aan kinky enzo deed.' zegt hij en grijnst.

'Nee, kom.' zeg ik en doe mijn hakken aan. 'Laat me nergens tegen aan lopen hè.' zegt Mason. 'Ja ja.' zeg ik en we lopen naar beneden. O oeps. Mason stoot zijn teen. 'Au, Charlotte.' zegt Mason. 'Sorry.' zeg ik. Ik breng hem naar de tafel. 'Oke, je mag de doek afdoen.' zeg ik.

Mason doet de doek af en haalt zijn hand door zijn haar. 'O, Char. Wat mooi.' zegt Mason en geeft me een kus. 'Ik wist niet dat jij zo goed kan koken.' zegt Mason en kijkt blij naar de pan. Die kan natuurlijk ruiken wat ik allemaal heb gemaakt. 'Ben je er blij mee?' zeg ik. 'Ja, dit is echt geweldig.' zegt Mason.

Hij slaat zijn arm om mijn middel. 'Je bent super.' zegt hij en drukt een kus op mijn mond. 'Fijn dat je het leuk vind.' zeg ik. 'Kom we gaan eten.' zeg ik en we gaan aan tafel. Mason heeft een zwarte colbert met een wit overhemd aan. Voor de rest heeft hij een zwarte broek aan.

We scheppen op en Mason geniet van het eten. 'Het is echt heel erg lekker.' zegt hij. 'Mooi zo.' zeg ik. 'Dit mag je wel vaker doen hoor.' zegt Mason. Ik lach. 'Hahha, je kan elke dag vragen wat je wil eten aan je privé koks.' zeg ik. 'Ja maar dit is met liefde bereid.' zegt hij en grijnst. Ik zucht.

'O niet soms?' zegt Mason. 'Ja, het is met liefde bereid.' zeg ik. 'Mooi zo, want het is echt lekker.' zegt Mason. Na het eten ruimen we samen op. We ploffen op de bank als we klaar zijn met op ruimen. 'Mason, wil jij een kind?' vraag ik. 'Weet niet. Misschien. Nou ja een zoon voor de opvolging als Alpha.' zegt Mason.

Ik kijk hem aan zo van serieus. 'Mason, wat nou als het een meisje word? Dat heb je niet in de hand.' zeg ik. 'Dan adopteer ik een zoon die ouder is.' zegt hij makkelijk. Hij heeft zijn masker op. Ughh.

'Mason, doe dat masker weg. Dat hoeft niet bij mij. Het is niet erg als je gewoon je zelf laat zien. Ik wil graag 1 kind of 2. Maar we moeten met elkaar praten om dingen te kunnen oplossen. Het werkt niet als jij zo bot doet.' zeg ik.

'Ik heb geen masker op. Ik wil 1 zoon voor het alpha schap. Wordt het een meisje, dan adopteer ik een zoon.' zegt hij boos en gaat weg. Wat heb ik gedaan. Ik had hier nooit over moeten beginnen. Maar zo doen, hoeft ook niet. 'Blijf jij maar lekker hier. Ik ga naar huis.' zegt Mason en slaat de deur dicht.

Ik voel tranen over mijn wangen glijden. 'Mason, ik bedoelde het niet zo. Ik wilde gewoon weten hoe je er over dacht.' zeg ik. 'Nou je weet het nu.' zegt Mason. Au, hij meent het. 'Mason, je weet dat je gewoon zonder dat masker moet praten. We moeten het er toch een keer over hebben. Ik ben mens en jij weerwolf. Dat is ook een ding.' zeg ik.

'Ja, ik wil een zoon die heel weerwolf is. Begrijp je niet dat er een probleem daar zit. Waarom wil altijd alles weten. We hebben het hier een andere keer over.' Zegt Mason. 'Het spijt me. Ik had niet zo moeten doen.' Zegt Mason en geeft me een knuffel.

Waarom kan je nooit heel lang boos blijven op je mate. 'Ik vergeef het je. We hebben het een andere keer wel over.' Zeg ik. Hij geeft me een knuffel. We kijken nog een uur tv en gaan dan slapen. We lopen samen naar boven. Het is weer goed. We kleden ons om en gaan dan slapen.

__________

Lekker lang deel🤗🔥

Publiceerd: 27-12-17

1206 woorden

The Daughter Of The Alpha {Deel 1,2,3,4&5}》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu