3. H17 Alpha Night (deel 2)

1K 69 0
                                    

Pov Loena

Het is al laat en ik begin best moe te worden. 'Ga maar slapen, ik laat straks Aiden je wel naar boven brengen.' Zegt Sem en mijn ogen val eigenlijk al dicht.

_______________

Ik wordt zacht opgetild. Ik open mijn ogen. 'Hey' Zeg ik. 'Ga maar slapen.' Zegt Aiden en brengt me naar boven. Als we boven zijn legt hij me op bed. Hij trekt zijn shirt over zijn hoofd. Ik kijk naar zijn buik.

Dan bedenk ik me dat ik ook nog wat anders aan moet. Ik ga staan en trek mijn jurk uit en zoek naar een pyjama. 'Sinds wanneer loop jij zo rond waar ik bij ben' Zegt Aiden en volgt elke beweging van me.

'Nou ik ben te moe om moeilijk te doen en ik heb toch nog iets aan. Alsof je het erg vind.' Zeg ik en pak een shirt van Aiden. 'Nee, ik vind het niet erg.' Zegt Aiden en houd me vast en laat zich naar achteren vallen op het bed.

Ik lach. Ik druk mijn lippen op die van hem. Ik ben echt blij met Aiden als mate. Aiden gaat er natuurlijk in mee en gaat boven me hangen. Hij drukt kusjes in mijn nek.

'Aiden, niet nu' Zeg ik en hij stopt en knikt. Hij gaat op zijn rug liggen en ik leg mijn hoofd op zijn schouder/borst en val in slaap.

De volgende ochtend wordt ik wakker met veel hoofd en buikpijn. Aiden komt binnen met eten. 'Hey je bent wakker.' Zegt Aiden en gaat naast me zitten. 'Hey' Zeg ik met een kraakerige stem. 'Gaat het wel?' Zegt hij en kijk me aan.

Dan worden zijn ogen zwart en weer bruin. 'Nee' Zeg ik. 'Ik weet al wat je hebt. Je bent in je Heat.' Zegt Aiden en zet het dienblad op het nachtkastje en gaat naast me liggen. Ik kruip tegen hem aan. Door dat wordt de pijn iets verlicht.

'Loena je maakt het me echt moeilijk met je geur.' Zegt Aiden. O ja, alles is nu versterkt. Mijn emoties en geur. Ik wordt een soort van nog aantrekkelijker van. Ook is het pas voorbei als we HET doen. Kijk dat wil ik best doen maar ja niet omdat het moet.

'Sorry, ik had alles anders moeten doen.' Zeg ik en ga van hem af liggen. 'Loena, doe niet zo raar. Het is niet jou schuld.' Zegt Aiden. 'Ja wel.' Zeg ik en ren de deur uit. Naar beneden in alleen een shirt van Aiden. Ik kom een onbekend persoon tegen. Geen idee wie het is. Hij drukt me tegen de muur.

'Zo zo, jij bent lekker.' Zegt de jongen. Ik zie dat zijn wolf het heeft overgenomen. Hij wil me zoenen als hij van me af wordt getrokken. Ik zie Aurora staan. 'Cole, doe normaal.' Zegt ze boos. 'Sorry, ik was mijn controle kwijt. Je bent in je Heat waarom is je mate hier niet.' Zegt Cole dus.

'Cole, beledig haar nou niet. Je wil geen ruzie met haar mate.' Zegt Aurora. 'Wacht jij komt niet uit deze pack' Zeg ik. 'Goed gezien, ik kom uit die van Brandon.' Zegt Cole en staat al lang weer. Aiden komt de trap af lopen. Hij loopt naar me toe en slaat zijn arm om me heen.

'Waarom ruik jij naar iemand anders.' Zegt hij boos. 'Jij' Zegt Aiden en drukt Cole tegen de muur. 'Alpha laat hem los.' Zegt Aurora. 'Hij moet leren om niet aan mijn mate te zitten.' Zegt Aiden en hij spant al zijn spieren aan. Ik leg mijn hand op zijn schouder.

'Laat hem gaan. Je weet dat hij er niks aan kan doen.' Zeg ik. 'Nee jij, jij had je anders moeten kleden en jij had niet, ach laat maar.' Zegt Aiden en laat Cole los en stromt weg. 'Het spijt me echt.' Zegt Cole en is al opgestaan.

'Cole, wat gebeurt hier.' Zegt Brandon en loopt met een rot vaart naar beneden.

'Zij is in de Heat en hij is echt sterk en mijn wolf nam het over en toen kwam haar mate en vermoorde me bijna en is nu boos weggestormd.' Zegt Cole en staat tegen de muur aangeleund zo ver mogelijk me vandaan.

'Loena, misschien is het handig als je je aankleed en hem gaat zoeken. Jij Cole biedt je excuus aan.' Zegt Brandon. 'Nee, ik heb niks fout gedaan.' Zegt Cole. 'Nu!' Zegt Brandon met zijn Alpha stem.

The Daughter Of The Alpha {Deel 1,2,3,4&5}》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu