4. H17 Verrassing

754 56 0
                                    

Pov Charlotte

Ik word wakker naast Mason. 'Char, je bent wakker.' Zegt Mason. 'Ja, goedemorgen.' Zeg ik. 'Char, ik heb zitten denken en ik wil een kind. Met jou.' Zegt Mason. 'Mason, misschien is het niet raar om een zoon te adopteren die heel wolf is.' Zeg ik. 'We kijken wel. Eerst ons kind en dan de rest.' Zegt hij en zoent me.

Ik geef toegang tot mijn mond. Mason trekt zijn shirt uit. 'Nu?' Zeg ik. 'Nu.' Zegt Mason en blijf me zoenen. We gaan steeds intiemer en dan doen we het. Zonder condoom.

De rest van de dag blijven in bed liggen. De volgende dag gaan we samen de stad in. 'Charlotte, ik hou heel veel van je.' Zegt Mason. 'Ik ook van jou.' Zeg ik en druk een kus op zijn lippen. 'Gaan we een test halen.' Zegt hij. 'Ja.' Zeg ik.

We gaan een zwangerschapstest halen. We kopen een test en lopen nog rond. We gaan vanavond naar huis. Eenmaal in het huisje, doe ik die test. 'Ik ben zenuwachtig.' Zeg ik en moet nog 5 minuten wachten. 'Ik ook.' Zegt Mason en knuffelt me vanachter.

Na 5 minuten die lijken op een eeuwen kunnen we kijken. 'Ik kan het niet' zeg ik en geef de test aan Mason. 'Ik kijk wel.' Zegt hij en kijkt naar de uitslag. 'En?' Zeg ik nieuwsgierig. 'Positief.' Zegt Mason en tilt me op en draait me rond. 'We krijgen een baby.' Zeg ik blij.

'Ja, ik hou van je.' Zegt Mason. 'Ik ook van jou.' Zeg ik. Mason drukt zijn lippen op die van mij. 'Char, ik heb nog een verrassing.' Zegt Mason. 'Wat dan? Zeg ik. 'We krijgen een nieuwe baby in het huis samen met die van ons.' Zegt Mason. 'Echt, wie is er ook zwanger.' Zeg ik. 'Didi.' Zegt hij.

'O, wat leuk.' Zeg ik blij. 'Kom we gaan naar huis.' Zegt Mason. 'Ja, is goed.' Zeg ik. Eenmaal thuis gaan we slapen want het is al 12 uur 's nachts. Ik val in slaap in de armen van Mason met mijn kostbaarste schat in mijn buik. Ik word wakker door het zonlicht.

Mason ligt achter me en heeft zijn hand op mijn buik. Aangezien ik mens ben ben ik dus 9 maanden. Dus lekker lang. Vandaag gaan we het aan iedereen vertellen en gaan met mijn ouders en met de moeder van Mason facetimen. 'Goedemorgen.' Zeg ik.

'Goedemorgen sweetheart.' Zegt Mason. We kleden ons aan en gaan ontbijten. 'Hoe waren de dagen?' Zegt Nathan. 'Heerlijk.' Zegt Mason. 'We moeten jullie iets vertellen.' Zeg ik. Ik open de facetime. Alle ouders nemen op. 'Hey allemaal.' Zegt mijn moeder. 'Oké, nu iedereen er is. Charlotte en ik worden ouders.' Zegt Mason.

'O gefeliciteerd.' Zegt iedereen. 'Ook heb ik nog een mededeling. Lieve Charlotte, ik wil graag dat jij mijn vrouw wordt. Je bent mijn wereld. Je bent mijn alles. Je bent mijn mate en droomvrouw. Lieverd wil je met me trouwen?' Zegt Mason en gaat op zijn knieën. Omfg. 'Ja ja ja.' Zeg ik en zoen hem.

Iedereen klapt. Mason doet de ring om mijn vinger. We zijn verloofd. Yes bitches. Misschien iets te enthousiast. We doen de hele dag spelletje. We spelen Rumikub, mens erger je niet, Uno en cluedo. Het is erg gezellig. Ik heb het meeste keren gewonnen. Erg tevreden. Ik hou van winnen.

Heb ik van mijn vader. Hij kan echt niet tegen zijn verlies. Mason ook niet. Eigenlijk kan ik het niet hebben van mijn vader want ik ben geadopteerd maar ik vind gewoon dat ik het van hem heb. Na het eten, gaan Mason en ik samen boven film kijken.

Ookal was het meer zoenen enzovoort maar ik heb iets van de film mee gekregen hoor. Als de film klaar is gaan we slapen. 'Mason ik ben echt heel gelukkig met je. Je bent het beste wat me is gebeurd in mijn hele leven.' Zeg ik. 'Aww, ik ook met jou.' Zegt hij en knuffelt me.

Ik lig op zijn arm en val in slaap. In de armen van mijn verloofde. Weetje hoe goed dat klinkt. Verloofde. O ik hou van Mason. Naar de maan en terug. Ik ben de gelukkigste vrouw in de wereld.

___________

Weer een deel. Er komen nog 3/4 delen. Dan is deel 4 klaar. Ik ga geen deel 5 schrijven. Zo sorry. Ik kan gewoon niet nog een deel erbij. Ik wil echt heel graag in andere boeken gaan schrijven.

Zoals mijn boeken Ice Cold Wolf, My New York Love en een draken klad boek die ik online wil gaan zetten. Dus daar gaan na deel 4 meer hoofdstukken in komen. I hope you understand.

Maar gelukkig schrijf ik deel 4 af. Ik hoop snel weer een deel te hebben voor jullie. Zo bedankt voor alle leuke reacties en stemmen. Ik word altijd zo blij als ik een reactie of stem heb. Het geef heel motivatie. Echt super lezers zijn jullie. Love naar jullie. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en de laatste 3/4 delen ook nog lezen.

Misschien komen er nog bonus of later een deel 5 maar voorlopig niet. Ook wil ik graag een nieuwe cover. Wil iemand er 1 voor me maken. Dat zal ik heel leuk vinden. Als je het wil zet het dan in de reacties of stuur me een privé bericht. Ik zit veel op wattpad en zie het waarschijnlijk snel. Dan kan je hem naar mij mailen.

Ik heb 1 kleine eis. Ik wil graag een wolf op mijn cover. Mensen hoeft niet mag wel. Voor de rest is natuur en een maan leuk maar hoeft niet. Maak wat jij mooi vind en ik ga kijken of ik hem gebruik. Waarschijnlijk wel.

Sorry voor de lange writernote❤

Publiceerd: 30-12-17

967 woorden

The Daughter Of The Alpha {Deel 1,2,3,4&5}》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu