2. H2 Kostschool

1.7K 101 6
                                    

Pov Samantha

Vandaag is het zo ver ik ga naar de kostschool. Het is dus blijkbaar een school met alleen weerwolven.

Ik heb mijn koffers gepakt en we lopen nu naar de mini busje waar we met ze alle in gaan en met ze alle bedoel ik, Finn, Shane de zoon van mijn oom Jasper en zijn zusje Emily, Bella en Mason, Nathan, Jason, Mike, Jack, Milan de zoon van tante Layla en zijn oudere zus Jade gaat niet mee.

Zij was vorig jaar al klaar voor de branden van dit jaar. We zijn met 11 personen. Het busje brengt ons naar het vliegveld en vanuit daar vliegen we naar New York. Ik ben nog nooit in New York geweest. Lijkt me wel leuk. Na de bus rit zitten we in het vliegtuig 3 uur.

Pov Finn

Ik heb het onder tussen wel weer bij gelegd met mijn ouders, dat betekent niet dat ik het leuk vind. Ik was altijd de populairste met Nathan en Jason en we waren blij dat we klaar waren en nu moeten we het opnieuw doen.

Maar iedereen vond ons de Badboys. We kregen veel aandacht van de meisjes maar mates hebben we nog niet. Ik wilde eigenlijk op zoek maar dit school ding verstoord dat. We hadden ook soms gevechten op school maar dat was alleen als mensen zich te irritant gedraagde.

Iedereen was bang voor ons. Ik had wel het voordeel dat ik de zoon ben van de alpha. Heb wel altijd veel ruzie met me ouders. Gelukkig kan dat niet meer want ik woon voortaan op school. Dat is dan een voordeel. O ja en me vrienden, neef en zusje zijn mee. Ik hou echt van Sam. Ze is mijn alles.

Na 3 uur komen we aan in new york. New Life Here I Come

Pov Samantha

We lopen het school terrein op. Het is hier heel groot. Ik ga hier sowieso verdwalen. We slapen op kamers van 2, een kamer bestaat uit een woonkamer kleine keuken en 2 aparte slaapkamers ook heeft het een toilet en badkamer. Dus dat is wel fijn. Er staat een vrouw in mantelpak voor het gebouw.

'Jullie zijn van de Blue, Black, Red water pack?' Zegt ze. 'Ja' zegt Finn. 'Oké, volg mij ik breng jullie naar jullie kamers.' Zegt ze en loop nare binnen naar een lift waar wel 15 personen makkelijk inpassen. Dit gebouw heeft 5 verdiepingen en de leraren en lokalen zijn in een gebouw er naast.

Ook zijn er voetbal velden enz. 'Oke, Samantha en Bella Kamer 60, Emily Kamer 50. De jongens liggen een etage hoger, hier zijn de sleutels meiden. Het eten is om half 7 op etage 0. Jullie zijn nu op etage 2 en de jongens gaan met mij mee naar 3. Na half 10 's avonds geen jongens op verdieping 1 en 2 en geen meisjes op verdieping 3 en 4.

De rest van de regels liggen op jullie kamer en je rooster ligt er ook.' Zegt ze en ze lopen naar een andere verdieping. Als we hebben uitgepakt gaan we even langs bij Emily, haar kamergenoot is heel aardig en ze zijn nu al vrienden. Daar ben ik blij om.

Emily doet nu 4 havo en ik 5 havo. Deze school is HAVO, VWO. Ik ga weer terug naar mijn kamer en kijk nog even Netflix en ga daarna naar de eetzaal.

Pov Finn

We lopen met de vrouw mee en ze zegt de indeling. 'Finn, Shane kamer 82. Nathan, Jason kamer 83. Mike en Jack kamer 84 en als laatst Milan, Mason kamer 85. Veel succes en tot later.' Zegt de mevrouw en gaat verweer vandoor. We pakken uit en gaan daarna bij elkaar op 1 kamer zitten gamen. Als het tijd is om te gaan eten, gaan we naar beneden. We lopen naar een vrije tafel met ons eten.

Pov Samantha

Bella en ik lopen praten door de gang. Ik knal tegen een persoon aan. Ik val. 'Kijk is uit je doppen kreng.' Zegt een stem. Ik kijk omhoog. 'Je mag niet schelden tegen iemand of iets. Dat is niet beleefd' zeg ik. 'Ja dat maakt me niks uit en wie ben jij om mij dat te vertellen.' Zegt hij. 'Gewoon iemand moet het je toch zeggen.' Zeg ik en Bella helpt me recht op.

'Ik zal uit kijken kleine.' Zegt hij en loopt weg. Ik voelde een tinteling toen ik tegen hem aan botste. Dat komt gewoon door de botsing en val. We lopen de kantine in en pakken eten. Ik loop naar de tafeltje waar Finn zit en ga zitten. Ik voel de ogen van de naamloze persoon waar ik tegen aan botste in me rug.

Ik negeer het en ga zitten. 'hey.' zegt Bella en gaat zitten naast Mason. Ik ga weer naast haar zitten en aan de andere kant zit Jackson. 'Hoi, welke klas zitten jullie?' zegt Finn. 'Ik in 5H2 en Bella en Mason ook.' zeg ik. 'Ik in 5V6 met Jack en Mike.' zegt Shane. Ze doen vwo. 'en ik met Jason, Milan en Nathan in 5H1.' zegt Finn.

'Emily zit in 4H3.' zegt Shane. We praten nog wat en gaan daarna naar onze kamers om te gaan slapen. Morgen hebben we om 10 uur een toespraak over het nieuwe jaar. In dit gebouw zit klas 4,5 en 6. Havo en Vwo. 1,2 en 3 zijn in een ander gebouw. We kijken Cinderella en gaan dan slapen.

(de volgende ochtend)

Ik loop met Bella naar de aula. Er staan bordjes met welke klas waar moet zitten. Ik ga zitten naast Mason en Bella weer aan mijn andere kant. We wachten tot de meneer die voor de groep staat begint te praten. Iedereen is stil en hij begint.

'Hallo leerlingen van de jaren 5 en 6. Ik ben meneer West. Welkom in het nieuwe jaar. Deze week gaan jullie vooral elkaar leren kennen. Jullie gaan sporten en trainen. Daarna beginnen de lessen. Ik hoop dat jullie het naar jullie zin gaan hebben en een heel fijn jaar. Als er iets is kunnen jullie naar jullie mentor of naar mij. Nu gaan jullie met je mentor mee.' Zegt meneer West.

Er komt een vrouw naar ons toe en stelt zich voor als mevrouw Moon. We lopen met haar mee naar het lokaal.

##############

Het 2e hoofdstuk af. Ik heb 18.6k oogjes. Ik ben blij en ga snel weer door met het volgende hoofdstuk🤗

1074 woorden

The Daughter Of The Alpha {Deel 1,2,3,4&5}》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu