H.23 Dag weg met mijn moeder en zus

2.5K 121 12
                                    

Pov Lola

Ik wordt wakker en zie dat Jayden nog slaapt. Ik stap zacht uit bed en pak kleren en douche. Vandaag ga ik weg met mijn moeder en zus. Het is veel te lang geleden dat we iets met ze 3e hebben gedaan. Na de douche zie ik dat Jayden wakker is. Hij zegt goede morgen en gaat douchen.

Ik loop naar beneden en zie dat nog niet iedereen in de eetzaal is. Mijn vader en Max zijn er al samen met Tim, Jackson en Daniël en hun mates. Ik ga er bij zitten en begin een gesprek met mijn vader. Als iedereen er is gaan we eten. Na het eten gaan we met ze 3e weg.

We besluiten om naar de kapper te gaan en onze nagels te laten doen. Ik laat mijn haar wassen en de dode puntjes er af halen. Mijn moeder laat haar haar in een bob knippen en mijn zus doet het zelfde als ik. Na onze knip beurt gaan we richting het nagel gedeelte.

Ik ga zitten met mijn moeder en zus en ze beginnen. 'Maar van waar zo plotseling trouwen?' Zegt Layla. 'Weet ik niet. Ik denk dat het wel goed is.' Zeg ik. 'Je bent niet zwanger toch.' Zegt Layla. 'Nee, natuurlijk niet.' Zeg ik. 'Ik wil wel kleinkinderen, Layla en Lola.' Zegt mijn moeder streng.

'Mama, lola ik moet jullie iets zeggen. Ik ben nu al 4 maanden zwanger.' Zegt Layla. Die had ik niet zien aan komen. 'Dat is super' zegt mijn moeder en knuffelt Layla. Ik geef haar ook een knuffel. De mensen die onze nagels lakken feliciteren ons ook. Ik wordt gewoon tante.

Ik zou zelf ook kinderen willen alleen ben ik nog 18 bijna 19. Ik ben over 3 dagen jarig maar wil het niet vieren. Dus alleen Jayden weet het. Oké en mijn ouders en zus maar de rest niet. Dat wil ook zo houden. Na de kapper gaan we wat eten. We gaan naar de stad en we zoeken een leuk restaurantje.

'Hallo Luna en Hallo Luna Blue water en Hallo toekomstige Luna Blue water.' Zegt de gene bij de deur. 'Noem me geen Luna. Je kan me nu nog Lola noemen. Ik ben nog geen Luna.' Zeg ik. 'Mij kan je gewoon Luna Monique en mijn dochter Layla.' Zegt mijn moeder. Ze knikt en wijst ons onze plek.

'Ik heb hier al een keer gegeten. Het is echt lekker.' Zeg ik. 'Nou dat gaan we merken.' Zegt Layla. 'Hier is het menu. Willen jullie wat drinken?' Zegt de serveerster. 'Dank je. Voor mij een witte wijn.' Zeg ik. 'Voor mij een rode wijn en voor haar geen alcohol.' Zegt mijn moeder. 'Voor mij een ice tea.' Zegt Layla.

'Bent u zwanger?' Zegt de serveerster zacht. 'Noem me maar je en ja.' Zegt Layla. 'Gefeliciteerd. Ik ga jullie drinken halen. ' Zegt ze en loopt weg. We kijken naar de kaart. Ik zie een salade met kip en groente. Ik besluit die te doen. 'Nou dochters wat nemen jullie.' Zegt mijn moeder.

'Ik neem de salade met kip en groente.' Zeggen Layla en ik tegelijk. We lachen met ze 3e. Mijn moeder doet het zelfde als Layla en ik. We bestellen en praten over random dingen. 'Maar Lola wat voor jurk wil je?' Zegt Layla. 'Ja dat weet ik dus nog niet. Ga gewoon van alles passen. ' zeg ik.

'Ik vind dat echt iets voor jou.' Zegt mijn moeder. 'Hé dat is niet aardig.' Zeg ik. Ze heeft wel gelijk. Ik denk niet aan dat soort dingen. Meer aan het met wie dan aan welke jurk en waar. Na het eten gaan we naar de trouwjurken winkel.

Ik ga naar de kleed kamer en de vrouw die helpt gaat jurken zoeken. Ze komt terug met heel veel jurken. Ik kijk me ogen uit. Ze geeft me een super strakke jurk aan. De kleur is crème. Ik laat hem zien maar wordt terug gestuurd. Na 10 jurken hebben we de gene gevonden. (foto komt bij een ander hoofdstuk, om het spannend te houden) Het is al half 5.

De dag ging echt snel maar het si een geslaagde dag. De jurk wordt op maat gemaakt en ik kan hem over 1 1/2 maanden op halen dat is 3 weken voor de bruiloft. We zitten nu in de auto terug naar huis. Mijn ouders en zus en Max gaan naar huis. Ik zeg ze gedag en ze gaan. Ik loop naar binnen naar de eetzaal.

Iedereen is door elkaar aan het schreeuwen. 'STOP!!!' schreeuw ik. Iedereen kijkt me geschrokken aan. 'Jayden gang nu' zeg ik. Hij loop naar de gang. 'wat was dat?' vraag ik. 'Nou we hadden een discussie over de wedstrijd en een serie ofzo van de meiden welke we gingen kijken.' zeg hij. 'en dat moest met zo veel kabaal' zeg ik. 'nee maar het was wel zo.' zegt Jayden.

Hij trekt me naar hem toe en druk zijn lippen op die van mij. Ik ga er in mee. 'O ik dacht dat je in elkaar werd geslagen door Lola.' zegt Tim. 'NIKS AAN DE HAND, ZE WAREN AAN HET ZO...' zegt Tim maar krijgt een klap van mij. 'AU! Lola.' zegt Tim. Ik grijns. Had hij verdient. We eten en kijken de voetbal wedstrijd. Daarna gaan we slapen.

Ik heb gewoon een trouw jurk. Zo met al die voor bereiding is het wel er echt. 'Lola, waar gaan we eigenlijk trouwen?' zegt Jayden als hij uit de badkamer loopt naar het bed. 'Geen idee, Wat vind jij? zeg ik. 'Misschien bij een waterval hier vlak bij.' zegt Jayden. 'Ja daar is het echt mooi.' zeg ik. Hij komt naast me liggen.

'Mooi dan staat dat vast.' zegt hij en drukt een klein kusje op mijn wang. 'En je jurk?' zegt hij. 'Die zie je bij de bruiloft.' zeg ik. 'Maar Prinses, ik wil hem zien, nu' zegt hij en speelt met mijn haar. 'Nee, is nee Jayden.' zeg ik. 'Please' zegt hij. Ik kijk hem boos aan. 'Oké oké.' zegt hij en neem me in zijn armen en we vallen in slaap.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Weer een deel. Ik ben echt blij met de 15k die ik heb en 900 sterretjes Ook heb ik even op plek #2 gestaan bij wat is populair. Ik heb nog niet veel ideeën voor deel 2 dus als je ideeën hebt zeg het dan. Ik ga van uit een meisje schrijven.

1072 woorden

The Daughter Of The Alpha {Deel 1,2,3,4&5}》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu