2/5.rész

163 13 3
                                    

- Többé nem vagy a testvérem! - csattant fel Taehyung és a vért törölte szájáról.

- Ezek után...tényleg nem vagyunk azok! - értett egyet Kook.

Két hét elteltével sem volt semmi nyomuk a bűnösöknek, pedig Jungkook és Mileena égen-földön keresték a kis Gyeongsu-t és próbáltak Jonghyun-ék nyomára bukkanni. Ebben természetesen segítettek nekik a Gecko fivérek de így sem találtak semmit.

Eközben Jonghyun és Hyomin elintézték, hogy Gyeongsu az ő nevükre kerüljön. Vagyis a kisfiú nevét Jeon-ról Kim-re változtatták. Egy három éves kisgyerek nem is tudott volna sokat tenni ez ellen, de nem is kellett, hiszen azzal a sztorival amit Jonghyun-ék előadtak neki az egy három éves számára teljesen hihető.

A harmadik hét elteltével Mileena-ék úgy érezték belefognak őrülni abba, hogy sehol sem találják egyetlen gyermeküket. Ámde Hyomin és Jonghyun annyira megszerettették magukat az aprósággal, hogy már szinte teljes mértékben apjaként és anyjaként nézett a két csalóra.

 Ámde Hyomin és Jonghyun annyira megszerettették magukat az aprósággal, hogy már szinte teljes mértékben apjaként és anyjaként nézett a két csalóra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-  Készítsünk egy-két képet, kisfiam! Van kedved hozzá? - szólt Jonghyun, miközben Hyomin nagy boldogsággal vette szemügyre, ahogy újdonsült gyermeke és szerelme szájra adnak puszit egymásnak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-  Készítsünk egy-két képet, kisfiam! Van kedved hozzá? - szólt Jonghyun, miközben Hyomin nagy boldogsággal vette szemügyre, ahogy újdonsült gyermeke és szerelme szájra adnak puszit egymásnak.

Ezalatt Jungkook és Mileena elmentek Yoongi-hoz akinek elmesélték ami Tae-nél megesett és minden mást ami azóta történt, hogy Jonghyun és társai felborították az addig nyugalmas hétköznapjaikat. Yoongi tátott szájjal hallgatta végig az egészet.

- Kook...szerintem egy kicsit kemény voltál Hyunggal. - véleményezte Yoongi. - Őt is meglehet érteni, elvégre rájuk támadtak fényes nappal. Nem így kellett volna lerendezni a dolgot.

- Na de Yoongi! Az ő hibájából van most ezeknél a mocskoknál a fiam! - vágott vissza Kook.

- Drágám...lehet, hogy ez most furán fog hangzani az én számból de lehet, hogy Yoongi-nak igaza van. - Kook érthetetlen tekintetet vetett párjára.

- Ezt komolyan mondod? Yoongi-nak adsz igazat?

- Igen, most az egyszer igen. Meglehet, hogy túl durva voltál vele. Oké aláírom, őt se kellett félteni mert te is kaptál tőle pár sallert de...

- Ő volt a legjobb haverod. - egészítette ki Yoongi. - Haverod, ti inkább tesók voltatok.

- Elárult engem és a családomat is... de most hogy, visszagondolok egy kicsit tényleg elborult az agyam. - elgondolásából a telefonja hangja zökkentette ki.

- Mi az? - kérdezte Mileena és férje megnézte a képet amit kapott.

- Ez! - odaadta feldühödve telefonját, mire Mileena meglepődve nézte Jimin unokatestvérét és fiát egy képen szerepelve. Akárcsak apát és fiát.

- Ne! Ezt nem tudom elhinni! - hallatta Mileena elcsukló hangon

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Ne! Ezt nem tudom elhinni! - hallatta Mileena elcsukló hangon.

- Mi az Mileena? - kérdezte Yoongi miközben odahajolt megpróbálva nézni a telefon kijelzőjét.

- Jonghyun a fiamat csókolja és ölelgeti...ez a féreg legalább olyan undorító mint Jimin volt! Az egyik a szüleimet rabolja el, a másik a gyerekemet!! - kiabálta Mileena.

- Direkt provokálni akar minket. - gépiesen mondta Kook. - Tudatnunk kell vele, hogy hiába próbálkozik.

- Ezt hogy gondolod?

- Yoongi, segítesz nekünk? - kérdezte Kook.

- Persze. Segítek amiben tudok.

- Mit szólnátok, ha bevetnénk az FBI-t? - javasolta Jungkook. - Ha ügynökként kapnám el?

- Nem...én kiakarom irtani ezeket a patkányokat akik keresztbe tettek nekünk! Téged majdnem megöltek, Gyeongsu-t pedig elrabolták és ki tudja miért, de a fiúnk visszacsókol ennek a szemétládának. - ekkor eszébe jutott, amit Tae mondott nekik. "Kérdezte, hogy van-e gyereketek".  - Uramisten!

- Valami baj van életem?

- Miért kell neki ennyire Gyeongsu? Miért faggatta Taehyung-ot azzal kapcsolatban, hogy van-e gyerekünk?...Azt hiszem tudom miért, és ezért a fejüket fogom venni!

- Miről beszélsz Mileena? - értetlenkedett Yoongi.

- Elakarja szeretni tőlünk Gyeongsu-t! - nézett Kook-ra. - Egészen biztos, hogy valamit mondott neki...azért puszilja meg Jonghyun-t. Máskülönben miért hagyná, hogy ölelgesse és csókolgassa egy vadidegen?

- Ráadásul a gyereketek viszonozza is. - tette hozzá Yoongi.

- Ki kell derítenünk, hogy mi folyik itt méghozzá gyorsan! - szólt határozottan Kook. - Yoongi, te deríts ki mindent amit csak tudsz Kim Jonghyun-ról! Hátha benne van az adatbázisban.

- Vettem.

- Visszafogunk támadni, épp úgy ahogyan ő. Fogást kell találnunk rajta a legfájdalmasabb pontján! - jelentette ki Mileena.

Ennyi lenne az új rész. 😊 Bocsi, hogy későn hoztam. Remélem tetszett. Várom a véleményeteket 😘

Bérgyilkos a szerelmemWhere stories live. Discover now