1.rész

1.5K 53 2
                                    

Jungkook-ot néha rémálmok gyötrik amikor éppen nem az őrsön tölti az éjszakát.
Ilyenkor általában az átlagosnál is nyugtalanabban telik a napja, és ám FBI ügynökként nem engedheti meg magának, hogy kizökkenjen a munka folyamatából. Ma amikor belépett a kapitányságra, a társa Kim Taehyung szembe jött vele és már látta az arcán,hogy egy kicsit levert. Taehyung általában még munka közben is jókedvű, még a papírmunka sem tudja letörölni az arcáról a vigyort és ha Jungkook rosszkedvű, ő gondoskodik a felvidításáról, úgy mint ebben az esetben is.
Na mi a helyzet csávókám?- lazán zsebre vágott kézzel és vidáman odament Jungkook-hoz -Még egy emós is megirigyelné a fekete karikákat a szemed alatt.
-Tae most ne, légy szíves.
- Mi van veled, ilyen rosszul aludtál,vagy nő van a dologban,csak nekem nem mondod el?
- Úgy nézek én ki, mint akinek lenne ideje ilyesmire?- hallatta Kook.
-Miért ne? - kuncogott Tae. -Na de most tényleg, van valami baj?
- Nincs semmi baj,komolyan.
-Én meg mindjárt komolyan elpicsázlak ha nem mondod el mi bajod. -mondta Tae.
- Jól van, úgy se fogsz békén hagyni. - vonakodva de beleegyezett abba,hogy elárulja neki az álmát.
- Gyere be az irodámba!
Ahogy Tae becsukta maga mögött az ajtót már el is kezdte faggatni Kook-ot.
- Na mondd, most csak ketten vagyunk - mondta felhúzott szemöldökökkel.
- Egyre többször álmodom ezt, fogalmam sincs, hogy miért. Már legalább 5-ször volt ilyen visszatérő álmom. Szóval egy építkezési területen vagyok és lövöldözünk egymásra, én és az a nő...- Várj csak, milyen nő? - szakította félbe Tae.
- Azt is elmondom nyugi, szóval lövéseket adunk le egymásra, aztán a nő tára kifogy, visszabújik egy oszlop mögé és odaszólt valakinek,hogy hozzátok be.
- Kit hozzanak be? - Ismét szakította félbe. Erre Jungkook -Téged. -
A kezeid meg vannak kötözve és valaki a nő elé lök téged, ő pedig egy tőrt fog a nyakadhoz. Azt mondja,dobjam el a fegyvert és rúgjam el magamtól, te azt mondod,ne tegyem meg. A szívem a torkomban dobogott de ennek ellenére engedelmeskedtem neki.
Aztán...
Aztán? - kérdezte Taehyung
Aztán a tőrt...átszúrja a nyakadon. Én torkom szakadtából azt üvölt,hogy ne. Rohanok előre a pisztolyomért de valaki hátulról fejbe lő, ennél a résznél szoktam felébredni. Ma például hajnali 3-kor riadtam fel és azóta ébren vagyok.
Ez durva...- mondta Tae teljesen lesokkolódva, - és ezt már többször is álmodtad?
- Igen - bólogatott, - már említettem.
- Ki az a nő aki megölt engem? - kérdezte Tae.
- Az akit már 3 éve üldözök de sehogy sem sikerült még elfognom, ez a bérgyilkosnő olyan mint egy szellem. Semmi nyomot nem hagy maga után és feladata végeztével eltűnik mint a kámfor.
- Ó már értem - kissé felháborodva Tae közbe szólt - Szóval te azzal az állítólagos bérgyilkossal álmodsz akiről már azt is tudod,hogy nő, akiről a főnök már vagy 2 éve leállított minket, és ezek szerint te titokban még mindig nyomozol utána?
- Úgy ismersz mint aki elenged csak úgy egy ilyen nagy halat?
-Te tisztára lökött vagy esküszöm.- felháborodott Tae. Namjoon megmondta,hogy ne foglalkozzunk...
-De ezek szinte naponta ölnek meg ártatlan embereket, fogd föl! - szakította félbe kiabálva Kook.
-Nézd Kook, ahogy mondtad az előbb, semmi bizonyítékot, semmilyen nyomot nem találtunk amin el lehetett volna indulni még annak idején, amikor te egyedül felfedezést tettél néhány fontosabb személy meggyilkolásának ügyében. -tette hozzá nyugodt hangon.
-És nem véletlenül, azokat a gyilkosságokat nem egy amatőr követte el.
-De ha nincs nyom, nincs tanú akkor semmisnek kell tekintenünk az ügyet, nem tehetünk semmit. - elindult az ajtó felé, majd megfordult.
- Ja, és egy jó tanács, jobban járnál ha leállnál ezzel a nyomozással,mert te fogod bánni a következményeket és talán még az én fejemre is bajt hozol. Gondolkodj ezen! - Tae kiment az irodából, Jungkook pedig fejét vakarva érezte Taehyung szavainak súlyát. Tudta,hogy van abban igazság amit mondott neki. Emiatt kettős érzések dúltak Kook-ban.

Ez a legelső művem, szóval légyszi  nézzétek el nekem ha esetleg nem olyan ütős a szöveg de igyekezni fogok, hogy minél jobb legyen ^.^
Nyugodtan lehet kommentelni, kíváncsian várom a véleményeteket. <3





Bérgyilkos a szerelmemWhere stories live. Discover now