41.rész

304 22 3
                                    

Mileena olyan gyorsan eliszkolt a kapitányság közeléből ahogy csak lábai bírták. Hazafelé vette az irányt néhány cókmókjáért, hiszen tudatában volt, hogyha otthon marad annak rossz vége is lehet. Ezért csak néhány órát maradt a lakásán, addig amíg Jungkook el nem tudott szabadulni egy időre.

- Á! Csakhogy itt vagy Kook!

- Sietnünk kell! Összepakoltad a ruháidat és a fontosabb dolgaidat?

- Igen, minden megvan. - mutatott a bőröndjére.

- Akkor irány a hotel!

Sebtiben is el indultak a hotelba, viszont arra nem számítottak, hogy valaki a nyomukban van. Hoseok volt az pontosan. Egy Mileena számára ismeretlen autóval óvatosan követte őket, ennélfogva nem volt a lánynak feltűnő. Kook-ék besétáltak a hotelba, Hoseok pedig egy parkolóból figyelte az eseményeket. Kook a saját nevén vett ki egy szobát, hogy Mileena véletlenül se kerüljön bajba és nehogy megtalálják. Kook felkísérte a lányt.

- Itt biztonságban leszel. - hallatta Kook.

- Ezer köszönet Jungkook. Nem is tudom hogy hálálhatnám meg.

- Azzal teszel a legtöbbet ha vigyázol magadra és a babára. - erre Mileena elmosolyodott és magához ölelte gyermeke apját akit a történtek ellenére is, megmagyarázhatatlan módon melegség öntött el, így viszonozta az ölelést. - Mennem kell. Vigyázz magadra!

- Persze...menj csak. - nehezen de elengedte karjai közül Kook-ot.

Kook távozott a hotelből így kapva az alkalmon, Hoseok kiszállt a kocsiból és a hotelhez  kullogott hogy "meglátogassa" társát aki egy cseppet sem örült ennek a bizonyos látogatásnak.

- Nyisd ki! - kopogott az ajtaján, Mileena közben cuccait pakolta ki de erre a hangra figyelmes lett és az ajtóhoz sétált.

- Ki az?

- Én vagyok az Hoseok. Nyisd már ki a kicseszett ajtót! - kinyitotta.

- Mi a francot keresel itt? - gőgösen hallatta.

- Itt az a kérdés cuki segg, hogy te mit keresel itt...a zsaruval. - beljebb tolakodott. - Hú szép szobád van! Azok után hotelba hoz téged hogy lecsukott? - nevetett. - Ez ám a fura bánásmód! Sosem értettem a zsaruk észjárását de valami azt súgja, hogy itt más áll a háttérben. Szóval... - lehuppant egy fotelba. - Mi okból szöktetett meg?

- Te tudsz róla, hogy...lebuktam?

- Én mindenről tudok aranyoskám.

- Jimin tudja?

- Tudja. Mit gondolsz ki küldetett érted? Hát nem a tejesember. Viszont valamit nem értek...miért segítette a szökésedet ha előtte bilincsben vitt el a többi zsaru? - felállt a fotelből és elé sétált, Mileena közben egyre idegesebb lett. - Mivel vetted rá?

- Tök mindegy. A lényeg hogy kint vagyok.

- Miért titkolózol ennyire? Én átlátok rajtad és tudom hogy valami komoly dolgot titkolsz. Egy zsaru ilyet nem csinál,hogy egyszer csak gondol egyet és megszöktet a fogdából. Még az a kis buzi Jungkook se tenne így, hacsak nem lenne rá valami nyomós oka. Vagy tán megfenyegetted?

- Ne merj így beszélni róla!

- Mi a fene? - kuncogott. - Védeni kezdted a zsarut? - lassan hátat fordított neki majd egy hirtelen mozdulattal visszafordult hozzá de úgy hogy az ökle a lány arcával találkozott és ettől Mileena a földön találta magát. - Azt hiszed szeret téged a zsaru?!  Csak egy utolsó ribancot lát benned aki még bérgyilkos is. - leguggolt hozzá. - Azt is tudom ám, hogy Jimin megkefélt, bár te biztosan nem élvezted úgy mint ő. - nevetett.

- Te rohadék! - lefejelte majd felkelt a padlóról.

Körülbelül egy 3 perces ökölpárbaj után Mileena a bőröndjéhez ugrott az egyik késéért amit sikeresen bele is dobott Hoseok mellkasába miközben ő felé akart futni. Hoseok néhány perc múlva el is vérzett. Mileena csak nézte.

- Immáron nem kell eljátszanod a holtat...hiszen az vagy.

Lassan 2 óra hossza is eltelt. Mileena nem tudott mit kezdeni Hoseok hullájával egy hotelszoba kellős közepén. Az szobából sehogy sem tudta eltávolítani, hát még az épületből...

Eközben megjött Jungkook. Mileena pedig nem zárta vissza az ajtót, ennélfogva mikor Kook benyitott, Hoseok sokkoló látványa fogadta ahogy az ingét beteríti a vér és egy kés áll ki mellkasából.

Sziasztok drágáim 😊 Durva lett a vége 😁 de remélem tetszett
Komizzatok, vote-oljatok 😘

Bérgyilkos a szerelmemWhere stories live. Discover now