48.rész

253 21 8
                                    

Jungkook kezdett komolyan aggódni menyasszonya miatt, attól félt hogy ez az állapot lassan paranoiássá teszi a lányt. Ennek ellenére, ő benne is uralkodott még némi feszengés de nem igazán akarta kimutatni Mileena előtt.  Úgy érezte, férfiként az ő dolga nyugadalmat adni és lélekben erősíteni párját. Azonban Mileena alapos fejtörés után rádöbbent a megoldásra ami kisegítheti őt a további üldöztetések alól, ennek a tervnek a megvalósításához viszont ismét  a rosszabbik énjét kellett előhoznia magából.

<Jungkook lakásán>

- Kook! Idetudnál jönni egy pillanatra? - szólt hozzá a hálószoba ágyán ülve.

- Persze. Mondd szívem! Mit szeretnél? - lépett be Kook és helyet foglalt Mileena mellett.

- Én megőrülök Jungkook, nem tudok nyugodtan az esküvőre koncentrálni. Tegnap is már azt se tudtam melyik salátaöntetet válasszam vagy, hogy az asztalterítők milyen színűek legyenek és ez még semmi... - panaszolta.

- Nyugodj meg kérlek! Ez minden esküvői készülődés előtt így szokott lenni, ez természetes.

- Na és mi lesz az esküvő után? Én még ugyanaz a bérgyilkos maradok az FBI számára, engem üldözni fognak és nem csak az FBI hanem...ki tudja, lehet hogy még páran bosszút is akarnak majd állni rajtam Jimin halála miatt.

- Mit akarsz ezzel mondani?

- Azt, hogy ha nem teszek valamit és csak ücsörgök ölbe tett kézzel, akkor előbb-utóbb megtalálnak. Ha nem az egyik akkor a másik. Szóval nincs más választásom mint hogy elhitetem a világgal, hogy meghaltam.

- Ezt mégis hogy akarod elérni? - Kook értetlenül nézett menyasszonyára. - Ez lehetetlen!

- Nincs lehetetlen, csak tehetetlen! Jimin egyik prostija nagyon hasonlít rám.

- Még mindig nem értem mi a terved.

- Megfogom ölni azt a nőt, befestem a szőke haját sötét barnára, teszek néhány igazítást rajta és kész. Teljesen úgy fog kinézni mint én, így azt fogják hinni, hogy én is meghaltam és eltudunk szökni Busanba. Nyugodtan élhetünk együtt a picikénkkel, biztonságban felnevelhetjük.

- Ezt jól megfontoltad drágám?

- Igen, nem 1-2 napot gondolkodtam rajta, elhiheted. Egy utolsó gyilkosság és szabadok leszünk. - megragadta Kook kezét és hasára helyezte. - Miatta meg kell tennem...és miattunk is. Most már benne vagyok az esküvői előkészületekben nyakig, szóval már nem fújhatom le de...de utána megteszem ezt az utolsó lépést a boldogságunk felé.

<Délután 5-kor Tae lakásán>

- Mi van?? Mi a francról beszélsz? - akadt ki Tae. - Egy halott lotyónak a haját akarja befesteni vagy mi van? Elvesztettem a fonalat...

- Csak így tudja magát úgymond tisztára mosni.

- Azzal, hogy elhiteti hogy meghalt?

- Igen, de ha erről bárkinek is szólsz...- emelte fel Kook a hangját.

- Világéletedben a haverod voltam, szinte tesók vagyunk. Hogy feltételezhetsz rólam ilyesmit te barom állat? - vágott közbe Tae. - Persze, hogy hallgatok.

- Oké, ne haragudj! Csak annyira aggódom emiatt...már-már kikészít ez a helyzet. Engem is és Mileenát is.

- Elhiszem de tarts ki! Mindenesetre elég őrült terv ez az egész de ha nem láttok más megoldást akkor...hajrá!...És...Busanba akartok költözni?

- Igen, ha le is bukunk onnan nincs kiadatás. Ezért megyünk el az országból is.

- Amikor eljöttél hozzám 1 órával ezelőtt, mindenre számítottam de erre a hírre nem.

- Sajnálom Hyung.

- És ezért kellett kikapcsolnom a Family Guy legújabb részét... - mindketten elnevették magukat.

Ez lenne a legújabb rész egy jó hosszú kihagyás után, amit nagyon sajnálok, de remélem tetszett. Komizzatok, vote-oljatok 😘





Bérgyilkos a szerelmemWhere stories live. Discover now