38.rész

263 22 6
                                    

Mileena besétált a házba és ledobálta magáról ázott ruháit majd vett egy forró fürdőt ami valamennyire megnyugtatta. Viszont Jungkook szívfájdító szavai még mindig fülében csengtek. A régi Mileena nagy valószínűséggel Taehyung meggyilkolásának módján agyalt volna de most nem ez történt. A lány sejtette, hogy az igazság előbb-utóbb napvilágot lát, csupán reménykedett abban, hogy talán mégsem fog kiderülni.

Mileena épp a szemeit hunyta volna le de hirtelen rosszullét fogta el és azonnal ki kellett szállnia a kádból. Berohant a wc-be hányni, nem ez volt az első eset mostanában.

- Na jó, ideje elmennem az orvoshoz, ezt nem húzom tovább. - megszárítkozott és felöltözött majd beszállt autójába.

<a rendelőben>

- Mi a panasza kisasszony?

- Doktor úr! Mostanában egyre gyakrabban vagyok rosszul, úgy értem hányingerem van, szédülök, van hogy egyáltalán nincs étvágyam. Szinte elkap a hányinger ha ránézek egy ételre pedig az előtt kutya bajom volt. Egyáltalán nem voltam megfázva vagy ilyesmi.

- Na és menstruációja?

- Micsoda? Csaknem arra céloz hogy én...? Igazából késik doktor úr.

- Van most valakije akivel szexuális kapcsolatot létesített az előző hetekben?

- Hát...igen. - hallatta kissé megszeppenve.

- Akkor előfordulhat kisasszony, hogy ön várandós. Ezek a tünetek mind a várandóság jelei. Ha korábban nem volt semmi baja és csak úgy hirtelen jelentkeztek a semmiből ezek a tünetek akkor inkább azt javasolnám, hogy végezzen el egy terhességi tesztet és 2-3 hét elteltével látogasson el egy nőgyógyászhoz!

- Köszönöm doktor úr!

Mileena úgy tett ahogy azt az orvos mondta neki. Vett egy terhességi tesztet és amint haza ért már neki is látott a teszt elvégzéséhez.

- Távolítsa el a sapkát és a tesztre cseppentsen vizeletet! - olvasta. - Eredmény 90 másodperc múlva. Ha az ablakban megjelenik a vonal, olvassa le! - telefonján nézte az időt és várt, közben hasát nézegette és simogatta. Az idő letelt és amit a teszt mutatott az mostantól az egész életére kihatással lesz.

Úristen! Most mit csináljak? - elkezdett sírni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Úristen! Most mit csináljak? - elkezdett sírni.

Eközben Jungkook elment Taehyung-hoz és mindenről beszámolt neki.

- Tudtam, hogy ez a nő fog téged a sírba vinni! - mondta dühösen Tae. - Azt álmomban sem gondoltam volna, hogy...Carolyn valójában az a nő...az a bérgyilkos.

- Pedig ő az. Nem is próbálta tagadni. - hallatta lehervasztott fejjel.

- Ez nagyon durva Kook. Én nagyon sajnálom ezt...

- Mit sajnálsz rajta? - vágott a szavába. - Neked köszönhetem, hogy megtudtam az igazat. Jó hogy most derült ki és nem később. Azt hittem elájulok amikor megláttam a nő arcát a monitoron akit az életemnél is jobban szerettem...de nem hogy Carolyn volt a sarokba írva, hanem Mileena. Ez csak még több olaj volt a tűzre.

- Elhiszem, hogy totál kiborultál tesó de...mit csináljunk a csajjal?

- Ezt hogy érted?

- Sittre kell juttatnunk, nem mászkálhat szabad lábon! Épp elég ideig élvezte a friss levegőt és úszta meg a gyilkosságait. Nem beszélve arról, hogy beszivárgott az FBI-hoz áthelyezett ügynökként kiadva magát.

- Igazad van Tae. - hallatta lehangoltan.

- Mint mindig. Ezt nem nézhetjük tétlenül! És végre rács mögé juttathatod és Namjoon-nak is bebizonyíthatod, hogy te vagy a legprofibb ügynök és nem hiába folytattad a nyomozást utána. Na persze titokban de ez most mellékes. - Kook egyre lelkesebben hallgatta barátját.

Íme az új rész drágáim 😊 Remélem tetszett. Komizzatok, vote-oljatok 😘



Bérgyilkos a szerelmemWhere stories live. Discover now