21.rész (+18)

511 25 6
                                    

- Hamarosan szabad leszel, ne aggódj. Ez segíteni fog ebben. - észrevétlenül odaadta Hoseok-nak.

- Ez meg mi a franc, egy tabletta?

- Nem akármilyen tabletta ez. 1 teljes órára tetszhalott leszel tőle, olyan mértékben lecsökkenti a pulzusodat és minden mást, hogy az orvosok is halottnak fognak nyilvánítani.

- Kitől szerezted ezt a cuccot?

- Jin-től, 1-2 perc amíg hatni kezd. Na szóval, halottnak fognak nyilvánítani, ennek következtében elszállítanak a hullaházba és amikor felébredsz, onnan már eltudsz szökni.

- Mi a garancia, hogy 1 óra múlva tényleg felébredek? Mi van ha azon az 1 órán belül felboncolnak?

- Nem fognak felboncolni, hát amíg kijönnek a mentők,megnézik mi van veled, hullaházba visznek stb. Nem kell paráznod. Egy ujjal sem fognak hozzád érni.

- Mit fogsz mondani? Mi okozta a halálomat? A zsaruk kérdezősködni fognak, na meg az a minden lében kanál, gyökér Jungkook is.

- Azt mondom majd, hogy az inzulinodért üvöltöztél és nem kaptad meg időben.

- Remélem beválik a terved. - ránézett a tablettára.

- Az én tervem mikor nem válik be? Én most elmegyek de nemsokára visszajövök, addig vedd be a bogyót és kezdj el kiabálni az inzulinodért, így ha a többi fogdatársadat is kérdezni fogják, akkor ugyanazt fogják mondani mint én.

- Oké. Hé várj! Adj már egy csókot. - ragadta meg Mileena csuklóját aki már ment volna el.

- Dehogy adok! Én most rendőr vagyok, te hülye. Na meg itt vannak a rácsok.

- Csak megakarom köszönni, különben is alszanak és a rács nem akadály. - nyalta meg száját.

- Csináld inkább a dolgod! - elmosolyodott és kirántotta csuklóját Hoseok kezéből. - Ha ezt a bulit megcsináljuk akkor nem kerülhetsz többet a zsaruk közelébe, ugye tudod?

- Tisztában vagyok vele.

Mileena elsétált, Hoseok pedig lenyelte a tablettát. Amikor már furcsán érezte magát, elkezdett kiabálni bár nem nagyon volt hozzá ereje, így szinte csak mondhatni hangoskodni próbált.

- Az inzulinomat! Cukorbeteg vagyok! Kérem, segítsen valaki! - erre Mileena már ott is termett.

- Mi a baj Mr.Jung? - kétségbeesetten kérdezte.

- Az inzulinom... - mondani valója elakadt majd összeesett.

- Jézusom! - a telefonjáért kapott és hívta a mentőket, ahogy azt tervezte.

3 rendőr odasietett Mileenához, ő pedig elmondta nekik mi történt. A mentők viszonylag hamar a rendőrségre értek és hordágyra tették Hoseok-ot majd elkezdték vizsgálni.

- Sajnálattal közlöm, de Mr.Jung elhunyt. - hallatta az egyik mentős.

Mileena pont ezt akarta hallani, persze olyan arcot vágott mint a másik 3 rendőr. Hoseok-ot elszállították a rendőrségről egyenesen a hullaházba, ahogy azt Mileena jósolta.

Egy rakás hullával egy teremben feküdt Hoseok, minden egyes ruhadarabjától megszabadítva, mellkasáig letakarva egy kék lepedővel.

Az 1 óra elteltével lassan magához tért, már épp ült volna fel amikor zajt hallott. Két boncmester hangját és egy gurulós asztalt amin a boncmesterek műszerei voltak. Kénytelen volt visszafeküdni és játszani a halottat.

- A kurva életbe! - káromkodott

Benyitottak az ajtón.

- Hallod, már megint vagy 7 hullát nekem kell boncolni. Kezdem utálni ezt a melót, délelőtt is 5 hulla nekem jutott.

- Ezért ültél évekig az orvosin, hogy itt nyavalyogj? Mások a két kezüket feltennék ha bejutnának az orvosira. Inkább csináljuk amiért fizetnek! Kb. 1 órája hoztak be egy koreai fószert is. Őt nekem kell elintézni.

Hoseok hallotta ahogy a boncmester felé tart. Léptei közeledtével, a szívverése is felgyorsult de tudta mit kell tennie. A boncmester szikével egyik kezében leszedte a lepedőt Hoseok-ról.

- Lássunk neki! - hallatta a boncmester.

Még mielőtt az iszonyatosan éles és hideg szike pengéje hozzáért volna Hoseok mellkasához, Hoseok hirtelen felnyitotta szemét és elkapta a boncmester csuklóját majd felugrott és kikapta kezéből a szikét amivel torkon döfte a boncmestert

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Még mielőtt az iszonyatosan éles és hideg szike pengéje hozzáért volna Hoseok mellkasához, Hoseok hirtelen felnyitotta szemét és elkapta a boncmester csuklóját majd felugrott és kikapta kezéből a szikét amivel torkon döfte a boncmestert. A másik olyan sokkot kapott a látványtól hogy ott helyben lefagyott. Hoseok őt se kímélte, egyetlen mozdulattal elvágta a nyakát. Hogy ne keltsen akkora feltűnést, belebújt az egyik boncmester ruhájába, abba amelyik kevésbé lett véres és kisétált nyugodtan az ajtón mintha semmi se történt volna. Szerencséjére senki sem járt azon a folyosón, így az épületet is több gond nélkül elhagyta.

Íme az új rész. Hobi milyen kemény!😁 Jobbnak is láttam a +18 kirakását erre a részre. Remélem tetszett. Komizzatok, vote-oljatok 😘

 

Bérgyilkos a szerelmemWhere stories live. Discover now