12.rész

344 23 3
                                    

Jimin épp a magánstrandján pihen és napozik amikor Mileena és Hoseok zavarják meg nyugalmában azzal a hírrel,hogy megtudták kik kezdtek nyomozni utána.

- Főnök! Elnézést,hogy zavarjuk de sikerült kiderítenünk,hogy kik azok a buzik akik maga után szimatolnak. - mondta Hoseok.

- Kiváló, várjatok a kocsinál! Mindjárt megyek én is és visszamegyünk a villába aztán ott elmondjátok mire jutottatok.

<A villában>

- Na szóval, mondjátok mit tudtok!

- Megtudtuk,hogy az FBI két ügynöke kezdte a nyomozást. Az egyiket Jeon Jungkook-nak hívják, a másikat pedig Kim Taehyung-nak. Ők az FBI legjobbjai. Ha nyomozásra kerül sor, ők nem ismernek akadályt. - mondta Mileena.

- Ezen kívül azt is megtudtuk,hogy az egyik fegyverbeszállítónak köszönhetik azok a zsernyákok a magáról szerzett információjukat. - mondta Hoseok.

- Mi van?! Ki volt az?!

- Az az argentin seggfej. Elintézzük ha gondolja. - ajánlotta Hoseok.

- Intézd el Hoseok, de ne öld meg. Csupán verd bele a fejébe,hogy ez mennyire helytelen húzás volt, hogy köpött a zsaruknak. A többit majd én intézem el vele. Ja, és látogasd meg a családját is.

- Értem főnök.

- Mit csináljunk a két zsaruval? - kérdezte Mileena.

- Meg kell állítani őket, hogy ne kerüljön még több infó a fülükbe. Igazából azon csodálkozom,hogy még nem dörömbölnek az ajtómon, de ez mostantól bármelyik pillanatban megtörténhet. - mondta Jimin.

- Akkor mit csináljunk? Nem ölhetjük meg őket, azért aztán tényleg életünk végéig üldözni fognak és ha elkapnak akkor életfogytiglant kapunk. - mondta Mileena.

- Ki mondta hogy el kell tenni őket láb alól? Én egész máson töröm a fejem és a főszereplők ti lesztek.

Tudom,hogy későn hoztam a részt de lefoglalt a szóbelire való készülődés de megérte mert a rendészet érettségim 4-es lett. Szóval tudom miről beszélek ebben a sztoriban 😁😅 A kövi részt már holnap hozni fogom.
Komizzatok, vote-oljatok. Puszi 😘









Bérgyilkos a szerelmemWhere stories live. Discover now