51.rész

275 18 8
                                    

2 nappal később az esküvő után az ifjúpár egymásra hajtva fejüket, pihengettek a repülőgépen ülve, Dél-Korea felé tartva. Eközben Mileena azon merengett amit férje tudta nélkül tett az esküvő előtt. Meggyilkolta Jimin kurtizánját a nő saját lakásán.

Észrevétlenül besurrant a hátsóajtón egy kis fekete táskával a hátán és egy pisztollyal a kezében. Vízcsobogás ütötte meg Mileena fülét, a nő épp zuhanyozott. Berúgta a fürdőszobaajtót, a prostituált torkát egy hangos sikoltás hagyta el bár nem tudta sokáig kitartani mert Mileena lőszere keresztülhasította a mellkasát. A nő vére egy szempillantás alatt beszínezte a fehér csempét.

- Jól van, lássuk a medvét! - eltette pisztolyát és ledobta magáról a táskáját majd elkezdett belőle kipakolni. Először is elővette a hajszárítót aztán a sötétbarna hajfestéket és munkához látott.

Így a nő szinte tökéletesen hasonlított Mileenára. Ott hagyta a fürdőkádban majd telefonált Taehyung-nak aki épp a kapitányságon tartózkodott.

- Taehyung! - szólt a készülékbe. - Végeztem, most te jössz.

- Értem. - Tae letette a telefont majd értesítette Amandát akinek szintén benne volt a keze ebben az ügyben. Kimentek a nő lakásához és a terv szerint intézkedtek ők is. Tae felhívta Namjoon-t.

- Uram! Megtaláltuk Mileena Jonas-t.

- Megtaláltátok? - ugrott fel Nam az asztalától.

- Igen...meghalt. Holtan találtuk Amandával a lakásán, valószínűleg gyilkosság áldozata lett de az öngyilkosság gyanúja is felmerülhet. Nem tudjuk biztosan.

Hyung az esküvő előtt 1 nappal mindent elmesélt Mileenának, hogy minden a terv szerint történt. Jungkook-nak nem akarta elárulni ezt az egészet mert nem akarta, hogy beleavatkozzon. Sejtése szerint férje erősködött volna, hogy segít majd neki elintézni az ügyet. Az is épp elég, hogy ott kellett hagynia a hivatását miatta. Mileena-nak emiatt volt egy kis bűntudata bár Kook-on egyáltalán nem látott megbánást a történtek folytán. A nagy morfondírozásból férje bársonyos hangja zökkentette ki.

- Minden rendben életem? - végig simított combján.

- Persze, semmi gond. - nyugtatta. - Csak azon gondolkodtam, hogy mivel fogsz foglalkozni Busanban. Kissé furdal a lelkiismeret amiatt, hogy lehet nem találsz magadhoz illő munkát.

- Én bármit elvállalok annak érdekében, hogy eltartsalak téged és a picit. Nincs miért aggódnod.

- Imádlak drága férjecském! - megérintette Kook arcát.

- Én is téged drága feleségecském! - megcsókolták egymást.

- A legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy mindazok után amin keresztül mentünk...végül férj és feleségként az új közös életünk felé útra kelve ülünk majd egy repülőgépen. - hajtotta fejét Kook vállára.

< 3 év múlva >

- Gyeongsu! Gyere már kisfiam, ne kelljen minden 5 percben rád szólnom! - hangoztatta Mileena mivel a kisfia minden játékbolti kirakat előtt megállt bekukucskálni.

- De anya azaz autó olyan szép az ablak mögött. - mutatott a kirakatban lévő Bugatti játékautóra.

- Már egy hadseregnek való játékod van otthon drágám. Na menjünk haza mert még ebédet is kell főznöm és ugye nem lenne jó ha a pocid korogna?

- Nem. - válaszolta tömören, közben sóvárogva szegezte tekintetét a játékra.

Mileena nem bírta tovább és engedve az apróságnak, besétáltak az üzletbe és megvette neki a játékot

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mileena nem bírta tovább és engedve az apróságnak, besétáltak az üzletbe és megvette neki a játékot.

- Köszi anya, imádlak! - piciny karjaival összekulcsolta anyja derekát amennyire tudta.

- Meglátszik, hogy apád fia vagy! - mondta magában. - Neki sem tudtam ellenállni.

Hazaértek és amíg a kis Gyeongsu új játékával játszott a konyhaszőnyegen ülve, addig Mileena az ebédet készítette. Ami Jungkook munkáját illeti, sikerült egy kacsahús éttermet nyitnia nem is olyan messze otthonuktól. Mileena épp a sóért indult volna amikor telefonja csörgésére lett figyelmes. Megdöbbenve nézett a kijelzőre, a Gecko testvérek közül hívta Seth.

- Miért hívtál Seth?

- Figyelj Mileena, feltűnt egy új játékos a pályán.

- Miről beszélsz? Milyen új játékos? - értetlenkedve nézett maga elé.

- Jimin unokatestvére.

- Mi van?! Én úgy tudtam, hogy nincs neki senkije.

- Úgy tűnik sikerült mindannyiunkkal ezt elhitetnie.

- Kicsoda a tag?

- Kim Jonghyun. Utána néztem, ő is üzletember. Van egy pár cége de nem akkora "nagyúr" mint Jimin volt.

- Veszélyt jelenthet? Illegális ügyletek vagy maffia? - aggódó hangnemben kérdezte.

- Richie kutakodott egy kicsit és ennek a fickónak sem szokása tiszta lappal játszani. Azt javaslom tartsd nyitva a szemed, már csak azért is mert Szöulban lakik a csávó.

- Azt se tudom hogy néz ki.

- Richie lefényképezte, mindjárt átküldöm a fotót kicsit ránagyítva.

Ez lenne az új rész 😆 Nem bírtam ki, hogy ne illesszem a sztoriba szegény Jonghyun-t 💖💖 Már csak tiszteletből is megakartam jelentetni új karakterként

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ez lenne az új rész 😆 Nem bírtam ki, hogy ne illesszem a sztoriba szegény Jonghyun-t 💖💖 Már csak tiszteletből is megakartam jelentetni új karakterként.
Remélem nem baj. Komizzatok vote-oljatok 😘



Bérgyilkos a szerelmemWhere stories live. Discover now