40.rész

337 21 6
                                    

Jungkook úgy érezte mintha két énje legbelül veszekedne egymással. Az egyik arra utasította hogy fogja a fegyvereket sőt még a kosztümöt is és vigye magával bizonyíték gyanánt. A másik felének viszont még ha nem is akarta, de megesett a szíve Mileenán és valami olyasmin törte a fejét amit egy cseppet sem szabadna megtennie. Ez a fele azon nyomban sietett volna hozzá és kihozta volna a fogdából. Most hogy látta a tesztet illetve meggyőződhetett arról, hogy a lány nem hazudott neki, akarata ellenére is nyugtalankodni kezdett miatta. Tisztában volt a ténnyel, hogy terhesen holtbiztos nem élné túl a börtönt. Mindebbe belegondolva a kis trónörököst sem tudta figyelmen kívül hagyni. Így, csak tehetetlenül ácsingózott de valami mellett el kellett tökélnie magát és pontosan tudta, mit kell tennie.

Eközben Hoseok Jimin-hez igyekezett.

<a villában>

- Főnök, ezt nem fogja elhinni! - rohant be az ajtón.

- Micsodát? Fújd ki magad légy szíves! Dorothy! - szólt az egyik házvezető nőnek. - Kérlek hozz Hoseok-nak egy pohár ásványvizet!

- Azonnal Mr.Park.

- Mi történt? Ahogy elnézlek nem számíthatok jó hírre, igaz?

- Képzelje...- vette el Dorothy-tól az ásványvizet. - Mileenát lekapcsolták a zsernyákok. Láttam ahogy a hátsóülésről szállítják ki és meg is volt bilincselve.

- Mi?! Ez hogy lehet? Lebukott?!

- Szerintem ez a helyzet főnök.

- A POKOLBA!!! - rávágott az asztalra és felállt, mérgében elkezdett járkálni fel-alá és haját túrta. - Ha lebukott akkor 100% hogy kifogják hallgatni és ha kihallgatják akkor biztos hogy faggatni fogják rólam. Arról hogy kinek dolgozik...és azaz érzésem, hogy Mileena nem sokat tétovázna.

- Miről beszél főnök?

- Mileena simán beköpne engem!! - kiabálta.

- Miért gondolja ezt? Nem dobná fel magát, annyira ő sem hülye.

- Megerőszakoltam őt, Hoseok. Nagyon régóta ismerem és tudom,hogy bármit megtenne azért, hogy bűnhődjek. Akár saját magát is feladná egy szó nélkül. Ezt nem hagyhatom! Nem fogom ölbe tett kézzel várni, hogy az FBI dörömböljön az ajtómon. Most azonnal elmész Mileenáért és kihozod onnan! 

Mileena már a kihallgatóteremben ücsörgött, várva Jungkook-ra és arra,hogy beszéljen vele. - Kook benyitott és leült a lány elé és hosszasan a szemébe nézett.

- Kook...megnézted a terhességi tesztemet? - kérdezte alig hallhatóan.

- Miért? - kérdezte Kook. - Miért pont egy bérgyilkosba szerettem bele? Miért pont egy bérgyilkos fog életet adni a gyerekemnek? Miért alakult ez így?

- Mert szerettük egymást és én még mindig szeretlek Jungkook. A gyermek aki lassan egy hónapja fejlődik bennem, az a szerelmünk gyümölcse. - legördült egy könnycsepp az arcán.

- Ne mondd ezt! Én nem téged szerettelek hanem Carolyn-t, egy nőt akit eljátszottál. Talán ez a nő nem is létezik.

- De létezik! Hiszen én vagyok! Mileena és Carolyn egy és ugyanaz a személy. ÉN vagyok!

- A legkevésbé sem érdekelsz. Az egyetlen dolog ami érdekel az a kicsi és tudom, hogy a börtön ebben az állapotban még neked is maga lenne a pokol. Nem szeretném hogy a kicsit baj érje, ő nem tehet semmiről.

- Ez így igaz.

- Ezért...csakis kizárólag a baba miatt nem foglak leültetni.

- Hogy képzeled? Már itt vagyok, odakint az ablak mögött Taehyung és az a másik kettő azt hiszik, a bűnügyeimről faggatsz és azt akarod, hogy beismerjem azokat.

- Tudom...a fegyvereidet sem hoztam el, se semmi mást. Segítek neked kijutni.

- Nagyon köszönöm Kook!

- Nem miattad teszem. Részben miattad is de...mindegy. A fiamnak egészségesen kell megszületnie!

- Honnan veszed, hogy kisfiú? - elmosolyodott.

- Megérzés. - Kook is majdnem rámosolygott de fogaival szinte már a száját harapta belülről, hogy visszatarthassa azt. - Maradj itt! Azt fogom mondani, hogy semmit nem húztam ki belőled. Mikor úgy látom tiszta a levegő, elvezetlek a hátsó vészkijárathoz és onnan kitudsz szökni észrevétlenül. Arrafelé ritkán szoktak járkálni.

- Megértettem. - bólintott.

Miután Kook sikeresen végrehajtotta tervét, szerencséjükre senki sem vette őket észre. Bilincsben szépen, óvatosan elvezette a lányt és mire a vészkijárathoz értek, gyorsan levette róla a bilincset. Mivel Hoseok korábban már ült a fogdán és az ügynökök azonnal felismernék az arcát, beküldte az egyik társát rendőrként sminkelve, hogy kijuttassa Mileenát. Ám amikor odaért a fogdához, Mileena színét sem látta. Nem tehetett mást, ki kellett sétálnia onnan épp olyan nyugodtan mint ahogy bejutott. Hoseok egy távolabbi parkolóban várakozott autójában  és meglepődve vette szemügyre társa túl korai visszaérkezését.

- Hol van a csaj? - kérdezte Hoseok.

- Nem tudom Hoseok. Nincs a fogdán.

- Az meg hogy a faszomba lehet?! Mi az hogy nincs a fogdán?! Hol máshol lehetne ha nem...lehidalok. Mi van ha valaki megelőzött minket?

- Mr.Park mást nem küldhetett, arról mi is tudnánk.

- Nem Jimin-ről beszélek, te élő agyhalott. Kizárt, hogy egyedül jutott volna ki, egy rakás FBI-os egy helyen...az azért neki is nagy falat. Képtelenség, hogy egyedül szabadult ki a fogdából. Csak egy zsaru tudott neki segítséget nyújtani és van is egy-két elképzelésem, ki lehetett az a bizonyos jótevő.

<a villában>

- Mileena nem tartózkodott a fogdában?! - idegesen hallatta Jimin. - Felszívódott vagy elnyelte a föld?! Nem tűnhetett el csak úgy!

- Mr.Park! Hoseok-nak van egy elmélete ezzel az egésszel kapcsola... - Jimin előkapta pisztolyát és 3 lövéssel végzett Hoseok társával. A férfi azonnal elterült.

- Szóval... - eltette pisztolyát. - Mi lenne az elméleted Hoseok?

- Eléggé valószínűnek tartom, hogy Mileenának segített egy zsaru. Pontosabban az a Jungkook. Egyedül ő segíthetett neki.

- Épp itt az ideje hogy kivonjuk a forgalomból Jungkook-ot de előbb találd meg Mileenát és hozd a színem elé!

- Rendben főnök.

- Ja és szólj valakinek, hogy takarítsa ki a szemetet a nappaliból. - mutatott a földön fekvő véres férfira.

Íme az új rész drágáim 😊 Remélem tetszett. Komizzatok, vote-oljatok 😘






Bérgyilkos a szerelmemWhere stories live. Discover now