22.rész

408 26 4
                                    

Másnap reggel Mileena, telefonja csörgésére riadt fel.

- Igen, tessék Jimin. - mondta álmos, kissé rekedt hangon.

- Mit tudsz Hoseok-ról? - kérdezte aggódóan.

- Csupán annyit tudok, hogy hullaházba szállították, ahogy azt elterveztem.

- Szóval nem is jelentkezett nálad? - kérdezte dühösen.

- Nem, engem nem hívott. Különös hogy téged sem értesített a fejleményekről de kérlek  nyugodj meg.

- Mi az hogy nyugodjak meg?! Az egyik legjobb emberemről van szó!

- Kérlek Jimin...

- Ha Hoseok meghalt miattad...az élő Istenre esküszöm, megkeserítem az életedet Mileena!! Ezt jól vésd az eszedbe!! - letette a telefont.

Jimin szavai tőrszúrásként hatottak Mileenára. Még sosem beszélt így vele.

- Kinek képzeled te magad, Park Jimin?! Hogy beszélhetsz így velem?! - beszélt magában, közben eszébe jutott a Jiminnel töltött éjszaka ahogy akkor nézett rá, ahogy akkor mosolygott rá, amiket akkor mondott neki.

- Kinek képzeled te magad, Park Jimin?! Hogy beszélhetsz így velem?! - beszélt magában, közben eszébe jutott a Jiminnel töltött éjszaka ahogy akkor nézett rá, ahogy akkor mosolygott rá, amiket akkor mondott neki

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Csak kihasználtál, te rohadt szemét! Most már nem vagyok olyan tökéletes kívül-belül, olyan gyönyörű, egy kincs?! - dühöngött magában továbbra is

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Csak kihasználtál, te rohadt szemét! Most már nem vagyok olyan tökéletes kívül-belül, olyan gyönyörű, egy kincs?! - dühöngött magában továbbra is. - Hoseok fontosabb lett mint én?! Ezt még nagyon megkeserülöd Jimin!

Mileena beért a kapitányságra, beakart menni az irodájába de hallotta hogy valaki nagyon siet felé. Az a valaki Jungkook volt, aki szélsebesen felé tartott.

- Jó reggelt Carolyn!

- Jó reggelt Jungkook! - egy mosolyt magára erőltetett.

- Mondták mi történt tegnap és hogy pont te voltál arra szerencsére, de így is meghalt Jung Hoseok.

- Remélem nem. - halkan félre néző tekintettel hallatta. - Vagyis úgy értem, a mentők mindent megtettek de nem tudtak rajta segíteni, sajnos. A másik dolog az hogy, Így már kihallgatni sem tudjuk újra.

- Ez így igaz. Pont az imént érkezett egy riasztás egy hullaházból, oda kell mennünk.

- Egy hullaházból?

- Igen, sietnünk kell.

A rendőrautóhoz siettek és Mileena arra gyanakodott hogy ez biztosan Hoseok műve lehetett. Legalább is erősen hinni akart ebben.

- Erre jöjjenek, tessék! - mondta a hullaház igazgatója. - Itt, ebben a teremben akadt a két boncmesterünk holttestére az egyik takarítónő. Talán az egyik dolgozó lehetett a gyilkos, fogalmam sincs.

-  Uram, kérem menjen ki! - utasította Kook.

- Persze, nyomozó úr.

- Az egyiket levetkőztették. De miért? -  Kook értetlenül nézte a hullát.

- Nem tudom. Egy dolgozó miért vetkőztetné le a munkatársát miután megölte? - véletlenül elszólta magát.

- Honnan veszed hogy utána vetkőztették le?

- Szerintem nem egy dolgozó volt a gyilkos, hanem...- megcsörrent a telefonja, Jimin volt az de a lány kinyomta.

- Hanem? - kérdezte Kook kíváncsi tekintettel. - Azt akarod mondani hogy olyasvalaki lehetett a gyilkos aki nem is holtan feküdt itt?

- Ez csak egy feltevés, egyáltalán nem biztos.

- Te tényleg tehetséges nyomozó vagy Carolyn! Szerintem is itt van a kutya elásva, de miért akarna valaki bejutni egy hullaházba?

- Nem tudom...de amilyen kiváló nyomozótársam van, biztosan kifogjuk deríteni. - rámosolygott Kook-ra, ő pedig visszamosolygott. - Te jó Isten! Mi a francot művelsz Mileena?! - mondta magában.

- Tudom hogy ez nem a legmegfelelőbb alkalom hogy ezt megkérdezzem két hulla társaságában  de...volna kedved eljönni velem vacsorázni?

- Na Mileena, ennek az arcnak mondj nemet! - mondta magában

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Na Mileena, ennek az arcnak mondj nemet! - mondta magában. - Te aztán tudsz időzíteni. - elnevették magukat. - Örömmel elmennék Jungkook.

- Szólíts nyugodtan Kook-nak, nem muszáj mindig Jungkook-ozni. De ahogy neked kényelmes.

- Rendben Kook.

- Akkor ma este megfelel 8 órakor?

- Persze. Jó lesz a ma este de ki is kell derítenünk mi történhetett itt.

- Igen, a munka nem maradhat el de ettől függetlenül megérdemlünk egy kis kikapcsolódást és... szeretnélek jobban megismerni. - Kook e kijelentése hallatán és amilyen arcot vágott mindehhez, Mileena úgy érezte a szíve majd kiugrik a helyéről.

- Én is szeretnélek jobban megismerni. - nem volt biztos abban hogy ezt azért mondja Kook-nak hogy Jimin utasításának megfeleljen és a bizalmába férkőzzön, vagy azért mert megkedvelte Jungkook-ot.

Meghoztam az új részt drágáim. A következő részből annyit elárulok hogy lesz benne egy csipetnyi romantika 😉 Komizzatok, vote-oljatok 😘💖

















Bérgyilkos a szerelmemWhere stories live. Discover now