44.rész

318 21 9
                                    

Jimin egy esti konferenciára készülődött amikor megcsörrent mobilja.

- Igen! Mi történt Roger? - szólt a telefonba.

- Főnök...nem is tudom, hogy mondjam ezt de...

- Ne táncolj az idegeimen, ha megkérhetlek! Mondd már mi történt? Hol van Hoseok és Mileena? - kérdezte hangját felemelve.

- Nem tudjuk hol van Mileena. Már elment innen azzal a Jungkook-kal de...Hoseok nagyon is itt van csak az a buksza gondoskodott róla, hogy ne is tudjon innen elmenni.

- Ezt meg hogy értsem? Nem érek rá, egy konferenciára készülök. Hagyd a süketelést!

- Mileena kinyírta Hoseok-ot.

- Micsoda? - döbbent arccal hallatta. - Ez egész biztos?

- Itt fekszik előttünk Hoseok vérben fürödve, 100% hogy a csaj nyuvasztotta ki. Más nem intézhette el. Mellkason döfte.

- Ahogy ismerem, nem hagyott ott semmit amivel rálehetne bizonyítani...figyelj, tüntessétek el a holttestet! Tudjátok mi a dolgotok, csináljátok ahogy szoktátok de csak óvatosan!

- Igen főnök!

Hozzáláttak Hoseok testének feldarabolásához, majd az egyikük kiment és kocsijuk csomagtartójából kivett egy pár fekete zsákot ami még megmaradt a múltkori "munkájukból". Persze a nő aki felengedte őket a szobába, azt hitte hogy azokban hordják el Mileena értékes ott hagyott holmijait. A zsákokba belehelyezték Hoseok testrészeit. Amikor végeztek, a másik kihordta a testrészeket a csomagtartóba teljesen természetesen mintha ruhák lennének a zsákokban, addig a másik felmosott maguk után, na meg Mileena után is. Munkájuk végeztével elhajtottak és bedobták Hoseok-ot az óceánba, darabjaiban. Jimin ezalatt értette azt, hogy csinálják ahogy szokták.

<Másnap reggel>

Kook már ébredezett de látta, hogy szerelme még szundít

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kook már ébredezett de látta, hogy szerelme még szundít. Így elhatározta hogy meglepi egy kis semmiséggel. Adott egy puszit homlokára és a konyha irányába lépdelt. Mire kész lett a kis meglepetéssel, elhívta a kötelesség. Ennek fényében Mileena egyedül ébredt és ez fogadta, gyermeke apja látványa helyett.

 Ennek fényében Mileena egyedül ébredt és ez fogadta, gyermeke apja látványa helyett

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Ó Jungkook! - mosolyogva hallatta. - De te hol vagy? - megtörölte kissé álmos szemeit majd körülnézett és meglátott egy papírcetlit az éjjeliszekrényen.

"Namjoon hívatott és sajnos el kellett mennem. Tudod, hogy előfordul hogy szombaton is dolgozni kell. Jó étvágyat a reggelihez!"

- Hát jó, akkor nélküled reggelizek. - fogta a tálcát és maga elé tette közben bekapcsolta a laptopot és elkezdte böngészni a híreket. Kellemesen falatozott, ám majdnem félrenyelte a kávét amikor erre a hírre talált.

"Nyoma veszett egy házaspárnak Detroit-ban"

- Jézusom! - ráklikkelt és tovább olvasta. - Mi? Ez tegnap este történt?....Kikérdezték a szomszédokat...- szemeivel végigpásztázta a sorokat. - Ezt biztos leadják este a híradóban. - idegesen hallatta. - Felhívom anyáékat. - táskájából kiszedte mobilját. Kicsengett de nem vette fel senki. Megpróbálta újra és egy nagyon ismerős hang szólt a készülékbe.

- Jó reggelt cicám! - önelégült mosollyal hallatta Jimin.

- Mit keres nálad anyám mobilja?! - felemelte hangját.

- Tudod Mileena, én mindig is úgy álltam a dolgokhoz hogy szemet szemért, fogat fogért. Ez most sem változott. Szóval...a drága kis anyucikád és apucikád is itt van velem, habár nem szabad akaratukból.

- Elraboltad a szüleimet?! - kiabálta. - Azonnal engedd el őket!!

- Ez nem így megy kislány. Megölted Hoseok-ot, a legjobb tolvajomat és ezért nekem is meg kell ölnöm valakit aki közel áll hozzád. Szemet szemért, ez így működik.

- Az a szemét tolvajod megérdemelte amit kapott, különben is, ő támadt rám.

- Azt hiszem még mindig nem fogtad fel a helyzet súlyosságát. Választanod kell! Az anyád és az apád között. A döntés rajtad áll, kapsz tőlem 48 órát. Ha ez lejár, akkor várom a válaszodat. Mivel jószívű vagyok, az utolsó percben is dönthetsz DE...ha nem döntöttél a 48 óra alatt, akkor azt úgy veszem hogy megölhetem mindkettőjüket. Viszont ha nem akarod hogy egyik szülődnek se essen bántódása...kifilézed a zsarut és a színem elé dobod a holttestét.

- Te beteg vagy Jimin! - legördült egy könnycsepp az arcán. - Ezt nem teheted!

- Dehogyis nem. Ez így lesz kerek.

- Benned nincs semmi emberség. Egy szörnyeteg vagy! Hihetetlen hogy valaha is éreztem vonzalmat irántad.

- Ezzel én is hasonlóképpen vagyok. Szerettelek téged de te mit csináltál?! - emelte fel hangját. - Megdugattad magad az ellenséggel és ellenem fordultál!

- Te sosem szerettél engem Jimin, nem tudod mi az a szeretet...és az egyedüli ellenség az TE vagy!

- Akkor is választanod kell! Az anyád, az apád vagy Jungkook! - letette.

Kicsit morbid lett ez a rész néhol 😁 de remélem tetszett. Komizzatok, vote-oljatok 😘



Bérgyilkos a szerelmemWhere stories live. Discover now