17.rész

354 29 5
                                    

- Mostantól nem Mileena Jonas a neved, hanem Carolyn Montana, aki a New Orleans-i FBI-tól került Los Angeles-be. - hallatta Jimin miközben Mileena a hamis aktáit nézegette.

- Carolyn Montana? Nem tudtam, hogy Tony Montana eltitkolt tesója vagy. - nevetett Hoseok.

- Fogd már be! Ez komoly megpróbáltatás lesz számomra. A nap 24 órájában zsarukkal leszek körülvéve akik talán nyomoznak utánam is. Ki tudja? Az a Jungkook, ha tényleg ennyire penge nyomozó, hogy még a maga ilyen-olyan ügyeiről is tudomást szerzett, akkor nem olyan kizárt, hogy előbb-utóbb hozzám is elfog jutni.

- Azt én nem engedem! Sosem fog tudni rólad vagy bármelyik emberemről. Nem engedhetünk meg magunknak több olyan incidenst mint a múltkori.

- Nem kell aggódnia, azt az argentin idiótát elintéztem. - mondta Hoseok.

- Hoseok, kérlek távozz!

- Értettem.

- Mileena, mindenre fel kell készülnöd! Ez a Jungkook nagyon ravasz, dörzsölt egy zsaru, ahogy te is jelentetted nekem nem régiben, ő és az a Taehyung a legjobbak.

- De Taehyung már nincs a képben. - hallatta Mileena.

- Épp ezért, neked kell lenned a szuper zsarunak. Az egy dolog, hogy van egy kamu aktád amiben nyilvánvalóan az van feltüntetve, hogy te milyen jó zsernyák vagy. Ezek csak szavak. Bizonyítanod is kell Jungkook előtt és mindenki előtt, hogy te pont olyan tökéletesen végzed a munkád mint Taehyung, hogy méltó társa vagy Jungkook-nak.

- Értem...nem lesz olyan könnyű dolgom. Egy profi nyomozó helyét átvenni és ugyanazt a szintet hozni...

- Ne aggódj, tudom hogy sikerülni fog és a legfontosabb dolgod az az, hogy kiderítsd mennyit tud még rólam.

- Rendben, megteszem amit tudok de a bizalmába is kell férkőznöm.

- Persze, a társa leszel. Bíznia kell benned. Tudom hogy ez neked mély víz, de nem állsz te olyan távol ezektől a dolgoktól. Nem lesz annyira idegen a helyzet majd meglátod, ezt te tudod a legjobban.

<Jungkook lakásán>

Kook hiába győzködte Namjoon-t arról hogy munkába állhasson. Nam otthon marasztalta még 3 napra, már csak azért is hogy megeméssze a történteket és Tae tragédiáját. A 3 nap alatt teljesen le volt törve. Emésztette magát Tae miatt ezért többször is bement hozzá a kórházba, reménykedve hogy hamarosan felébred. Gondolkodott a bankrabláson és a baleseten újra és újra és egyre inkább az ösztönei azt súgták, hogy van összefüggés a két esemény között csak azt nem tudta hogy mi. A tettesek után azonnal el akart kezdeni nyomozni, így az otthon lét egyre tűrhetetlenebbé vált számára.

Miközben Kook majd beleőrült az otthon való ücsörgésbe és semmit tevésbe, addig Namjoon Mileena csodálatos hamis aktájában gyönyörködött.

- Nahát Carolyn! Maga egy igazán tehetséges és jó képességekkel rendelkező nyomozó.

- Ó, ugyan. Semmiség az egész. - mondta Mileena, közben szíve a torkában dobogott.

- Pontosan egy ilyen emberre van most szükségem, illetve az egyik nyomozónak. Egy társra van szüksége, tudja az előző társát súlyos baleset érte és nem tudni mikor épül fel. A maga több éves tapasztalata kell ide. - lelkesen hallatta Nam.

- Ki lenne az a nyomozó aki mellé beosztana? - kérdezte kikerekedett szemekkel mintha nem tudná.

- Jeon Jungkook mellé. Most éppen szabadságon van de holnap ha minden igaz jönni fog.

- Akkor ezt értsem úgy, hogy betöltöttem az üresedett pozíciót? - mosolyogva kérdezte Mileena.

- Igen, értse úgy. - visszamosolygott rá majd kezet fogott a lánnyal.

Jaj mik fognak itt történni. Vajon Kooki hogy fogja fogadni Mileenát mint új társát, vagyis Carolyn-t? 😁
Komizzatok, vote-oljatok. Puszi drágáim, szép álmokat 😘

Bérgyilkos a szerelmemWhere stories live. Discover now