16.rész

330 23 4
                                    

Miután Yoongi elhagyta a kórtermet, Jungkook egyedül maradt a gondolataival amik egy percre sem hagyták nyugodni. Egész nap a baleset járt a fejében de azon is gondolkodott, hogy mi van ha ez nem is volt véletlen, hanem egy előre megtervezett bűncselekmény. Bár arra is gondolt, hogyha ezt Tae hallaná biztos megint azt mondaná neki, hogy álljon le az összeesküvés elmélet gyártásával. Ennek tudatában még ő maga sem tudta eldönteni, hogy vajon tényleg csak arról van szó, hogy egy tragikus baleset áldozatai lettek vagy pedig előre eltervezett hivatalos személy elleni bűncselekménynek estek áldozatául.

- Ennek mindenképp utána kell járnom. - mondta magában.

A következő nap elteltével Kook-ot kiengedték a kórházból de ő addig nem tudott távozni amíg nem látta Tae-t.

- Elnézést! Megtudná mondani merre találom Kim Taehyung kórtermét? - kérdezte a recepcióstól.

- Persze. Itt forduljon balra, rögtön az első ajtó.

- Köszönöm.

- Doktor úr! Bemehetnék hozzá? - kérdezte az éppen kijövő orvost Tae kórterméből.

- Természetesen, tudom hogy maga az úr társa. Nyugodtan látogassa meg.

Szörnyű érzés volt Kook-nak így látni legjobb barátját, ahogy ott ült az ágya mellett csak nézte és az járt a fejében, hogy addig nem tudjuk mennyire fontos egy ember számunkra amíg nem történik vele valami baj vagy rossz dolog. Kook csak most jött rá igazán, hogy Tae milyen fontos számára, ő mindig meghallgatta, elmondhatta neki mi bántja és az örömét is mindig megoszthatta vele. Ez oda-vissza igaz mindkettőjükre.

- Testvérem, térj magadhoz! Fel kell ébredned, szükségem van rád. Hallani akarom a hangod, a hülye poénjaidat. - felnevetett és egy könnycsepp gördült le arcán. - Esküszöm neked...megtalálom azt aki ezt tette veled...és egy életre rács mögé juttatom. Nagyon megfogja ezt még bánni, bárki is legyen az.

<Jimin villájában>

- Koccintsunk drága Mileena és Hoseok a sikeres és tökéletesen kivitelezett akcióra ami nektek köszönhető. A két legjobb emberemre! - emelte Jimin poharát.

- És önre. - mondta Mileena.

- Hogyan tovább? - kérdezte Hoseok. - Most akkor Mileena tényleg átfogja venni annak a Taehyung-nak a helyét?

- Igen, így van. Nem sokára. Hoseok szerzett neked egy kis információt az FBI-os dolgokkal kapcsolatban az én kérésemre. - odaadott neki Jimin egy mappát bár tudta hogy Mileenának erre semmi szüksége, csak a látszat kedvéért és direkt Hoseok-ot bízta meg ezzel. - Ja és nem ártana neked egy új személy azonosság. Azt is megtalálod a mappában.

Remélem tetszett ez a rész, ezt most hamarabb is tudtam hozni. A következőt is nem sokára hozom, puszi 😘🌹




Bérgyilkos a szerelmemWhere stories live. Discover now