29.rész (+18)

435 28 9
                                    

Ez a rész erősen +18-as! Szóltam előre.

Hajnali 5 óra van, Mileena pedig már javában sétál hazafelé, hogy letusoljon és erőt gyűjtsön a mai napjához. Még a zuhany alatt is az apja szájából elhangzottakon kattogott az agya.

- Az lehetetlen, hogy Jimin...de mi van ha mégis? Hogy a fenébe derítsem ki? Nem állíthatok be hozzá azzal, hogy "szia Jimin, van egy sejtésem hogy az a Marsellus Wallace a te mostohaapád." Ha ez igaz akkor jó oka volt eltitkolni előlem, de valamit mégis kell tennem. Nem várhatok ölbe tett kézzel a csodára, hogy történjen valami.

Tusolás után felöltötte munkaruháját majd készített magának egy hideg tejeskávét és egy szalámis szendvicset. Mikor elfogyasztotta és kilépett az ajtón, meglátott egy luxusautót kapuja előtt majd odament.

- A főnök látni akar. - mondta a sofőr, Mileena pedig nem nagy kedvvel de beült hátra.

<a villában>

- Miért hozattál ide Jimin? - kérdezte karba tett kézzel, vele szemben ülve egy piros kanapén. - Egyedül is ide tudtam volna jönni.

- Azt akartam, hogy kényelmes körülmények között gyere hozzám.

- Nem kell a körítés! Mit akarsz?

- Mióta beszélsz velem ilyen hangnemben? Hm? - felállt majd a lány fölé emelkedett és egy hirtelen mozdulattal elkapta a nyakát. - Mostanában nagyon elszaladt veled a ló, kicsikém.

- Engedj el! - alig kapva levegőt, halkan hallatta.

- Majd akkor engedlek el ha én azt úgy akarom! Te az enyém vagy, megértetted? - kiabálta. - Már hetek óta ott vagy a rendőrségen Jungkook-kal és tudod mit vettem észre? Te nem nagyon akarsz nekem információkkal szolgálni de bezzeg arra van időd, hogy eltáncikálj és kézen fogva sétálgass vele.

- Ji...min kérlek! Így meg...fojtasz aaw. - elengedte.

- Velem nem fogsz játszadozni! - elkapta csuklóját majd felrántotta a kanapéról és vonszolta maga után a szobájáig és lelökte ágyára.

- Jimin, én csak a munkámat végeztem és nem tudok olyan gyorsan haladni. - magyarázkodott.

- Na persze. Ha a munkádat végeznéd...már sokkal több információt szedtél volna ki a zsaruból és nem csak szórakoznál vele. - De most megtudod milyen az ha nem vagyok veled olyan gyengéd, olyan elnéző.

Hajsimítás után Jimin a lány fölé emelkedett és letámadta ajkait közben erősen belemarkolt egyik kezével Mileena dekoltázsába

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hajsimítás után Jimin a lány fölé emelkedett és letámadta ajkait közben erősen belemarkolt egyik kezével Mileena dekoltázsába. Erre fájdalmasan nyőgött de Jimin-t ez egy cseppet sem érdekelte, ehelyett inkább betolta nyelvét Mileena szájába. Levegő hiány miatt ajkaik szétváltak. Jimin ráparancsolt.

- Vetkőzz!

- Jimin kérlek ne tedd ezt!

- Most már késő, drágám. Ha te nem vetkőzöl akkor én foglak levetkőztetni. - lerángatta róla nadrágját és felsőjéből is kibújtatta. Egyre durvábban falta Mileena ajkait majd pár perc múlva a bugyijától és melltartójától is megszabadította.

- Csak hogy érezd, hogy még most is képes vagyok neked jó érzést okozni. - lejjebb csúszott és belenyalt Mileena vaginájába.

- Ahw.

Jimin már készen állt de a lány még nem eléggé. Még jobban szétfeszítette a lány lábait és egy hirtelen mozdulattal Mileenába vágódott.

- Aaahhww...- arcán könnycsepp gördült le a feszítő és égető fájdalomtól de Jimin-t ez nem érdekelte. Időt sem hagyva hogy megszokja méretét, egyre durvábban és erősebben mozgatta benne férfiasságát. Mileena arcát könnyek borították be és úgy érezte majd szétszakad főnöke alatt. Amíg Jimin torkát élvezetes nyögések hagyták el, addig Mileenából fájdalmakkal teli nyögések szakadtak ki. Amikor Jimin a lányba lövellte forró spermáját és kihúzódott belőle, ott hagyta egyedül erőtlenül, megalázva az ágyában. A lány szinte remegett a gyengeségtől.

- Ez megerőszakolt...ez az ocsmány féreg megerőszakolt. - alig hallhatóan remegő hanggal mondta.

Hát ezek után lesz csak nagy a fordulat 😁 Remélem tetszett. Komizzatok, vote-oljatok 😘





Bérgyilkos a szerelmemWhere stories live. Discover now