18.rész

327 25 3
                                    

- Mr. Park! Nem fogja elhinni, a rendőrfőnök az utolsó betűig mindent elhitt rólam. - boldogan hallatta Mileena, telefonjába beszélve otthonról egy 20 perces edzés után.

- Csodálatos! Na látod így kell csinálni! Jungkook lesz a társad?

- De mennyire! Holnap kezdek vele együtt mert szabin van. Ja és a kis Taehyung-ról is szó esett, szegénykémet baleset érte és nem fog egy hamar felépülni. Vajon mi történhetett vele? - gúnyosan egy ördögi mosollyal hallatta amire Jimin is kuncogott egyet.

- Imádom amikor ilyen vagy. Gyere a villába, van számodra valami meglepetésem. - perverzen mosolygott.

- Oké, indulok. - lehunyta a szemét és alsó ajkába harapott.

Végre eljött a várva várt nap amikor Kook elkezdhet nyomozni a bankrablás ügyében, viszont nem számított egy aprócska meglepetésre. Mileenára.

<A kapitányságon>

- Jó reggelt Jungkook! Kérlek gyere az irodámba! - utasította Namjoon.

- Jó reggelt! Ha arról van szó hogy maradjak még otthon akkor...

- Nem, nem arról van szó. - szakította félbe és irodája ajtaját nyitotta. - Menj csak előre, foglalj helyet! Tudom, hogy nagyon rossz érzés neked ami Taehyunggal történt de nem dolgozhatsz egyedül. Ne adja Isten, lehet hogy hónapok múlva fog felébredni a kómából és te nem csinálhatsz mindent egyedül.

- Mire akar kilyukadni?

- Arra, hogy új társat kapsz amíg Taehyung fel nem ébred. Most helyezték át New Orleans-ból és igazi profi.

- De parancsnok, nekem nem kell társ. Boldogulok egyedül is.

- Szó sem lehet róla. Együtt fogsz dolgozni vele, akár tetszik akár nem és ez parancs. Neki is szüksége van társra és neked is.

Kook hiába ellenkezett amit még sosem tett eddig, nem tudta meggyőzni Namjoon-t. Amit ő mond az úgy van. Már épp léptek ki az iroda ajtaján amikor Mileena szembejött a folyosón néhány irattal a kezében és meglátta Jungkook-ot.

Leírhatatlan érzés kerítette hatalmába a lányt, Jungkook látványa teljesen megigézte őt. Az ében fekete csillogó haja, a ragyogó szemei, az enyhén rózsaszín ajkai, a tökéletes arcvonásai...miközben felé tartott szinte levegőt alig tudott venni. Úgy érezte mintha egy szárny nélküli angyal felé sétálna.

- Ó, Carolyn jó hogy erre jössz. Bemutatom neked a társadat, ő itt Jeon Jungkook. Jungkook, ő itt Carolyn Montana. A mai naptól kezdve társak vagytok, remélem tudtok együtt dolgozni. - közben Kook-ra pillantott.

- Örvendek Carolyn!

- Én is örvendek Jungkook!

Kook udvariasan fogadta a lányt de nem repesett az örömtől, hogy új társat kapott, főleg azért sem, hogy ilyen hamar. Azt meg végképp nem sejtette, hogy egy lányt kap maga mellé, aki habár Kook sem akarta beismerni, egy röpke pillanatra hatással volt rá. Viszont az most sokkal jobban izgatta, hogy kik törhettek be a bankba és mivel ha már így hozta a "véletlen" és együtt kell vele dolgoznia, arra gondolt hogy ez a lány segíthet neki.

Annyeong! Meghoztam az új részt és most már ahogy láthatjátok, gifeket és képeket is fogok kapcsolni a részekhez. Ezzel is hangsúlyozva azt, hogy Mileena mennyire elvan ájulva Kooki-tól, egy cseppet se indulok ki magamból 😂😂😍😍 és hogy már a történet szálai összekötik Mileenát Kooki-val, illetve kénytelenek együtt dolgozni.
Remélem tetszett. Komizzatok vote-oljatok 😘

Bérgyilkos a szerelmemWhere stories live. Discover now