46.rész

293 20 4
                                    

Kiszabadították Mileena szüleit és Kook gondoskodott a biztonságos hazajutásukról. Út közben mindent elregéltek a szülőknek, ők csak tátott szájjal hallgatták azt amiről egészen idáig fogalmuk sem volt a lányukkal kapcsolatban és az ügyeiről. A hab a tortán pedig Jungkook bekapcsolódása az egész kalamajkába és az, hogy ez a két ember akik abszolúte külön világban éltek, most egymásra találtak.

Maradtak egy darabig a szülők házában amíg teljesen meg nem nyugodtak és fel nem fogták ezt az egész zűrt. Mindemellett Mileena azt is tudatta szüleivel, hogy terhes.

- Drágám ez komoly? - csillogó szemekkel kérdezte anyja.

- Igen! Méghozzá ettől a csodálatos férfitől aki itt ül mellettem. - nézett Kook-ra.

- Fantasztikus anya leszel szívem! - hallatta Kook és ajkaihoz emelte Mileena kézfejét.

A szülők egy hőst láttak maguk előtt aki méltó lányukhoz és aki bármire hajlandó érte és a születendő trónörökösért. Kook-ot már szinte családtagnak tekintették tudat alattijukban de nem kellett sokat várniuk arra, hogy ezt ne csak tudat alatt tegyék meg, ugyanis Jungkook olyasmire készült hetekkel később a történtek után, ami örökre megváltoztatja életét és kapcsolatát Mileenával.

<a koreai negyed táncklubjában>

Kook pörgette, forgatta szerelmét. Hasonlóképpen tett Taehyung is Amandával. Egyszer csak Kook felsuhant egy színpadszerű emelvényre. Megragadta az egyik mikrofont és elkezdett Mileenának énekelni.

Miután kiénekelte az utolsó hangot is, intett Hyung-nak hogy felmehet a színpadra. Tae így is tett, megfogta a másik mikrofont és bekapcsolta a Despacito egyik instrumentálját és elkezdtek együtt énekelni a lányoknak.

Néhány táncpár ropta is a teremben, mások pedig csak hallgatták őket. A lányok szóhoz sem jutottak. Mileenával ellentétben Amandának még nem volt szerencséje szerelmét csodálni éneklés közben de mindketten csak ámultak és bámultak, a spanyol kiejtésről nem is beszélve. A dal befejeztével Kook még szólni akart pár szót kedveséhez, amit meg is tett mikrofonban, mindenki előtt.

- Szeretnék idézni egy részt ismét a dalból, persze úgy is hogy megértsd.

Tú, tú eres el imán y yo soy el metal
Me voy acercando y voy armando el plan
Solo con pensarlo se acelera el pulso

- Ez a kis szöveg ami a dalban is elhangzott, tökéletesen egyezik azzal amit én is érzek most. Te, te vagy a mágnes, én pedig a fém. Közelebb kerülök hozzád és már készül a tervem. Csak a gondolata megemeli a pulzusom.

- Az előző dalban igazából már Kook hangoztatta, hogy mit szeretne kérdezni tőled. - hallatta Tae, szintén a mikrofonba. - Ja és én azért énekeltem mert az én szívem hölgye is jelen van, kedves közönség! - nevetett. - És én is énekelni szerettem volna neked. Igen neked, Amanda Robinson, de most ez nem az én sorom, hanem a legkedvesebb barátomé, Jeon Jungkook-é. - Kook lesétált a színpadról kedveséhez, majd féltérdre ereszkedett és elővett egy kis piros dobozt a zsebéből majd felnyitotta.

- Mileena Jonas! Hozzám jössz feleségül? - a lány szemeiből hullott néhány könnycsepp a boldogságtól

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

- Mileena Jonas! Hozzám jössz feleségül? - a lány szemeiből hullott néhány könnycsepp a boldogságtól.

- Igen...igen Jeon Jungkook! - letérdelt hozzá és megcsókolta. A táncteremben lévők szinte elolvadtak az ifjú pár láttán.

Ez idő alatt a tv-k a híres üzletember, Park Jimin titokzatos haláláról duruzsoltak és arról, hogy vajon ki örökli a Park vagyont és a temérdek szálloda és cég vezetése kinek a kezébe fog jutni. Senki sem sejtette, hogy mi történhetett vele. Csak annyit tudnak, hogy meggyilkolták.

Hetekkel később Mileena már izgatottan az esküvői teendők sűrűjében lubickolt. Természetesen vőlegénye segítette őt és Amanda is.

Bocsi hogy későn hoztam az új részt de kárpótlásul ma feltöltöm a folytatást is 😊 Komizzatok, vote-oljatok 😘



Bérgyilkos a szerelmemDonde viven las historias. Descúbrelo ahora