47.rész

302 20 6
                                    

- Kedves egybegyűltek! Azért gyűltünk itt össze, hogy tanúi legyünk Jeon Jungkook és Mileena Jonas házasság kötésének. - Mileena ott tündökölt Jungkook mellett az oltárnál.

Jungkook-nak az járt a fejében, hogy most már semmi sem állhat a boldogságuk útjába

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jungkook-nak az járt a fejében, hogy most már semmi sem állhat a boldogságuk útjába. Mindkettejük arca sugárzott a boldogságtól. Arra azonban nem számítottak, hogy Jimin 3 embere, a Gecko fivérek (Seth és Richie) Kate-vel beállítanak fegyverestül a templomba megbosszulni főnökük halálát.

 Arra azonban nem számítottak, hogy Jimin 3 embere, a Gecko fivérek (Seth és Richie) Kate-vel beállítanak fegyverestül a templomba megbosszulni főnökük halálát

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Vége a játéknak Mileena. Előlünk nem tudsz elbújni és a zsaru sem tud elrejteni többé. - mondta Richie és fegyverét Jungkook felé irányította majd elsütötte azt. Jungkook homlokán keresztülhatolt a lőszer és vére Mileena arcába spriccelt. Kook abban a pillanatban elterült holtan, menyasszonya zokogva térdelt le mellé. Mire Mileena észbe kapott, akkorra már az egész násznép vérben fürödve hevert a földön. Tae, Amanda, Yoongi, Jungkook és Mileena szülei is. Egyszóval mindenki.

- Miért tettétek ezt?! - könnyezve hallatta.

- Ez pofon egyszerű, mert kinyírtad a főnököt. - magyarázta Seth. - Azt hitted megúszod a villában történteket?

- Mert ha igen, hülyébb vagy mint gondoltuk. - folytatta Kate. - Elárultál minket és szövetkeztél a zsaruval.

- Ezért most megkapod méltó büntetésedet! - mondta Richie és mindhárman elindultak felé, közben Richie egy hirtelen mozdulattal elővette bal nadrágzsebéből a kését és a lányba dobta az úgynevezett szerencse pengéjét.

Hajnali 5 óra van, Mileena kissé verejtékesen riadt fel rémálmából. Megkönnyebbülten vette szemügyre ahogy vőlegénye békésen alszik mellette. Kiment a konyhába inni egy pohár vizet, majd visszafeküdt.

Reggel 8 órakor elkezdtek reggelizni.

- Valami baj van? - kérdezte Kook. - Kicsit fáradtnak tűnsz.

- Csak rosszat álmodtam, ez minden.

- És mit álmodtál?

- ...Azt hiszem ez az álom egy jelzés volt. Egy jelzés, hogy minél hamarabb el kell mennünk innen.

- Micsoda? - Kook értetlenül nézett rá.

- Jimin 3 emberével álmodtam, akik megölnek mindenkit az esküvőnkön...beleértve téged is.

- Csak egy rossz álom volt. Megöltük az embereit a villában.

- De nem mindet. A Gecko fivérek és még néhányan nem voltak a villában akkor, ők még élnek. Nagyon félek, hogy valami rossz dolog fog történni.

- Nem lesz semmi baj drágám. A stressz és az esküvői készülődés miatt álmodtál rosszat.

- Úgy érzem...ez az egész még nincs lezárva. Nem élhetünk nyugodtan amíg a többiek is életben vannak.

- Terhesen nem vadászhatsz rájuk! A baba most mindennél fontosabb.

- Tudom, épp ezért kell eltűnnünk Los Angelesből az esküvő után, hogy véletlenül se találjanak ránk ha esetleg bosszút akarnának állni rajtam vagy rajtad.

- Igazad van. Hová tudnánk költözni?

- Az lenne a legjobb ha az országot hagynánk el, nem csak Los Angelest. Mit szólnál ha Busanba költöznénk? A szülővárosodba.

- De azzal ugye tisztában vagy, hogy az FBI-tól is búcsúzhatok ha Busanban akarunk élni?

- Szívem tudom, hogy nem lesz könnyű de...nincs más választásunk. Miután megszültem a kicsit, én is keresek valami munkát és talán...visszajövök ide és a többiek nyomába eredek.

- Most a te és a baba egészsége a legfontosabb. Ráérünk még ezzel foglalkozni.

- Én csak azt akarom, hogy a gyerek biztonságban nőjön fel, hogy ne keljen félni attól, hogy bármelyik pillanatban megtámadhatnak minket.

- Teljesen egyetértek, de nem kell félned. Én itt vagyok és az életemet adnám érted és a gyerekünkért.

- Szeretlek.

- Én is téged, szépségem. - megcsókolták egymást.

Bocsi hogy nem tudtam tartani az ígéretem de tegnap sok dolgom volt és nem volt időm erre a részre. Remélem tetszett. Komizzatok, vote-oljatok 😘

Bérgyilkos a szerelmemWhere stories live. Discover now