36.rész

298 17 9
                                    

- Mi a fene? - mondta magában és zsebre tette az egyik dobócsillagot.

- Hol van eddig Tae? - kérdezte Kook.

- Remélem nem rontotta el a gyomrát a kimchimmel. - hallatta Mileena.

- Biztos hogy nem. - nyugtatta Amanda. - Nagyon ízletes volt, ne aggódj. Ó már itt is van! - jött le sietve a lépcsőn.

- Carolyn, Kook köszönjük a vendéglátást! Nagyon finom volt a kimchi. Nekünk most Amandával mennünk kell. - hallatta Tae és mindenki értetlenül nézett rá.

- Valami baj van Hyung? - kérdezte Kook.

- Nem dehogy, csak eszembe jutott hogy anyám gyógyszereiért el kell mennem. Még egyszer köszi mindent. Gyere Amanda!

- Jól van. További szép estét! - hallatta Amanda zavarodottan és kisétáltak a házból.

- Sziasztok! - mondta Mileena.

- Mindjárt jövök szívem. - Hyungék után indult, Amanda már a kocsiban ült. Tae is készült volna beülni. - Tae! - odaszaladt. - Ez meg mi volt? Te nem szoktál így viselkedni szóval mondd el hogy mi bajod van! Mi zaklatott fel ennyire?

- Fogalmam sincs, hogy tudsz-e róla de...ezt jobb lenne ha kettesben beszélnénk meg. - mondta halkan.

- Oké.

- Akkor ülj be! Hazaviszem Amandát és megyünk hozzám!

- Csak szólok Carolyn-nek. - miután ez megtörtént elindultak Tae kocsijával és kitették Amandát a lakásánál és Tae hazafelé vette az irányt.

<Tae lakásán>

- Tudtam én,hogy nem anyukád gyógyszerei vannak a dologban. Szóval mi zaklatott fel ennyire, hogy egyszerűen fogod magad és elviharzol a barátnőm lakásából?

- A te barátnőd lakása egy valóságos fegyverraktár! És ki tudja még mi van nála.

- Miket hadoválsz itt össze?

- Nézd mit találtam Carolyn hálószobájának a padlója alatt! - kivette zsebéből a dobócsillagot.

- Te bementél a hálószobájába és mi a franc ez?! - kikapta a kezéből.

- Ez és még több kés is volt a padlója alatt és nem ám konyha kések, hanem harci kések. Támadó fegyverek, még tőröket is láttam nála és nunchakukat is. - Kook értetlenül hallgatta barátját. - Nem azért de szerintem Carolynnal valami nagy gáz van. Az még oké, hogy szolgálati fegyvere van de ilyen támadó fegyverekre mi szüksége lenne? - Kook lefelé nézett majd elkezdett kuncogni.

- Most mi olyan vicces?

- Tudod Tae, ezt nem gondoltam volna rólad.

- Mit?

- Azt hogy képes vagy így rágalmazni a lányt akit szeretek és aki veled is nagyon kedves. Mit ártott neked Carolyn?! - kezdte felemelni hangját. - Vagy csupán féltékeny vagy ránk? Hát persze! Tönkre akarod tenni a kapcsolatunkat.

- Te hallod magad Kook? Felfogod egyáltalán amiket mondasz? Hogy az ördögbe lennék féltékeny rátok?! Örülök, hogy együtt vagytok te hülye!

- Akkor miért csinálod ezt?

- Te tényleg meghülyültél! Ott van a kezedben egy kibaszott dobócsillag ami az imádott Carolynedé és téged ez egy kicsit sem aggaszt?! És ne mondd hogy ezeket önvédelemre használja mert a fegyverek amiket láttam a padlója alatt, megismétlem a padlója alatt, azok kurvára nem önvédelmi fegyverek voltak. Itt van ez a dobócsillag is. Tudtommal ez igenis támadó fegyver! Méghozzá arra való hogy beledobd valakibe. Mi van ha téged akar kinyírni ezekkel?

- Megvagy húzatva? Most már elég volt Tae! A baromságoknak is van határa és még képes is voltál beszerezni egy dobócsillagot.

- Jó, akkor nézd meg a saját szemeddel az ujjlenyomatokat! Majd meglátjuk kinek lesz igaza! Nem csak az én ujjlenyomatom lesz rajta. - felállt és elhagyta a házat.

Este 11 óra van és Kook csak fekszik a kanapén gondolkodva. Nem akarja elhinni Tae szavait és nagyon haragszik rá. Hogy terelje a gondolatait bekapcsolta a tv-t és egy koreai zene csatornára kapcsolt. Épp Jooheon-tól és I.M.-től (Monsta X) következett a Chinguhae című szám. Nézte egy darabig de aztán el is kapcsolta mivel ez a dal a barátságról szól és hallgatni se nézni se tudta ezek után.

Valamiért úgy érezte ha megnézné az ujjlenyomatokat a dobócsillagon az egyenlő lenne a Carolynnal szembeni bizalmatlansággal de valami legbelül azt súgta neki, hogy ellenőriznie kellene.

Meghoztam az új részt drágáim 😊 Szerintetek Kookie megnézi az ujjlenyomatokat? 😁 Mert ha igen akkor Mileena titkának annyi. Egyébként most nagy kedvencem ez az új zene Jooheon-tól és I.M.-től 😊 Nem kizárt hogy lefordítom és akit érdekel az majd megtalálja a fordítós könyvemben. Remélem  tetszett a rész. Komizzatok, vote-oljatok 😘









Bérgyilkos a szerelmemWhere stories live. Discover now