3.rész

575 31 2
                                    

Este 10:30 van. A helyszín Jimin villája,ami Los Angeles nyugati részén fekszik. A villát hatalmas, hangulatos kert veszi körül, a járda fehér kövekkel van díszítve. A ház mögött pedig a hold fénye ragyog az óceán vizén. Hirtelen kapu nyikorgás és magassarkú kopogás töri meg a csendet. Mileena volt az. A villát fegyveres őrök vették körül.

- A főnök már vár. Mi tartott ennyi ideig? - kérdezte Jin az ajtó előtt állva.

- Semmi közöd hozzá. Beengedsz végre? - hallatta Mileena.

Az emeletre két oldali lépcsők vezettek fel. Mileena a jobb oldalin felsétált majd elindult Jimin dolgozószobája felé és bekopogott.

- Jó estét uram! Hívatott? - kérdezte.

- Igen Mileena, hívattalak és késtél. - fekete bőrfotelében, öltönyben,karba tett kézzel hallatta. - Tudod,hogy nem szeretem ha valakire várni kell.

- Elnézést kérek, többet nem fordul elő. - lefelé nézett és kezeit babrálta.

- Azt ajánlom is. A legjobb bérgyilkosomtól elvárom a pontosságot. - mondta Jimin.

- Akadt egy kis probléma, de megoldottam mint mindig, ezért késtem.

- Jól van, most az egyszer elnézem de csak neked. Foglalj helyet! Egy újabb megbízás miatt hívtalak ide, ez az ember a célpont. - hallatta Jimin majd Mileena elé csúsztatta a dokumentumokat. Mileena elkezdte nézegetni, lapozgatni az áldozat fényképeit és adatait.

- Egy bankár? - kérdezte Mileena.

- Így van. Minden lényeges információ a kezedben van a meggyilkolásához. Hova szokott járni,mikor,kivel,családtagok stb. Csak vész esetére, jó ha tudsz ezekről a dolgokról.

- Ha megenged egy kérdést...ez a fickó ártott a cégeinek? - kérdezte Mileena, bár kissé félve tette fel ezt a kérdést, tudta,hogy Jimin gyűlöli ha kérdezgetik a gyilkosság miértjeivel kapcsolatban.

- Tudod mi az első számú szabály, nem kérdezünk csak teljesítjük a küldetést. Szeretném ha ez a gyilkosság még ma éjfélig megesne, neked ez nem jelent gondot. - hallatta Jimin.

- Nem jelent gondot Mr.Park.

- Akkor menj! Nézd át még egyszer az adatokat és intézkedj minél előbb!

- Rendben. - mondta Mileena.

Miután a nő távozott Jimin-től, haza ment saját lakásába bár nem volt hasonlítható Jimin káprázatos villájához, de ez a ház is nagyon szép volt és szintén a kert virágai színezték be az udvart.

Mileena alaposan áttanulmányozta a bankárról szóló információkat majd bement az egyik eldugott helységbe ahol fegyvereit tartotta. Ez a titkos fegyverraktár a hálószoba mellett található és csak kóddal lehet bejutni oda. Miután beütötte a kódokat, kiválasztotta a fegyverét és el is indult teljesíteni a feladatát. A bankár irodája a legfelső emeleten helyezkedett el és még ott tartózkodott munkájába belemerülve, épp ezért Mileena keresett egy olyan épületet ahol tisztán rálátott a célpontra mesterlövész puskájával. A bérgyilkosnő 500 m-re távolabb eső pontot választott ki feladata végrehajtásához, nem jelentett neki problémát ilyen távolságból "leszedni" valakit. A bankár oldalát vette célba és 2 mp alatt a lövedék már ki is lyukasztotta az áldozatot, majd küldetése teljesítésével eltűnt az éjszakában.

Tudom ez rövid lett, de ebben a részben csak ezt a gyilkosságot szerettem volna bemutatni. Úgy gondoltam a folytatást inkább a következő részben írom meg. Ígérem az hosszabb lesz, puszi <3 :)



Bérgyilkos a szerelmemWhere stories live. Discover now