52. { Final mi final }

6.7K 312 97
                                    

Hikayemi okuyan herkese teşekkürler :) artık devam edemeyeceğim ve final yapmayı gerek gördüm arada çok uzun mesafe oluyor ve okumayı bırakıyorsunuz. böylesi herkes için daha iyi olacak :) 

"0"

Koca bir sıfır kalırdı bazen insanın elinde ve o anda hissettiğin hiçtir!

Kaybolursun,

Yıkılırsın,

Çaresiz ve kimsesizsindir,

Kim olduğun ve ne için mücadele ettiğin anlamsızdır. Güneş doğar doğar doğar ama aydınlatamaz gününü sallantıdasındır; ve yürüdüğün yol bir yere götürmez seni yalnızsındır; caddeler soğuk ve ıslaktır. Üşürsün, titrer bacakların ince kapşonunu çekiştirirsin yine de fayda etmez. Küçüksündür, yaşının bir önemi kalmaz!

Geceler daha beterdir. Daha sessiz, ıssız ve ürkütücü!

Vazgeçersin...

Kendinden ve her şeyden...

Soluğu uçurumun kıyısında belki de kornası ardı ardına çalan bir komyonun önünde alırsın.

Bir anda sonuna kadar açılır gözlerin, bambaşka bir dünyanın kapıları açılır. Önemlisindir, nereden geldiğini kimse önemsemez. Etrafta ki tüm gözler sanki bir hazine keşfetmişçesine ışıl ışıl bakar. Adına umut dedikleri bir aşı aşılarlar, düşsen de ayağa kaldıran, sevmesen de sevdiren, öğreten ve geliştiren bir mücevher gibi işlenirsin, kıymet kazanırsın, yetenekli, güçlü ve göz alıcıdırdır! Yaptıkların değerlidir.

Sen artık o soğuk ve ıslak sokakta tek başına yürüyen değil, tek başına kalanları koruyup kollayansındır.

Aslında tüm serüven böyledir, hikayeler farklı! Gizli istihbaratın içinde bir güneş gibi doğarsın! Bazen en önde yürüyen olursun, bazen kapkaranlık bir gece gibi çökersin!

Kimse bilmez kimsin, nerelisin, ne yapıyorsun, neden buradasın? Hepsi bir sırdır. Kurallar vardır, keskin çizgiler yine de özgürsündür. Kendi dünyanın tanınmasan da en değerli hazinesisindir.

******

Tüm bunlara rağmen her güne uyanış farklıdır. Bazen bir düşmansındır, bazen savaşçı, bazen silah, bazen kurtarıcı... Ansızın belki bir gün gözlerini açarken yaptıkların arkanda, yapacaklarında hep önünde bekler. Belki de o sabahların birinde hiç birini yapamadan bir yıldız gibi kayıp gitme ihtimalin hep yüksektir. Çünkü ışık yakarsan, ışığını söndürmek için tepene çökecek çok fazla düşmen vardır. Bu yüzdendir tüm zorlukların içinde mücadele edebileceğin için seçilmişsindir. Çünkü sen düşsen de amacını gerçekleştirmek yıkılmayansındır, pes etmeyensindir!

Tek başına başlarsın, senden istenen budur hep tek kalacaksındır. Bazen şartlar değişik bir evin içinde senin gibi olan bir sürü insanla alırsın soluğu, zıtlıklar, farklılıklar, inatçılıklar arka arkasını bırakmaz. Kızarsın, öfkelenirsin daha çok hırslanırsın kimseye ezilmediğin gibi kendin gibi olana da boy göstermek istersin ama bir yumurtayı kıramazsın. Utanırsın, sonra da haline gülersin.

Şüpheye düşersin, kuşkulanırsın bu işin altında başka şeyler olduğuna adın gibi emin olursun. Bir görevin hayatını ne kadar çok değiştireceğini o an bilemezsin!

Geçmişi düşünürsün ama gelecekten asla vazgeçmezsin! Kendin dışında herkesi kandıra bilirsin ama kendin gibi olana bir bakışın yeter seni anlatmaya...

Ya sesin büyüsüne kapılırsın ya kokun esaretine ya da hiç ummadığın anda bir çift gözün esiri olursun. Olursun olmasına ama kabul etmezsin! Canın yanar, can yakarsın!

Görevimiz Tehlike 《TEHLİKELİ OYUNLAR SERİSİ I 》TAMAMLANDI  Where stories live. Discover now