41. { Tatil I }

6.2K 366 50
                                    

Bu bölümü sabırsızlıkla bekleyenlere ithaf ediyorum :)

Medya: Tekin ve Bukre 

-Okuyunuz Lütfen-

Bu bölüm sadece Tekin ve Bure'den oluşmakta aslında bölümü planladıgım bir şekilde bitmedim bölüm bekleyenleri uzun süredir beklettiğim için yayınlamak istedim. Bölümün gecikme sebebi beklediğim ilgi ve desteği göremiyorum buda morel ve motivasyonumu düşürüyor yazma hevesimi kırıyor yine 41. bölüme kadar tek başıma tek başıma gelebildiğim için kendime şaşırmıyor değilim sanırım umudumu kaybetmediğim için fazlasıyla uzun bir bölümle karşınızdayım okuyan herkesten beğeni ve yorum bekliyorum.

-Keyifli Okumalar -

Eraysız biten tören ve davetlilerin gönderilmesiyle istihbaratı büyük bir sessizlik kaplamıştı. Mislina hayatının en önemli noktasında bulunan kardeşinden neden uzakta kaldığını tüm nedenleriyle öğrenmişti. Sindirmesi biraz zor olsa da artık yapabileceği kaçan günleri telefi etmekti.

İki günün sonunda Bay Kara ajanlarını toplantı odasında toplamıştı. "Sizi buraya neden topladığımı merak ediyorsunuzdur. Hepiniz zor zamanlar geçirdiniz bunu için kısa bir tatilin iyi geleceğini düşünüyorum. Kalacağınız yerler ayarlandı. Yola istediğiniz zaman çıkabilirsiniz." Diyerek ajanlarına ne bir söz hakkı ne de itiraz hakkı tanımıştı.

Tabi ki de bu tatil en çok Tekin'in gözlerinin ışıldamasına sebep olmuştu. Aklında kırk tilki Bukre'yi tavlayacağı bu fırsat, Tekin'i heyecanlandırmaya yetmişti.

Bay Kara ayağa kalkarak, hayatıyla bütünleşmiş ciddiyetini bir köşeye koyarak sırıtmıştı. "Hepinize iyi eğlenceler!" diyerek çıkış kapısına yürüyüp çıktığında herkesi bi' şok dalgası gelip geçmişti.

Korkut'un parmakları arasında ki kalemin hareketi durmuştu.

Bay Kara alışkın olunmadık bir tavırla herkesi çarpmıştı. J

Maria, Mislina'nın masanın üstünde ki elini tutarak dostça sıktı. Mahcuptu! "Bu tatil hepimize iyi gelecek," derken dudaklarında tatlı bir burukluk vardı.

Mislina inci gibi dişlerini göstererek gülümsemişti. Maria'nın kendisini suçlu ve mahcup hissetmesini istemiyordu. Saklanan sırrı dolaylı yollardan söylemiş olsaydı da Mislina'nın hüznü ve yıkımı değişmeyecekti sadece biraz geciktirecekti. Bunun için yufka yürekli dostunun kalbinin burulmasını ve kendini hatalı görmesine dayanamıyordu.

"Öyle olacak güneş, deniz, kum yenileceğiz!" içtendi! Maria'nın da günler sonra neşeyle gülümsemesine sebep olmuştu.

Eric, Maria'nın gülümseyişiyle huzursuzluğu bulut gibi dağılmıştı. Tatil, herkese iyi gelecekti.

****

Herkes hazırlanmak ve yola çıkmak için dağıldığında Tekin zaman kaybetmeden evine gelerek, valizine gelişi güzel eşyalarını atmaya başlamıştı. Aklından geçenlerden Bukre'nin haberi yoktu ve genç kadını yola çıkmadan yakalaması gerekiyordu.

Üzerinin de ki takım elbiseden kurtularak rahat kıyafetler giyip, güneş gözlüğünü takmıştı. Küçük valizini alarak evden çıkarak seri hareketlerle valizini arabanın bagajına yerleştirip üstü açık arabasının kapısını açmadan şoför koltuğuna kapının üstünden atlayıvermişti.

Ellerini birbirine çarparak kocaman sırıtan Tekin bir çocuk kadar heyecanlıydı. Keyfi ve neşesi yerinde arabayı kullanmaya başladığında tek eliyle direksiyonu tutarken radyodan yabancı bir müzik kanalı açmıştı.

Görevimiz Tehlike 《TEHLİKELİ OYUNLAR SERİSİ I 》TAMAMLANDI  Where stories live. Discover now