39. { Balo }

5.5K 413 57
                                    

Ben geldim yeni bölümle :) Bu bölümü @suskunlugunozlemi adlı kişiye ithaf ediyorum :) Aşka Dönüş hikayesi ile sizinde bol bol keyifleneceğinizden eminim bakmadan geçmeyin :)

LÜTFEN OKUYUN!

Arkadaşlar 54K'yız ama ben bu ilgi ve alakayı göremiyrum okunma sayısı ile begeni arasında dağlar kadar fark var. Lütfen bu farkı kapatalım. Yorumlara değinmek bile istemiyorum çok çok az lütfen yorum yapmaktan çekinmeyin yorumlara cevap vermemezlik yapmıyorum. İnsan yemiyorum yazar-okur ilşkisinden daha çok arkadaş olmayı isterim :) Bu kadar sitemin ardından yorum ve begeni yaparsınız artık değil mi ;) Yorumlarda görüşelim (:

Fırtınalı günler geride dinginlik bırakırken, sessizlik huzur mu getirir bilinmezdi.

Yeni neslin ajanlarının günüydü bugün! On dört yıllık eğitim bitmiş, tehlikeli sulara açılanacak ilk kulaç bugün atılacaktı. Dövmeler sahiplerini bulacaktı.

Okyanus bu geceye şahitlik ederken, balıklar istihbaratın etrafında camlara çarpıp kaçarak geceye renk katıyor, adeta bir akvaryumun içinde hissi yaratıyordu.

Eğlenceli ama gürültü oluşturmayan müzik salonda yankılanırken, herkesin keyfi oldukça yerindeydi. Birçok kişi bu başarıyı yakalamış olan gençlerin kutlu gününü kaçırmak istememiş ve soluğu burada almıştı. Yılların eskitemediği devlet adamları gelecek nesle gururla bakıyor ve böyle bir gecede bulundukları için onur duyuyorlardı.

Enver, içinde buz parçacıkları bulunan viskisinden bir yudum alarak, salonu kısılmış kehribar rengi gözleriyle kısa sürede tarasa da henüz Mislina'yı görebilmiş değildi. Nerede bu kadın? Derken tam, merdivenlerin başında gözüken Mislina ile genç adamın adate nutku tutulmuştu. Yanlış görme ihtimali %0 olsa da Enver, yine de gözlerini açıp kapatmaktan geri duramadı. Öfke çığ gibi içinde büyüyerek çoğalırken, öldürücü bakışları ahenkli bir şekilde merdivenlerden inen Mislina'ya ulaşıyor ama etki etmiyordu.

Mislina'nın her adamında yırtmacı daha da açılıp, pürüzsüz bacağı ortaya çıkıyordu. İnce askılar ile tutturulmuş kırmızı elbisenin göbeğine kadar derin olan göğüs dekoltesine Enver değinmek bile istemiyordu. Taş kesilmek değimi Enver'e şuan cuk diye oturmuştu.

Her zaman toplu olan saçlar bugün dalgalar halinde omuzlarına dökülmüştü. Yüzünde ki hafif makyaj genç kadının mercan mavisi gözlerini daha çok ortaya çıkarmıştı. Elbisesi ile uyumlu mat kırmızı ruju kıvrılan dudaklarında öpmek için kışkırtıcı bir davet gibi duruyordu.

Tüm salon büyülenmişçesine art arda inen göz kamaştıran güzelliklere bakıyordu.

Açelya Mislina'nın arkasında bembeyaz elbisesi ile bir kuğuyu andırıyordu. İnce askılar her an düşmeye hazır, derin göğüs dekoltesi gözler önüne daha çok serilecek gibi duruyordu. Sırt dekoltesi elbise ile birleşirken, fazlasıyla açık olan elbisenin içinde Açelya hiç olmadığı kadar cüretkar bir zarafet sergiliyordu.

Korkut kararan bakışlarını, Açelya'nın okyanus gözlerinde çekemiyordu. Aklından ne geçirdiği kesinlikle okunmuyordu ve genç kadının avuç içleri terlemeye başlamıştı.

Maria ise zümrüt yeşili balık model vücudunu saran ve tüm kıvrımlarını ortaya çıkaran elbisesi ile merdivenlerden inmeye başladığında; Eric yutkunmakta zorlanmıştı. Neredeyse yudumladığı içkisini geri püskürtecekti. Maria zaten çok güzeldi. Şimdi ise güzelliğine eklenen süsü ve can alıcı gülümsemesiyle yıldız gibi parlıyordu.

Bukre, siyah dizlerinin üzerinde biten straplez bir elbise, ayağında stilettolar ile sade ve şık olmayı başarırken, tüm sadeliği ve güzelliğiyle Tekin'in nerede olduğunu unutturmuştu. Tekin adeta ağzı açık ayran budalası gibi kalakalmıştı. Saçlarını toplamış, öpülesi ince ve zarif boynu gözler önüne çıkmıştı.

Görevimiz Tehlike 《TEHLİKELİ OYUNLAR SERİSİ I 》TAMAMLANDI  Where stories live. Discover now