Hoofdstuk 39

1.6K 58 6
                                    

Harry Styles

Na veel gedoe is Harry weer naar Newcastle gegaan. Taylor was het er totaal niet mee eens en dwong hem om niet te gaan. Uiteindelijk gooide hij alles eruit. Alles. Zijn gevoelens voor Desteny zijn nog niet weg en dat weet Taylor inmiddels ook. In eerste instantie was ze ontzettend kwaad, maar daarna pakte ze hem vast, keek hem recht in de ogen en vertelde hem dat hij zijn gevoel achterna moet gaan. Natuurlijk vond hij het vreselijk voor Taylor, maar hij was allang blij dat ze uiteindelijk door had hoe diep de liefde voor Desteny zit. En hij weet dat hij binnen nu en een paar dagen volop verschijn in de media vanwege Taylor. Het is uit, en geloof het of niet, zo snel als een mens kan bedenken, weet de hele wereld het. Maar het kon Harry niets meer schelen. Ze mochten allemaal weten dat hij Desteny terug wilde. Maar of zij dat wilt? Hij heeft helaas geen goed gevoel daarover. Maar, als hij iniedergeval zelf persoonlijk zijn gevoelens aan haar kan vertellen, voelt hij zich al een stuk beter. Harry heeft ingecheckt in het hotel en is blij dat hij voor een tijdje verlost is van Tom. Harry heeft rust, maar ook hij, zal snel weten wat er speelt. Maar het boeit hem niks. Het is voor hem heel simpel, of hij accepteert zijn gevoel, of hij rot maar op. Natuurlijk kan dat niet zomaar aangezien hij Harry zijn manager is. Dus hij moet het wel accepteren.

Voor even ligt Harry in bed om na te denken hoe hij het gaat aanpakken vandaag. Hij weet niks van Desteny. Of ze terug naar haar vader is gegaan, nogsteeds rond zwerft of misschien helemaal niet meer leeft. Daarom besluit hij naar het centrum te gaan vanmiddag en misschien komt hij dan een stap verder. En daarna gaat hij naar het huis van haar vader. Wat hij daar aan zou treffen, is onzeker. Haar vader was toen die tijd alcohollist en Harry weet dus niet waar hij toe in staat is. Hij herkend hem waarschijnlijk niet.

Na een uur op bed te hebben gelegen, frist Harry zichzelf op om richting huize Desteny te gaan. Zijn onderbuik kriebelt en normaal gesproken zou zoiets goed moeten voelen, maar deze keer is hij onzeker.

De rit naar de straat van Desteny haar huis verloopt soepel. Niemand vliegt Harry om de hals of schreeuwt zijn naam. Godzijdank. Hij trekt aan zijn kraag, haalt nog diep adem en daarna laat hij zijn vingers naar de deurbel gaan. Hij heeft aangebeld en nu kan hij niet meer terug. Een man doet de deur open en kijkt Harry nadenkend aan.
'Hallo?' Het komt er vragend uit bij de man. Harry twijfelt of dit haar vader is. Hij ziet er niet uit als een alcohollist. 'Uhm, hallo...Is Desteny thuis?' De man knikt. Zijn hart maakt een sprongetje. Hij scant hem van top tot teen en zijn ogen worden daarna groot. 'Harry Styles?' Voorzichtig knikt Harry, en zet een stap terug. Hij weet niet wie dit was - wel dat het haar vader is, maar hij weet niet waar hij toe in staat is. 'Kom binnen jongen.' Wat verbaasd loopt Harry achter de man aan, waarna ze plaats nemen op de bank. Je zou niet zeggen dat dit een huis van een alcohollist is, denkt Harry. Het ziet er spik en span uit. 'Harry, vertel. Wat brengt je hier?' Harry weet niet zo goed wat hij moet zeggen. 'Geen paparazzi bij je? Ik wil graag op de achtergrond blijven.'
'Het is veilig. Er is niemand in de buurt,' stelt Harry hem gerust. 'Weet je Harry, ik weet alles. Desteny heeft mij alles verteld en je mag gerust weten dat ik behoorlijk boos was dat je haar hart brak, ze was er kapot van. Maar als ik nu naar haar kijk, zie ik een sterke verzekerde vrouw. Ze is niet meer de Desteny zoals vroeger. En ook ik, ben clean. We zijn allebei veranderd.' Harry weet niet wat hij hoort. Desteny is dus weer terug bij haar vader en ze hebben allebei gevochten om clean te zijn. 'Nu wil je vast weten waar ze is, toch?' Harry knikt. Hij is bloed nerveus. 'Ze is boven, en ik laat jullie alleen.' Vlinders ontstaan in zijn onderbuik. Het moment is hier. Het moment dat hij Desteny na een lange tijd weer onder ogen gaat komen. Hoe reageert ze? Zou ze hem vergeven? Zou ze het weer opnieuw willen proberen? Of is hij nu gewoon een beroemd persoon voor haar? Of kijkt ze nogsteeds naar meer dan dat?

I found you (Harry Styles)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu