Hoofdstuk 9

2.3K 92 6
                                    

Desteny maakt zich klaar voor vanavond: het concert van Harry. Hij heeft haar een golden ticket gegeven, zodat ze helemaal vooraan mag staan. Ze had hem honderd keer verteld dat dat niet hoefde, dat ze op een normaal plek wilt staan of zitten aangezien er vele andere fans zijn die het ook verdienen. Maar ze kreeg hem niet overgehaald. Harry is waarschijnlijk op dit moment aan het soundchecken terwijl Desteny nerveus door de kamer ijsbeert. Sinds de kus van de afgelopen avond, is ze gewoon zenuwachtig als ze weet dat ze hem onder ogen gaat komen. Maar wel zenuwachtig op een goede manier.

Desteny loopt het hotel uit. Na het concert haalt ze haar spullen op en moet ze uitchecken. Het is zoals ze al dacht weer behoorlijk druk op de straten. Vele meisjes hoort ze fangirlen en deze keer, voelt het alsof ze mee mag doen. Maar toch houd ze zich aardig in. Het zou raar zijn om in haar eentje te gaan gillen. Ze is zeker fan van Harry geworden, maar op een andere manier. Wanneer ze bij het stadion aankomt, ziet ze een enorme grote poster hangen van Harry. Ze staat blijkbaar stil aangezien er mensen tegen haar opknallen. 'Kijk is uit, ik wil vooraan staan!' gilt iemand naar haar. Ze wilt nog roepen dat ze daar absoluut geen moeite voor hoeft te doen, maar ze laat het voor wat het is. Al die duizenden mensen, zij hebben geen idee dat ze gisteren avond nog met Harry Styles gezoend heeft. Niet dat ze het zouden geloven, maar zij weten allebei de waarheid. Desteny hoort het gedreun van de muziek, en ze hoort Harry zijn stem galmen. Iedereen gilt, terwijl ze allemaal nog buiten staan. Harry heeft haar uitgelegd welke ingang ze moet nemen en daar is ze inmiddels aangekomen. Jarloerze blikken schieten langs haar heen. Het is niet dat ze zich meteen verwaand voel aangezien ze haar achtergrond niet kennen, maar toch vind ze het diep van binnen grappig. Het is haar duidelijk dat de mensen met de golden tickets als eerste naar binnen mogen. Ze kijkt nog even achterom, waar wel duizenden mensen nerveus staan te wachten. 'Je tickets, alsjeblieft.' Ze geeft de man haar ticket en met een opgetrokken wenkbrauw kijkt hij ernaar. 'Is er iets mis?' vraagt ze, lichtelijk in paniek. 'Harry wenst jou veel plezier?' Hij laat haar het geschreven bericht zien wat op de achterkant van de ticket staat. Zelf had ze het nog niet eens gezien.

Have fun tonight. Can't wait to see you. X Harry.

'Het was een grapje van iemand.' De man zou het toch niet geloven. Hij is ook maar een beveiliger die zijn geld op deze manier moet verdienen.

Desteny komt aan in het grote stadion en ze kijkt haar ogen uit. Het is enorm groot. Ze draait een rondje en kijkt naar alle stoeltjes die zich bovenaan het stadion bevinden. Nu is het nog leeg, en ze is benieuwd hoe het eruit gaat zien als iedereen er is. Er word zelfs drinken gebracht, terwijl je dat normaal moet kopen en dan je plek misschien wel kwijt bent. Maar hier krijg je het gewoon. Desteny bekijkt het podium wat aardig groot is voor iemand die hier alleen staat. Ze kan niet wachten tot hij op komt. Maar dat duurt nog anderhalf uur.

De tijd gaat aardig snel en alle mensen zijn in het stadion. Het ziet er prachtig uit. Dat Harry zoveel fans heeft verbaasd Desteny niks. Ze voelt hoe trots ze op hem is en het flitst door haar hoofd wat er gisteren avond gebeurd is. Vlinders fladderen in haar buik. Het is een mengeling van zenuwen en het bekende "ik ben verliefd"-gevoel.

Het word donker in het stadion en iedereen begint te gillen. Voor even voelt Desteny een steek in haar linker oor maar gelukkig verdwijnt dat al snel. Haar hart maakt een sprong wanneer ze Harry aan ziet komen lopen. Ze scant hem van top tot teen en ziet een heel andere kledingstijl dan ze al die dagen had gezien. Ze grinnikt. 'Hello New-Castle! How are you?!' Iedereen begint te gillen, te krijsen en waarschijnlijk te huilen. En ook Desteny kan het niet drooghouden wanneer hij het nummer Sign Of The Times aan het zingen is. Ze kan zien aan Harry dat hij zoveel plezier heeft in zijn werk. Hij geniet intens van het moment. Zijn moment. Hij doet waar hij goed in is, en dat maakt hem gelukkig. Zijn ogen kruisen die van Desteny en hij glimlacht naar haar. Wanneer hij zijn lied gedaan heeft, begint hij iets te vertellen. Hij kijkt Desteny nog een keer aan ze weet hoelaat het is. Ze schud haar hoofd. 'Niet doen, alsjeblieft.' Ze hoopt dat hij kan liplezen want ze wilt niet dat hij over haar gaat beginnen waar duizenden mensen bij zijn. Ze wilt niet in het middelpunt staan van de aandacht.

I found you (Harry Styles)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu