Hoofdstuk 13

2.1K 86 11
                                    

Harry Styles

Harry ziet haar vanuit zijn auto raampje weglopen. Ze zou geen idee hebben waar ze naartoe zou moeten. En daar maakt hij zich het meeste zorgen over. Waar ze gaat slapen, en of ze de koude winter wel zou overleven. Het is dat hij van management niks mag wat betreft Desteny, anders had hij haar desnoods zijn huis gegeven, ook al is hij vaak weg. Maar alles beter dan dit. Maar helaas, het kan niet. Harry plugt zijn oordopjes in en kijkt naar buiten. Het is donker. De wolken geven aan dat het wederom gaat sneeuwen. Harry besluit Desteny een bericht te sturen, om te vragen of het goed met haar gaat. Misschien is het een kansloze vraag, maar alsnog doet hij het. Ookal zou ze sturen dat ze oké is, weet hij diep van binnen heus wel dat dat niet zo is.

Harry en zijn team komen aan bij het vliegveld en natuurlijk is alles weer afgezet voor alle fans. Ookal is het inmiddels midden in de nacht, overal zijn wel fans te vinden. In de verte ziet Harry het kleine privé vliegtuigje al staan, die hem brengt naar de volgende bestemming. Ondanks dat zingen zijn grote passie is, en touren leuk is, merkt hij toch dat hij behoorlijk moe is. De tour is pas over drie maanden afgelopen, en zelfs dan gaat hij nog heen en weer de wereld over. Zelfs voor een interview. Wat wanhopig kijkt hij elke keer naar het startscherm van zijn mobiel. Maar nog geen reactie van Desteny. 'Harry, we gaan naar binnen.' Harry zijn spullen worden afgegeven aan mijn twee beveiligers.
'Let's go.' Samen met zijn twee bodyguards loopt hij het gebouw in van het vliegveld. 'Harry! Harry!'Het gegil dringt zijn oren binnen. En wanneer ihj tussen de hekken doorloopt, voelt hij vele handen tegen zijn arm aan. Hij schenkt ze een glimlach en zwaait af en toe. Ook worden er een paar handtekeningen geschreven, en een paar foto's geschoten.

Na twee uur komt het team eindelijk aan bij het vliegtuigje. Normaal gesproken ben je er binnen een kwartier maar aangezien de boel werd opgehouden door fans, duurt het in hen geval iets langer. 'Harry gaat het wel goed? Je ziet er moe uit.' Harry draait zich om en ziet een meisje van een jaar of twaalf. Althans, die leeftijd zou hij haar gegeven hebben. Aangezien er buiten nog dranghekken staan, kunnen de fans mee naar buiten. Maar er staat maar één persoon. 'Ik zag je op het internet met een meisje, ze is zo mooi!' roept het meisje waarna ze mee moet met haar moeder. Een knoop kan Harry voelen in mijn maag wanneer alle ogen op hem gericht voelt van de crew. Harry wist dat het uit zou komen. 'Harry? Welk meisje?'
'Het maakt niet uit.'
'Harry, je weet wat ik gezegd heb, toch?' Hij knikt. 'Ik weet het. Ik zie haar toch nooit meer.' Hij voelt een steek door zijn hart gaan wanneer hij deze woorden uitspreekt. Waarschijnlijk omdat hij vrijwel bijna zeker weet dat hij haar inderdaad nooit meer terug zou zien.

Het vliegtuig hangt in de lucht, en het enige wat Harry wilt is muziek luisteren. Niemand moet op dit moment tegen hem praten. Elke keer denkt hij aan Desteny. Wat zou ze aan het doen zijn? Kan ze wel slapen? Zou ze gesnoven hebben? Heeft ze genoeg te eten en te drinken? Vele vragen spoken door mijn hoofd en hij heeft er geen antwoord op. Hij heeft er geen grip op.

'Harry, we zijn er. Frankrijk.' Harry kijkt om zich heen en merkt hoe diep hij geslapen had. 'We hebben een hotel voor je geboekt, waar je de komende week verblijft. Daarna gaan we terug naar Los Angeles. Dan heb je weer even rust.' Hij probeert zijn enthousiasme te verbergen maar man, wat is hij blij dat hij bijna naar huis kan. Zijn moeder en Gemma zullen op bezoek komen en daar heeft hij ontzettemd veel zin in. Zijn eigen mensen om zich heen, die hem niet zullen veroordelen. Maar hem accepteren zoals hij werkelijk is. Geen zanger met geld, maar gewoon een normale jongen. Precies zoals Desteny over hem dacht. Het lopen tussen de mensenmassa gaat zoals gewoonlijk weer lastig. Er word aan Harry geplukt, en meisjes schreeuwen zijn naam. Hij zwaait maar wat, en het gehele ritueel speelt zich opnieuw af. Hij et mijn pokerface op, want goed voelt hij zich totaal niet. Hij maakt zich zorgen om Desteny, want hij heeft nogsteeds niets gehoord. Hij heeft haar niet voor niks een nieuwe mobiel gegeven. Zij zit in New Castle, terwijl hij in Parijs zit. Hij had gewild dat hij haar mee kon nemen. Maar zoiets is onmogelijk.

I found you (Harry Styles)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu