18. What the hell?

2.8K 125 9
                                    

Část je věnovaná Mishel :3 (@mishelbiebs) ..Užij si část :)

 

Z pohledu Justina:

Seběhl jsem po schodech dolů a odhodil svůj batoh ke svým zbrusu novým botám. Zaběhl jsem do kuchyně, kde mě na stole čekala snídaně a lístek od mámy, na kterém stálo, že se dneska vrátí z práce o něco později. Pomačkaný papírek jsem odhodil do koše a nacpal do sebe jeden lívanec, zatímco ten druhý jsem si vzal do ruky s sebou.

Z lednice jsem vytáhl pomerančový džus, ze kterého jsem si odpil a následně ho vrátil na své původní místo. U hlavních dveří jsem si obul nové boty, čekající až je konečně provětrám. S taškou na jednom rameni jsem vyšel k autu a nasedl na místo řidiče. Snědl jsem druhý lívanec a mastné ruce si utřel do tmavých kalhot.

Cestou do školy jsem neustále přemýšlel nad pátečním plesem; lépe řečeno nad dívkou, která zaplňovala mou mysl celý víkend. Nikdy jsem nenechal žádnou holku, aby nade mnou mohla mít takovou kontrolu. Jindy bych nad tím prostě mávl rukou, ale ona byla jiná. Jako by se snažila zůstat pro všechny tajemstvím.

***

Králem a královnou plesu se stávají...Princ a popelka!” Hned jak jsem se spolu s Ryanem a Chazem vrátil zpět do tělocvičny, uslyšel jsem hlasitý potlesk. Překvapeně jsem zůstal stát v záři reflektorů a nechal cizí ruce, aby mě dostrkaly až k pódiu. Tohle bylo to poslední, co jsem jsi v tu chvíli mohl přát.

Falešně jsem se usmál na slečnu Burton a nechal ji, aby mi na hlavu nasadila korunu. Pořád jsem doufal, že se objeví královna plesu, aby mohla převzít svou korunku. Protentokrát bych ji nenechal utéct, ale jak se zdá, nejevila o ten ničemný plast žádný zájem.

Zaskočeně jsem zíral na mikrofon, který mi slečna Burton držela před obličejem a přemýšlel, co bych měl říct. „Um, já...Chci poděkovat všem lidem, kteří mi dali hlas. Opravdu si toho cením a jsem rád, že jsem mohl být zvolen za krále plesu. Ještě jednou díky!” připadal jsem si jako kretén. Ovšem ten závistivý pohled, kterým se na mě dívali ostatní kluci, za to stál.

Slečna Burton několikrát volala královnu plesu, ale už po druhém upozornění jsem věděl, že prostě zmizela. Jelikož všichni doufali, že se konečně dozví jméno té záhadné krásky, nakonec si stejně jako já zklamaně povzdechli.

Na pódium přišla dívka s druhým nejvyšším počtem hlasů, což byla Holly; Holly-Nevím jak dál. Když jsem si uvědomil, že je to ta, se kterou jsem měl na Ryanově párty sex, okamžitě jsem uhnul pohledem. Bože, za co mě trestáš?

Měla na sobě odporný kostým, ve kterém se podobala na lacinou prostitutku. Jsem si zcela jistý, že mojí tajný krásce by ta korunka slušela víc. Byla tak obyčejná a přitom neobyčejná. Styl, jakým se pohybovala při našem tanci, byl přímo nádherný. Jako by se bála, že když ukáže svou tvář, všechna naše vzájemná náklonnost při tanci pohoří.

***

Na svém obvyklém parkovacím místě jsem prudce šlápl na brzdu. Byl jsem natolik zamyšlený, že jsem to málem napálil do Ryanova auta. Hádám, že by z toho nebyl nadšený. Když jsem se ujišťoval, že mám všechno, uviděl jsem na sedadle tenký zlatý náramek. Když jsem ho spatřil, vzpomněl jsem si na to, jak zářil v té temné chodbě. Byl by to hřích, kdybych ho nevzal. Je to moje jediná šance, jak vypátrat tu dívku z plesu.

Jelikož mi nejspíš vypadl z kapsy, znovu jsem ho tam strčil a s hlubokým nádechem vystoupil z auta. Vsadím se, že celá škola diskutuje o tom, proč nebyla Benson na plese. Koho to zajímá? Mně tím udělala nesmírnou laskavost. Byl bych mnohem radši, kdyby se objevil někdo, kdo by věděl jméno mé záhadné krásky. Vlastně ani nevím, jak bych ji měl oslovovat. Myslím, že prozatím zůstaneme u té krásky.

Dangerous PrincessKde žijí příběhy. Začni objevovat