44❤

5.3K 259 28
                                    

Právě jdeme z letiště ven, kde nás má čekat Harry. Justin má svou ruku propletenou s tou mou. Stále jsem z toho v šoku. To jak se zachoval a to jak se chová teď. Někomu by jsme mohli připadat jako pár, ale to my dva nejsme. Jsme v komplikovaném vztahu. On můj únosce, ale teď se to může zdát, že jsem u něho dobrovolně. Přece jsem měla šanci od něho odejít, zabít ho, ale já ani jedno neudělala. I přes to všechno jsem zůstala s ním. Justin si mě za ruku přitáhne trochu blíže k jeho tělu a pousměje se na mě. Zavrtím nad tím hlavou a podívám se na Tima, který se dívá před sebe a celé tohle "divadlo" mi příjde, že ho to nezajímá. Dojdeme k černému BMW, který patří Harrymu a tak všichni 3 nasedneme do auta. 

„Tak co se to tam teda pojebalo?” zeptá se hned co nastoupíme do auta. Justin se ujme vyprávění toho celého dění a my s Timem jenom tiše nasloucháme. „Příště jedu taky” upozorní nás Harry, když si vyslechne Justina. „Doufam, že žádný takový příště nebude” konečně za tu celou dobu promluvím i já.

„Proč ne?” zafňuká a zabočí na příjezdovou cestu k jeho vile. „Drž hubu Harry” pokroutí nad ním hlavou Justin. „Tady je nálada” zamumlá si Harry a po zaparkování hned výjde z auta. Všichni tři ho následujeme a jdeme do jeho vily. Dojdeme do obývacího pokoje kde se všichni posadí mě na gauč. „Takže ze všeho jak jsem pochopil. Tě chce někdo zabít” promluví Harry k Justinovi, který jenom přikývne. „Což není žádná novinka, protože tě chce zabít snad každý” dodá Harry a tím si vyslouží Justinův vražedný pohled.

„Má matka říkala, že za to by dostali peníze. Nebo něco takového” připojím se do jejich rozhovoru. „Ale kurva jak máme vědět kdo mě chce vidět chcíplého, když je na zemi 7 miliard lidí a z toho polovina mě nesnáší”

„Tak pozabíjíme všechny a tím budeš v bezpečí” uchechtnu se ironické hlášce Harryho. „Mohl by jsi tohle začít brát kurva vážně?” vztekne se Justin. „Jasně kámo.. klid” zvedne ruce nahoru v gestu, že se vzdává. Harry se mi vážně líbí, je zábavný. Hned jsem si ji oblíbila. „Hele uděláme to tak. Nebudeme to řešit a časem se určitě dozvíme kdo tě chce zabít” „A co když mě mezitím zabijou vole?”

„Tak aspoň budeme vědět kdo to byl” uculí se nevinně Harry a to mě opět donutí se zasmát, ale hned když schytám Justinův vražedný pohled, snažím se to zamaskovat kašlem. „Jo to už nám bude, ale k hovnu no” protočí nad ním očima Justin. „Prostě bych to neřešil zatím. Stejně se to nemáš jak dozvědět. Leda, že by jste našli Evelyn a mučili by jste jí do doby než by něco řekla” zamračím se nad jeho poslední větou. „No to teda ne. Má matka se mučit nebude” i přesto co mi provedla, bych nedovolila, aby jí zabili nebo mučili. Pořád je to má matka, s kterou mám hezké vzpomínky. „Jsi moc hodná” pokroutí nade mnou hlavu Justin. „Udělal bych to jak říká Harry. Nechal bych to být a potom uvidíme” po dlouhé době promluví i Tim.

„Okey, ale jestli mě někdo zabije, tak vás půjdu strašit” pohrozí jim Justin a Harry se zasměje. „Zůstanete tady nebo?” zeptá se nás hned na to Harry. „Ehm.. Asi by bylo lepší zůstat tady.” zkonstatuje Justin. „Okey. Na hoře je dost volných pokojů, tak si nějaký vyberte”

„Jo a Justine?” promluví opět jenom k Justinovi. „Dneska můžeš jít předat drogy. Jestli chceš” Justin se spokojeně ušklíbne „super půjdu” „A Sam může zůstat tady. Nějak se zabaví” dodá ještě Harry a já jenom přikývnu. Nebude mi to vadit zůstat tady. „Tak to teda ne. Ona půjde se mnou. Nezůstane tady s tebou” začínám mít pocit, že Justin žárlí a to dost.

„Nežárli tolik pořád” protočí očima Tim. „Nežárlím” odsekne. „Myslel jsem, že to je jen tvá děvka.” Harryho slova zabolí, ale v podstatě má pravdu. Ne úplnou, ale Justin mě tak bere jen jako jeho hračku na hraní. „Promiň Sam” omluví se mi a já jen kývnu, že je to v pořádku. „Není to děvka” zastane se mě Justin a všechny v místnosti tím šokuje.

„A tak co teda je?” tak to jsem zvědavá, co odpoví. Všichni vyčkáváme na jeho reakci nebo jakoukoliv odpověď. „Kamoška?” odpoví nejistě a Harry se začne smát. „Kámoška? Kámoška?” nemůže se přestat smát a Justina to neskutečně rozčílí. Můžu vidět jeho vrásku na čele, která se objeví z toho jak moc se mračí.

„Takže tahle holka, kterou jsi unesl, znásilnil, mlátil, málem zabil je tvá kámoška?” nemám na to slov. Nevím co na to mám já říct. „Kurva tak co mám asi tak říct? Neberu jí už jako dříve do prdele. Neberu jí už jako holku, kterou jsem unesl, ale jako holku, která mi zachránila život a s kterou se dá normálně tady bavit narozdíl od vás” hned co to dopoví, tak vstane a odejde. Nemůžu ani popsat jak moc mě překvapil. Kdy se tohle stalo?

„Změnila jsi ho” promluví Tim a já se na něho podívám. „Jak?” špitnu. „Jsi jediná holka, ke které má aspoň trochu respekt” zamumlá zamyšleně. „Nikdy takhle holku nebránil” dodá a já se musím pousmát.

„Samantho jdeš?” ozve se Justinův křik z vrchu. „Tak já jdu” zvednu se, ale před tím než stačím odejít, zastaví mě Harryho hlas. „Promiň za tu děvku” jeho pohled je omluvný, ale já naštvaná nejsem. „V pořádku” věnuju mu úsměv. „Sam” křikne znova Justin. „Už jdu” křiknu nazpět a konečně se rozejdu ke schodům. Výjdu schody a objevíme se v úzké, dlouhé chodbě. „Justine?” zavolám na chodbě, abych zjistila v jaké místnosti je. Na pravé straně chodby se otevřou hned první dveře, ve kterých stojí Justin. Zalezu za ním do místnosti a Justin za náma zavře dveře. „Je pravda co jsi řekl?” zeptám se ho, ale přece jenom opatrně. Justin je jak časovaná bomba, nikdy nevíte, kdy mu přeskočí a stane se z něho agresor. „Kurva, že jo” prohrábne si vlasy.

„Nikdo nebude říkat, že jsi děvka, když nejsi. Už tě tak dávno neberu”

Btw: omluvte prosím chyby ❤

Police or mafiaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora