21❤

6.3K 299 36
                                    

POHLED JUSTINA
Jsem tak neskutečně nasraný. Samantha tak všechno dojebala. Nechápu jak mi mohlo uniknout to, že je policistka. Beztak ten zasranej kokot Wilson to nějak zařídil. V mé krvi je taková zlost a cítím, že to v sobě dlouho neudržím. Však uvědomuju si, že Samantha je teď postřelená a musí přežít. Je to má jediná ochrana před cajtama. Když mám ji. Nepůjdou na mě. A nechci ji hned zabít, když jí konečně po pár letech mám zpět. Zpět u mě. Vždycky mi bude patřit. Vždycky jenom mě. Chtěl bych si, ale aby si vzpomněla. Aby si vzpomněla na to čeho jsem schopný. Aby si vzpomněla na to jak moc trpěla. Aby si vzpomněla na to co si všechno prožívala. A ona si vzpomene. Vím to. Cítím to, že se to stane. Chci aby ta svině trpěla. A taky, že bude. Včera jak se to všechno odehrálo tak se něco stalo. Alex umřel. A já jeho smrt pomstím. A Samantha bude trpět až bude chtít sama umřít.

„Kelvine. Kurva zvedni to” rozčiluju se, když už to asi po padesáté zvoní a on to pořád nezvedá. To je to, když si našel holku. A ještě k tomu spolu čekají děcko. Někdy mě dost sere..kurva. Třísknu o zem telefonem, když mi to stále nebere a do pokoje vejde Tim. „Usnula” řekne. „Nejradši bych tu svini zabil kurva” zavrčí.

„Víš, že bys to nedokázal” řekne a já se ironicky uchechtnu. „Proč myslíš?” vysmívám se mu. „Máš k ní pouto. Chceš ji.” řekne. „Máš pravdu je jen moje. Ale kdyby bylo třeba tak jí zabiju a ty to moc dobře víš” poslední slova vyprsknu a Tim už radši mlčí.

„Nemůžu uvěřit, že je mrtví” zašeptá najednou Tim. „Ja taky ne” vydechnu. Je mi ho líto. To ano, ale abych kůli němu brečel? Nepřichází k úvahu. Nebrečel jsem nikdy pro nikoho. A taky nikdy nebudu.

POHLED SAM
Probudím se a je mi už o něco lépe. Posadím se a mírně se leknu, když si všimnu Justina, který naproti mě stojí a v ruce svírá nůž. „Konečně jsi vzhůru” zašeptá. Promnu si unaveně oči a dívám se na Justina, který kráčí ke mě. Posadí se vedle mě na matraci a já mám tendenci se odtáhnout. Ale Justin mě chytne za ramena a tak zabrání tomu, abych se od něj odtáhla. „Teď ti něco řeknu a ty mě budeš kurevsky poslouchat, ano?” zeptá se po tichu a já přikývnu. Pustí mé ramena a já se mu dívám do očí, které jsou oříškově hnědé.

„Nikdy odsud neodejdeš. Nikdy neodejdeš ode mě. A jestli se ti to někdy podaří, najdu si tě a zase tě vezmu zpět ke mě.” říká mi a mě se začnou oči plnit slzama. Nakloní se ke mému uchu a můj dech se zrychlí. „A až mě přestaneš bavit tak tě jednoduše zabiju” zašeptá mi do ucha a z mého oka už jedna slza steče.

Čusík✌
Omlouvám se za mou aktivitu, která je fakt příšerná👎. Ale asi si na určitou dobu dám menší pauzu se psaním...Pokusím se příběh více zdokonalit. Pauza nebude trvat déle jak měsíc.. Toť vše..✌
Děkuju za pochopení.
Páčko❤✋

Police or mafiaWhere stories live. Discover now