37❤

4.7K 230 34
                                    

Nervózně si skousnu ret, když jdu vedle Liama na policejní stanici. Dlaně se mi nepříjemně potí a cítím jak velké sucho v krku mám. „Opovaž se udělat něco, co nemáš, okay?” jenom přikývnu. Mohla bych, hned co vejdeme do mé bývalé práce, říct co mají v plánu a být v suchu. Ale mají to moc dobře naplánované, takže bych skončila mrtvá. „Hlavně musíš znít hystericky a nezapomeň. Zachránil jsem tě a odletěli jsme z Floridy sem.” připomene mi a já opět jenom přikývnu. Vzhluboka se nadechnu a otevírám skleněné dveře od stanice. Hned co vejdeme do vnitř mi padne pohled na recepci, kde sedí blondýnka. Clare. Dojdeme tam rychlou chůzí. Hned co si mě Clare všimne tváří se, jako kdyby viděla ducha. „Sam?” zeptá se a já se jejímu výrazů musím uchechtnout, ale Liam mě hned kopne do nohy. Věnuji mu vražedný pohled. „Kde je Wilson?” stočím pohled na ní. „No.. u kopírky..asi” vykoktá ze sebe a s Liamem se chystáme k odchodu. Však já se ještě zastavím. „A nevíš kde je Tyler?” zeptám se jí rychle. „Na to není čas” zavrčí mi Liam do ucha. „Nevím. Někde tady bude” odpoví mi. Nestihnu ani poděkovat, protože mě Liam tahá pryč. „Drž se podle plánu kruci” zavrčí.  „Kde je ta kopírka?”

„tady na horu” řeknu a ukážu na schody, které jsou tak deset kroků od nás. Vyběhneme schody nahoru a hned vejdeme do místnosti s kopírkama, kde stojí Wilson a asi dalších 10 lidí. „Wilsone” oslovím ho po tichu. Otočí se a dívá se na mě podobně jako Clare. „Samantho. Jak si se z tama dostala?” zeptá se mě ihned, co dojde k nám. „Tady Lucas mě odsud dostal” musela jsem použít jiné jméno než Liamovo. Ani nevím vlastně proč.

„Díky bohu. Hledali jsme tě snad všude” vydechne, ale něco mi říká, že to pravda není. Je pro mě tak strašně odporný, od té doby co mi Justin o něm všechno řekl. „Pojď se posadit do kantýny. Všechno nám řekneš” řekne a výjde ze dveří, kde na chodbě snad stojí všichni odsud. Jak bylo v plánu. „teď” zašeptá Liam. Každý z nás má v uchu zabudovaný mikrofon. Funguje to jako vysílačka. „Chodby jsou prázdné” ozve se mi v uchu i Niall. „Co pak nemáte práci?” vyjekne naštvaně Wilson po lidech co stojí na chodbě. Všichni se hned vytratí a tím nám uvolní cestu do kantýny, ale Liam ho v tom zastaví.

„Už jsem v jeho kanceláři. Můžeš Liame” ozve se nám všem v uchu tentokrát hlas Justina, který upozorňuje Liama na svou část plánu.
„Mohl bych s vámi mluvit osamotě?” zeptá se ho Liam. „Ehm. Jistě. Sam běž do kantýny. My hned příjdeme”

„No radši bych byl, kdyby jsme si promluvili u vás v kanceláři. Je to v celku na dýl a chápete. Je tam přece jenom větší soukromí” řekne Liam a Wilson nakonec souhlasí.

POHLED TŘETÍ OSOBY

Mezitím co Wilson jde s Liamem do jeho kanceláře, Harry sedí pod schodama a chystá bombu. Čeká jenom na povel, který mu dá Justin, že už může. Justin si chce promluvit se svým otcem. Chce mu všechno vyčíst a vykřičet mu do tváře. Chce se pomstít za svou matku. Samantha běží do své bývalé kanceláře a doufá, že se tam Tyler bude nacházet, ale není tam. Rozeběhne se dál ve snaze najít svého kamaráda. Musí jednat rychle. Ví, že nemá dost času a nikdo na ní nebude brát ohled.

Wilson otevře svou kancelář  a společně s Liamem vejde do vnitř. Wilsona nemile překvapí jeho syn, který sedí na jeho kožené židly. Wilsonovi hned docvakne co se to tady děje. Dojde mu, že Sam tady vlastně není náhodou, a že tohle pro něho nemůže dopadnout dobře. 

„Justine” vydechne nevěřícně. Nemůže uvěřit, že ho opět vidí. Snažil se ho najít lety a teď ho už vidí po druhé v této krátké době. „Ahoj otče” ušklíbne se Justin a Liam nepozorovaně zmizí, přesně jak bylo v plánu. „Co tady děláš?” zeptá se Wilson. „Co myslíš?” vyhoupne si své nohy na Wilsonův pracovní stůl.

„Nic nezkoušej. Mám tady dost lidí. Nic ti neprojde” 

„Jsi si jistý? Už mi vlastně všechno dokonale prochází” zasměje se Justin a zvedne se ze židle. „Kdy se z tebe stala taková stvůra?” zeptá se znechuceně Wilson. „Asi geny otče” pokrčí rameny a z poza opasku si vytáhne nůž, s kterým si začne v rukou pohrávat. „Nikdy bych neublížil tolika lidem, jako jsi ublížil ty” obhajuje se Wilson.

„Jo a proto si zrovna ubližoval své rodině” zvýší Justin hlas. Ostatní včetně Sam co mají v uchu špunt, slyší tenhle rozhovor a mlčky poslouchají. „Ale Justine. Vždyť už je to dlouhá doba” tahle věta Justina ještě více rozčílí. „Zabil jsi mi matku” vykřikne Justin a hodí po něm nůž, který se zabodne do jeho ramene. Wilson hlasitě zasyčí bolestí. „Roky jsi jí týral i mě a potom jsi jí bezcitně zabil.” vyčítá mu Justin a Wilson si vytrhne nůž z ramene, který dopadne s hlasitým cinknutím na zem. Drží se za zakrvácené rameno. Justin se k němu přiblíží a beze slov mu dá pěstí. Jeho tělo to neudrží a padá k zemi.

„Podívej se na sebe. Jsi ještě horší jak já. Vždyť jsi unesl nevinnou dívku” snaží se mu hrát na svědomí. „Dívku, kterou bys měl chránit” dodá a Justin se ironicky zasměje „A to proč jako?” pozvedne pobaveně obočí a čeká co z něho za nesmysl vyleze.

Mezitím co Justin řeší se svým otcem nevyřízené účty po budově běží bývalá zaměstnankyně této policejní společnosti ve snaze najít svého přítele. Ptá se všech, ale nikdo neví, kde ten kluk je. Někdo Tylera nezná a někdo jednoduše netuší. Jediné co ví je, že naposledy mluvil s Wilsonem v jeho kanceláři. Přesně ví co udělá, i když jí za to Justin možná zabije, ale pro svého dlouhodobého kamaráda to udělá.

„Měl bys něco vědět” stále probíhá rozhovor mezi Wilsonem a jeho synem. Wilson se postaví na nohy a stále se drží za své zakrvácené rameno. „Je dost možná jedna věc” nestihne to doříct, protože do místnosti vtrhne Sam. „Co tady kurva děláš?” vykřikne po ní Justin.

„Pohněte kurva” ozve se jím v uších Harryho rozzuřený hlas. „Kde je Tyler?” zeptá se zadýchaně Wilsona Sám.  „Jaká věc?” Justin ignoruje Samanthu a ptá se na věc, která ho zajímá víc než nějaký Tyler, který mu je úplně ukradený. „Je dost možné, že jsem i její otec” Justin se podívá na Samanthu, která nechápe o čem se ti dva mluví.

Já umím tak hezky zakončovat částí 😇😂 Snad jste aspoň trochu překvapení. 😎
Další část výjde během zítřka 😇

Btw: omluvte prosím chyby

Police or mafiaKde žijí příběhy. Začni objevovat