bir: başıboş tanrı

801 34 48
                                    

Evet, trampet sesleri ve zayıf alkışlarınız Hypnotic 2.0 için gelsin.

Chase Holfelder • Animal
Will ve Carmen Solace

Carmen Solace Hypnos'un kızı olmakla pek gurur duymuyordu.

Bunun nedeni babasıyla bir alıp veremediği olduğundan değildi. Emin olun yer mitler olduğunda Carmen'nın karşılaşabileceği en iyi babalardan biri Hypnos'tu -ki Carmen yaptıklarından dolayı bir melez için bile fazlasıyla kuduruktu-. Nedensiz yere onu yeraltına çağırdığı ya da ikide bir kaybolan saç fırçasını ona buldurttuğu falan da yoktu uyku tanrısının.

Sorun Carmen'nın sahip olduğu insomniaydı. İki haftadır toplam yedi saat uyumuştu ve bu hastalıklı görünümlü kızı bir zombi gibi gösteriyordu. Göz altları siyah halkalarla kuşanmış kız kafasını kuş tüyünden yapılmış yastıktan kaldırdı.

Kendi de dahil sadece üç kişinin bulunduğu kulübe Clovis'in horultuları ve yaz kış fark etmeksizin çıtırdayan şömine dışında sessizdi. Bu gece de uyuyamayacaktı. Yataktan sıyrıldı ve üzerine Clovis'in bol kazaklarından birini geçirdi. Yatakta uyuyan kardeşinin öğlene kadar uyanmayacağına hatta bu kazağın varlığını bile hatırlamayacağımdan emindi Carmen. Kot pantolonunu da altına geçirdi ve kenarda duran eskimiş sırt çantasını aldı.

Gece karanlığında kamp harpayalara kalırdı ve etrafta dolanan bu tavuğumsu yaratıklar etrafı toplarlardı.

Carmen bu yaratıklara birkaç kez yakalanmıştı ve bu yüzden mutfakta az tabak çanak yıkamamıştı. Bütün bunlara karşı uykusuz olduğu zaman Carmen'nın dışarı çıkmasına engel olabilecek tek bir yaratık bile yoktu.

Yeraltı melezlerinden biri olarak -Hekate, Hypnos, Hades ve Thanatos melezleri- Gölge Yolculuğu yapabilme yetisine sahipti Carmen fakat bunu yapabilmek için gerekli olan büyülü taş yoktu kızda. Bunun nedeni babasının başına başka bir bela almak istememesi olabilirdi.

Bütün kamp karın esiri olmuştu, elbette Carmen da normal bir melez gibi bunu meteorolojiye yaramayacak kadar akıl sahibiydi. Melezler büyülü bir şekilde ılık havaya sahip Long Island'da bacağına kadar kara gömülmeyeceğini bilirdi.

Carmen zorlukla kapıdan çıktığında içinden Zeus'a küfür ederken eğer bir harpaya yakalanırsa diye beline iliştirdiği bronz büyülü bir ışık saçan hançeri sıkı sıkı tuttu. Bembeyaz örtüde kendine yol açıp ilerlerken arkasına baktı. Herhangi bir harpaya etrafta görünmüyordu karanlığa gömülmüş kampta kar taneleri dışında bir tane bile hareketlilik yoktu.

Sadece 13. kulübe soluk bir ışık saçarak geceyi aydınlatıyordu. Carmen homofobik değildi ama Nico di Angelo'nun kuzeniyle elleştiği düşüncesi kızın yüzünü buruşturmasına neden oldu. Hypnos kulübesinde uyuyamayan tek melez olarak Will'in çığlıklarını duymak onun için pek hoş değildi.

Carmen başını önüne çevirdi ve yürümeye devam etti. Belki de Will'den Hades melezinin Gölge Yolculuğu için gerekli olan taşa sahip olup olmadığını öğrenmesi gerekiyordu.

Ormanlık alana gelene kadar zorlukla yürüdü. Adım izlerini yağan kar kapatıyordu eğer herhangi bir canavara yem olursa hiçbir melezin onu bulabileceğini sanmıyordu. Sadece Will her halde onun için endişelenirdi.

Orman kampın içine göre daha az kar almıştı. Carmen yürürken pek zorlanmadı fakat engebeli arazide sürekli bir şeylere takılıp durdu. Üçüncü kez kalın ağaç kökü yüzünden düşeyazdığında uykusundan yeni uyanmış huysuz ağaç ruhu Carmen'nın kafasına dallarındaki bütün karı attı.

Hypnotic | nico di angeloHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin