62

497 18 2
                                    

POV Laura

Geeuwend word ik wakker en ik kijk om me heen. Eerst frons ik lichtjes, maar nadien herinner ik me weer dat ik bij Ashton in slaap gevallen ben. Ik glimlach en sta langzaam op, in de hoop dat hij niet wakker wordt. Ik blijf nog even naar hem kijken voor ik naar de keuken ga. Daar zie ik Luke op zijn gsm spelen.

"Hey" glimlach ik vrolijk."jij bent vrolijk" grinnikt hij."komt dat soms door Ashton?" Vraagt hij met een pedo-face. Blozend neem ik een broodje uit de kast."jullie lagen zo schattig, dus ik ben hier gaan zitten. Ik wilde jullie niet wakker maken" grinnikt hij. Ik zet me over hem en glimlach naar hem."dankje" grinnik ik. Opeens draait hij zijn gsm naar me om. Daar zijn Ashton en ik te zien, hij moet wel een foto hebben getrokken dernet toen ik nog bij Ashton lag.

"Zou je die kunnen doorsturen?" Vraag ik knalrood."yeah sure" niet veel later hoor ik mijn gsm af gaan. Ik stel hem in als achtergrond, ik vind hem te leuk."hij is echt leuk" geef ik eerlijk toe."de foto of Ashton?" Grijnst hij. Ik rol met mijn ogen maar moet toch lachen."beide" grijns ik uiteindelijk. Ik ben gewoon zo blij dat ik terug met Ashton heb kunnen praten, ik miste hem zo erg. Misschien doe ik mezelf meer pijn door hem te negeren... ik bedoel maar, je moet me hier eens zien zitten glimlachen als een idioot omdat het beter tussen mij en Ashton gaat. Ik heb het mezelf gewoon super moeilijk gemaakt.

<>

"1 bolletje vanille-ijs" zeg ik tegen de man achter het ijskraam. Met een glimlach geeft hij het aan me en ik bedank hem. Als iedereen zijn ijsje heeft betalen we en we lopen verder het park door. Ik zet me neer bij een bankje terwijl Nickay en Luke hand in hand verder wandelen, net als Britt en Michael. Calum zet zich naast me. Ik zie Ashton twijfelen of hij naast me komt zitten, maar uiteindelijk wilt hij doorlopen. Whut?

"Is Ashton boos op me?" Vraag ik aan Calum."nee, wees gerust. Hij is boos op mij" zucht hij."wat? Waarom?!" "Vanwege die kus. Het was inderdaad niet netjes van mij om met jou te zoenen, aangezien je zijn ex bent. Dat is een soort bro-code, die ik verbroken heb" mompelt hij. Ik maak een o-vorm met mijn mond en knik.

"Als er iets is dat ik voor jullie kan doen om het te goed te maken is, laat het me dan weten" glimlach ik naar hem."eigenlijk" begint hij twijfelend "is er wel iets dat je kan doen" gaat hij verder."vertel" "hij is gewoon jaloers, je moet hem duidelijk zien te maken dat hij dat niet hoeft te zijn" zegt hij zacht."ik zal proberen met hem te gaan praten nu" ik glimlach naar hem en ga naar Ashton. Ik zet me neer naast hem . Hij zat op het gras net naast een beekje en gooide er stenen in. Hij kijkt verbaasd op als hij me ziet.

"Moet je niet bij Calum zijn" mompelt hij verlegen. Ik grinnik waarna ik mijn hoofd schud."dat tussen mij en Cal was echt niets, we voelen niet eens iets voor elkaar" oké, eerlijk gezegd ben ik aan het liegen. Ik denk dat Calum wel op me is... Maar dat kan ik hem echt niet vertellen.

"Jij bent dan niet op hem verliefd, hij vindt jou duidelijk leuk" "kom op, Ash! Jij weet wie ik leuk vind! Waarom maak je er dan zo'n drama van?" Het laatste vraag ik hem zachter."omdat hij met mijn ex gezoend heeft terwijl hij weet dat ik nog steeds op haar ben en nog steeds super veel om haar geef" blozend kijkt hij naar beneden."weet hij van... het snijden?" Vraag ik fluisterend. Hij schudt zijn hoofd."ik wil alleen dat jij het weet, momenteel ben jij de enige die ik vertrouw" hij glimlacht zacht naar me."Ash, maak het plies goed met Cal. Je weet dat ik niet op hem ben maar op jou, we hebben letterlijk 10 minuten staan zoenen gisteren nadat het gebeurd was" ik glimlach als ik eraan denk."waarom wil je niet meer samen zijn, als je me wel leuk vindt?" Vraagt hij zacht."die grote fout die je maakte, ik wil je eerst terug kunnen vertrouwen" zeg ik zacht, ook al wil ik hem super graag. En ik weet dat het fout is om wel met hem te zoenen en nog niets te willen, maar ik kan mezelf echt niet bedwingen.

"Dit gaat misschien heel dom klinken, maar ik heb schrik dat je in de tussentijd iemand anders leuk gaat vinden en mij niet meer. Ik wil je echt niet kwijt" zegt hij zacht."je weet hoeveel ik om je geef Ash, en geloof me, mijn gevoelens zijn te sterk om te veranderen" ik glimlach naar hem.

"Ash! Lau! Komen jullie?" Ik draai me om en zie de anderen al bij elkaar staan. Ik knik en sta recht. Onderweg naar hen pakt Ashton mijn hand vast, en ik los hem niet. Het voelt goed om nog eens zijn hand vast te kunnen hebben. Ik verstevig mijn grip en glimlach even snel naar hem. God, wat hou ik toch van die jongen. Ik snap mezelf niet meer, ik vind hem enorm leuk en wil hem maar aan de andere kant wil ik hem niet vanwege zijn fout. What the fuck?

Voodoo dollWhere stories live. Discover now