19

705 27 9
                                    

Wat doet ze dan in godsnaam hier?! Als ze me ziet, verandert haar blik naar spijt. Ik draai me om en besluit geen aandacht aan haar te besteden, zij mag mijn verjaardag niet verpesten."ken je haar?" Vraagt Nickay, ze bedoelt Sara. Ik knik."oude vriendin van me" zeg ik terug en neem nog een slok van mijn drank. Ik voel een koude hand op mijn schouder, waardoor ik me automatisch omdraai. Even kijken we elkaar recht in de ogen aan."wat?" Sis ik."ik wil het goed maken" zegt ze vastbesloten."we hebben alles al besproken, wat ik toen zei is ook waar. Ik wil je niet meer zien" ik span mijn kaken op.

"Plies, geef me de kans" smeekt ze me."doe het, je weet maar nooit wat er gebeurd" fluisterd Nickay in mijn oor. Ik zucht."goed dan, kom mee" ze volgt me en we gaan boven in 1 van de slaapkamers zitten."goed, wat heb je me nog te zeggen?" Ik slaag mijn armen over elkaar en kijk haar afwachtend aan."het was echt niet wat je denkt dat het was" "dat zeggen ze allemaal" zeg ik geiriteerd."nee, ik meen het. Je weet niet wat ik meemaakte" een traan rolt over haar wang. Even gaat er medelijden door me heen, maar ik ga me niet laten doen."je liegt" sis ik.

"Nee, echt niet! Peter had naaktfoto's van me, hij zei dat als ik zijn vriendin niet ging zijn dat hij de foto's dan zou sturen naar iedereen van de school" tranen rollen over haar wangen."hoe komt hij dan aan die foto's?" "Ik was uitgegaan, maar jij mocht niet van je ouders. En ik was nog wel gegaan. Ik had gedronken en wist niet wat ik deed. De volgende ochtend had Peter me alleen gesproken en heeft me ermee gedreigd. Hij wilde mij als zijn vriendin zodat hij populairder zou worden, ik had geen andere keus" snikt ze."waarom had je me dan niets verteld?" Zucht ik."ik kon het niet, ik schaamde me kapot om die foto's" "kom hier" zucht ik en open mijn armen. Een kleine glimlach komt op haar gezicht en ze geeft me een knuffel.

"Na 8 jaar is onze ruzie dan eindelijk opgelost" grinnik ik. Ze lacht ook."beloof me dat je in het vervolg alles tegen me zegt? Hoe genant het ook is" ze knikt vastbesloten."deal" ik glimlach en laat haar los."jij moet me nog wel wat vertellen over die Ashton" grijnst ze."hier, dan kan ik je bellen en vertel ik je alles. Maar nu gaan we eerst feesten" ik geef haar grinnikkend mijn gsm. Ze zet haar nummer erin en geeft hem terug aan mij."hoe kom je hier eigenlijk?" Vraag ik."ik ken Niall via een vriendin van me" legt ze uit."en heb je ondertussen al een vriendje?" Grijns ik."nope, sinds Peter was ik het beu en wilde even geen vriendje meer hebben. Ondertussen ben ik al lang single but I like it" grijnst ze. Ik lach en we gaan weer naar beneden.

<>

"Hey" giechel ik tegen Nickay."jij bent aangeschoten" lacht ze."wat? Nee, ik drink geen alcohol" giechel ik. Even moet ik moeite doen om mijn evenwicht te houden. Lachend ondersteunt Nickay me."h-heb je Ashton g-gezien?" "Ik zal je naar hem brengen" grinnikt ze. Ik moet even moeite doen om haar te volgen waardoor ze lacht.

"Hier is hij" een glimlach siert mijn lippen en ik slaag mijn armen om Ashton heen."w-waar was je?" Ik laat hem los en giechel even."h-hier" zegt hij moeilijk."zeg me niet dat jullie beide dronken zijn" zucht Nickay."w-wat? Nee!" Protesteer ik."yeah right" mompelt Nickay en gaat weg.

POV Nickay (SPECIAAL VOOR JOU SparklingCliffo)

"Hey" ik schrik me kapot als iemand een hand op mijn schouder legt."ik schrok me dood" zucht ik en Luke's lach vult mijn oren."amuseer je je een beetje?" Vraagt hij me. Ik knik."thank god dat jij nog niet dronken ben" grinnik ik."hoe bedoel je?" Fronst hij."Ashton en Laura zijn stomdronken" zucht ik, maar uiteindelijk begin ik toch te lachen."daar zul je ze hebben" grinnikt hij en wijst naar ergens achter me. Ik draai me om en mijn ogen vergroten."ze zoenen!" Roep ik blij. Een paar mensen kijken me fronsend aan, maar nadien draaien ze zich weer om en doen ze verder met wat ze bezig waren.

"Snel! Trek een foto!" Zeg ik. Lachend doet hij wat ik zeg."morgen zet ik die op instagram" grijnst hij. Ik geef hem lachend een duw.

<>

"Ik ga weer naar huis, Luke. Ik ga je missen" ik geef hem een knuffel en begraaf mijn hoofd in zijn t-shirt."bedoel je... weg voor altijd?" Zegt hij droevig."we ontmoeten elkaar vast nog eens! En we kunnen altijd skypen en smsen" glimlach ik waterig."ik ga je missen Nick" een traan rolt over zijn wang die hij snel wegveegt.

Voodoo dollDär berättelser lever. Upptäck nu