54

445 23 5
                                    

POV Ashton

"godverdomme!" vloek ik zodra Laura de deur uit is. Ik moet toegeven, het is inderdaad wat uitgelopen gisterenavond. En ik weet echt niet wat me bezielde! Hoe kon ik haar nu zo hard kwetsen?! Amber bleef maar flirten, ik kon er echt niet tegen vechten! Godverdomme!

Ik ga de slaapkamer weer in en gooi het deken van Amber af. Kreunend wordt ze wakker."kleed je om en vertrek. Nu!" beveel ik haar. Waarom zag ik niet dat ze me terug wilde winnen? Ben ik nou zo blind om Laura te vervangen door Amber? Ik zou zoiets nooit kunnen doen!

"wat? Waarom zo'n haast? Vond je het dan niet leuk gisteren?" grijnst ze."Amber je moet nu vertrekken. En ik wil je echt nooit meer zien!" zeg ik boos."nu ben ik niet de enige die vreemdgegaan is" zegt ze blij. Ze wilde dit. Ze wilde me laten voelen wat zij voelde toen ik het met haar uitmaakte omdat ze vreemd was gegaan. Nu wilt ze me terugpakken. Ik haat haar. Ik haat haar zo hard!

"karma is a bitch" lacht ze nog voordat ze de kamer verlaat. Ik laat me verslagen op het bed vallen en voel hoe verschillende tranen over mijn wangen beginnen te rollen. Langzaam begin ik met inpakken. Ze wilt dat ik wegga. En als dat het enige is om haar weer gelukkig te maken, zal ik dat ook doen. Maar ik wil eerst met haar praten.

POV Laura

"Lau?" ik voel hoe Calum op het bed gaat zitten. Ik herken zijn stem. Ik haal de dekens weg van mijn gezegd en kijk hem verdrietig aan."het spijt me van Ashton" zegt hij zacht."Cal, het is jouw schuld niet, en dat weet je best" ik geef hem een waterige glimlach."ik denk dat het beter is dat ik toch niet mee ga op de tour" zeg ik zacht. Mijn ouders hadden, na een lange discusie, wel de toestemming gegeven om te gaan. Maar het lijkt me beter om hier te blijven."nee! Je moet mee!" zegt hij snel."ik heb geen zin om hem elke dag onder ogen te komen" zucht ik."Nickay zal ook meegaan! Ik en Nickay zullen helpen om hem te ontwijken. Ik beloof het je" smeekt hij me."Als Nickay meewilt, zal ik erover nadenken. Oké?" zeg ik zacht. Hij knikt met een kleine glimlach."deal"

<>

Iedereen zit op mijn kamer, behalve Ashton natuurlijk. We zijn met z'n allen naar mijn huis gegaan, en ik mis hem nu al. Eigenlijk ben ik wel ongerust, waar zit hij momenteel? Hij is niet hier, en hij kan niet in het huis van Nickay zijn. Ach, hij zal vast met Amber mee zijn.

"ik kan het gewoon niet geloven" zucht Michael."hij zou zoiets nooit doen, zo is hij niet"zegt hij zacht."blijkbaar wel" zeg ik, zonder enige emotie. Ik mag hem me niet laten kwetsen. Ik moet hem pijn laten lijden. Het is zijn fout, hij zal eronder lijden. Ik niet.

"Cal, ik ga mee op tour" laat ik hem weten."hoezo van gedacht veranderd?" grijnst hij."hij is degene die de fout maakt, hij zal hier dan onder lijden! Niet ik, en als hij me elke dag ziet moet hij er wel spijt van krijgen! Maar ik ga in ieder geval niet hier om hem zitten treuren. Hij is het niet waard" het laatste mompel ik. Ik zie iedereen glimlachen."zo mag ik het horen! Who run the world? GIRLS!"

-----
Ik had zin om te updaten :)

Voodoo dollWhere stories live. Discover now