14

787 28 22
                                    

POV Laura

Die avond ben ik weer aan het schrijven aan mijn lied."hey" Ashton glimlacht en gaat in de bunk over de mijne liggen."hey" glimlach ik terug waarna ik me weer terug concentreer op mijn lied. Het is niet dat ik er een hele melodie ofso ga bij verzinnen, nee. Het is gewoon tekst.

"Wat is dat?" Vraagt Ashton en kijkt me nieuwsgierig aan. Ik schrijf de laatste zin en kijk glimlachend naar het papier. Het is klaar! Het is niet dat ik het nu gewoon in de vuilbak ofso ga gooien."niets speciaal" beantwoord ik Ashton zijn vraag. Ik leg het papier onder mijn kussen en besluit me om te kleden. Ik pak mijn pyjama en ga naar de badkamer. Daar kleed ik me om, poets mijn tanden en ga weer naar de bunks."goodnight" glimlacht Ashton."goodnight" mompel ik terug en leg me goed. Ik ben echt moe, en ook niet veel later ben ik in slaap gevallen.

<>

"Goed geslapen?" Vraagt Calum als ik de keuken in ga."ja, best wel" glimlach ik."we gaan straks in het concertgebouw werken aan wat nummers. Zin om mee te gaan?" Vraagt Calum. Ik schud mijn hoofd."ik ga met Britt en Nickay winkelen, meidendingen. Dus niet zoals gisteren, toen waren jullie erbij. En jullie zijn jongens" Calum grinnikt en neemt nog een hap van zijn croissant.

"Klaar voor ons dagje?" Grijnst Nickay als ze de keuken inkomt. Zij heeft deze nacht op de bank geslapen. Eerst had ik voorgesteld of zij in mijn bed wilde en dat ik dan op de bank ging liggen, maar dat wilde ze niet."ja! Helemaal klaar!" Glimlach ik. Ik denk dat de jongens vergeten zijn wanneer ik verjaar, maar dat is echt niet erg."Ik ga me douchen" laat ik ze weten en ga de keuken uit.

"Goodmorning" grinnik ik als ik Ashton in zijn bed zie liggen. Hij ligt helemaal verspreid, voor zover dat kan in het kleine bed, en zijn ogen zijn halfopen. Hij gromt en sluit zijn gordijntje weer. Wauw, die heeft goed geslapen. Ik pak wat kleding uit mijn vallies en ga naar de badkamer waar ik me klaarmaak.

<>

"Wij vertrekken, bye!" Ik geef de jongens een knuffel en ik, Nickay en Britt gaan naar buiten. We kijken rond voor bordjes, want we kennen de weg niet echt."ik stel voor dat we gewoon rechtdoor blijven lopen" zeg ik."dat gaat echt geen goed idee zijn, maar oké" lacht Nickay."hey!" Protesteer ik."komaan Lau, iedereen weet dat je slecht bent in het vinden van de weg"

<>

"Ha!" Zeg ik tegen Nickay als we uiteindelijk in het centrum aankomen."okey, voor deze ene keer had je gelijk" Britt lacht en we gaan een random winkel in.

"Wat zou ik voor Ashton kopen?" Mompel ik tegen mezelf."wanneer is hij jarig?" Vraagt Nickay."7 juli" ze knikt en kijkt bedenkelijk."je kan hem... een grote knuffelbeer geven" stelt ze voor."nee, jongens vinden knuffelberen niet leuk, dat is meer voor meisjes" mompel ik."ik denk wel dat hij dat leuk gaat vinden hoor" zegt Britt me. Ik haal mijn schouders op."ik ga Michael even bellen om het te vragen" zeg ik en neem mijn telefoon. Ik zoek zijn nummer en druk op het groene icoontje. Na even overgaan neemt hij op.

"LAAAAU"  ik trek een pijnlijk gezicht en hou de telefoon van mijn oor."hey Mikey" zeg ik dan lachend."je bent toch niet verloren gelopen he?" Mompelt hij."nee" ik grinnik."het was om te vragen ofdat euhm... houdt Ash van knuffelberen?" Ik speel met de onderkant van mijn t-shirt."als die van jou komt wel, dan kan hij die heel de nacht knuffelen en doen alsof jij het bent" hij lacht."Michael! Het is serieus! Vindt hij knuffelberen leuk of niet?" Even is er een stilte aan de andere kant van de lijn."wel... hij houdt van grote knuffelberen omdat je die kunt knuffelen als je down bent" ik knik, maar realiseer me dan pas dat hij het niet kan zien."euh oké thanks Mike!" En met dat hang ik op.

"Ik ga voor de grote knuffelbeer. Maar ik ga hem ook een nieuwe bandana geven" besluit ik uiteindelijk."als je hem de beer geeft, moet je de bandana om het hoofd van de beer doen" grijnst Nickay. Ik grinnik en knik."in welke winkels gaan we een reuze teddybeer vinden?" Vraag ik, meer tegen mezelf."we kunnen in de fun gaan kijken, dat is een speelgoed winkel. Daar moet je het zeker wel vinden!" Zegt Britt blij. Ik grinnik en knik.

"Wacht even!" Ik neem ze mee de claires in."owja, hier vind je veel bandana's" mompelt Nickay in zichzelf. Ik kijk welke de leukste is en neem die. Uiteindelijk is het een brodeaux/rode geworden. Ik ga betalen en daarna gaan we verder met onze zoektocht.

<>

De zakken met de spullen die we gekocht hebben leg ik op mijn bed en het gordijntje sluit ik."wanneer zijn de jongens terug?" Vraag ik."geen idee, ik denk wel dat ze er elk moment kunnen zijn" mompelt Britt."Nicknack, stel dat Luke je op een date vraagt, zou je dan ja zeggen?" Vraag ik haar grijnzend. Ze bloost zacht."ja" zegt ze uiteindelijk."oooh! Ik ship jullie alvast" ze grinnikt door mijn reactie."achja, het maakt niet uit. Het is niet dat we elkaar nog terugzien vannaf morgenavond. Hij gaat weer zijn weg op en ik ga weer naar huis." "Het komt wel goed. Dat beloof ik je! En nu dat Luke mij ook kent en wij familie zijn... gaan jullie elkaar nog zien op familiefeesten! Ik bedoel maar, we gaan de jongens ook uitnodigen hoor" ze lacht."we zullen wel zien, ik kan gelukkig nog wel skypen met hem" glimlacht ze."awhh je bent echt cute als je over hem praat!" Britt lacht."Lickay, ja... dat is jullie shipname!" Zegt Britt trots."Lickay lijkt op likken!" Lacht ze."maar het is zo moeilijk er een te verzinnen met jullie namen, dus het blijft Lickay!" Protesteert Britt. We schieten in de lach.

----

HEEEY❤ Als jullie een shipname weten voor Nickay (aka Nicknack😂) en Luke, LAAT HET ME WETEN! and.....

MERRY CHRISTMAS❤❤
-toedels xxx

Voodoo dollWhere stories live. Discover now